Miss Paris // Fan

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Na ovom blogu saznat ćete najnovije vijesti,multimedije i sve ostalo vezano uz glumicu,pjevačicu i bogatašicu Paris Hilton.Nemojte ostavljat uvrjedljive komentare,lančeve sreće,kopirat sadržaje sa bloga inače ne poštujete li ta pravila bit ćete prijavljeni administratoru blog.hr! Obavezno komentirajte post.Dobrodošli

biography,diskography i filmography

Biografija:
Ime: Paris Hilton
Puno ime: Paris Whitney Hilton
Zanimanje: Pjevačica, glumica, partijanerka
Datum rođenja: 17. Veljača 1981
Mjesto rođenja: New York, New York, USA
Visina: 173 cm
Zapadni zodijak: Vodenjak (Aquarius)
Kineski zodijak: Pijetao (Rooster)
Obitelj: majka Kathy Hilton,otac Rick Hilton,
sestra Nicky i dva mlađa brata
Najdraža boja: plava
Status: pjevačica i glumica

Filmografija:
2008 Repo! The Genetic Opera
2007 The Simple Life: Season 05
2006 Bottoms Up
2006 The Simple Life: Season 04
2006 National Lampoon's Pledge This!
2005 House of Wax
2005 The Simple Life: Season 03
2004 One Night In Paris
2004 The O.C.: The L.A.
2004 Raising Helen
2004 George Lopez: Jason Tutors Max
2004 The Hillz
2004 The Simple Life: Season 02
2003 Dr. Seuss' The Cat in the Hat
2003 The Simple Life: Season 01
2003 Wonderland
2002 Nine Lives
2001 Zoolander

Diskografija:
PARIS
Image and video hosting by TinyPic
1.turn it up
2.fightin over me
3.stars are blind
4.i wante you
5.jelaousy
6.heartbeat
7.nothing in this world
8.screwed
9.not leaving without you
10.turn you on
11.do ya thnk i m sexy

TURN IT UP (SINGLE)
Image and video hosting by TinyPic
1.turn it up (album version)
2.turn it up (paul oakenfold remix)
3.turn it up (dj oakenfold remix edit)
4.turn it up (dj dan s hot2 trot vocal)
5.turn it up (dj dan s hot 2 trot edit)
6.turn it up (dj dan s hot trot dub)
7.turn it up (dj dan s hot 2 trot mixshow)
8.turn it up (peter rauhofer does paris)
9.turn it up (peter rauhofer turns it up mix)

STARS ARE BLIND
Image and video hosting by TinyPic
1.looney tunes remix
2.tracy does Paris club mix
3.chubs & ceballos stereo remix
4.scumfrog s extreme makeover
5.tracy does paris mixshow
6.tracy does Paris radio remix

Parfumes

Can Can (ženski)
Image and video hosting by TinyPic

Heir (muški)
Image and video hosting by TinyPic

Heiress (ženski)
Image and video hosting by TinyPic

Just Me (ženski)
Image and video hosting by TinyPic

Just Me For Men (muški)
Image and video hosting by TinyPic

Paris Hilton (ženski)
Image and video hosting by TinyPic

Paris Hilton For Men (muški)



Linkovi

paris fan
www paris hilton
miss paris
paris online
paris fan sites
Blogeri
Mariah Carey Fan Site
Hilary fan
Lindsay Lohan13
Lindsay Big Fan
Britney Zone
Namie Amuro

Paris Hilton počela nastupati kao striptizeta

U MANIRI Dite Von Teese Paris je u sklopu nastupa u jednom losanđeleskom noćnom klubu ušla u veliku čašu za martini i izvijala se izvodeći pjesme sa svog debitantskog albuma, a publika je premijerno mogla čuti i novi materijal kojim će poznata bogatašica uskoro krenuti u novi pohod na top liste.
Unatoč polugolim plesačicama, sve su oči bile uprte u Paris Hilton, koja će, najavila je, ubuduće pjevati u seksi korzetima, čaši martinija i svemu što smo već vidjeli od burleskne starlete Dite Von Teese. Njezina pjevačka karijera je, ako niste znali, u novom uzletu, a Paris se trenutno svim silama trudi zainteresirati neke od trenutno najaktualnijih imena r'n'b produkcije - Timbalanda, Justina Timberlakea i druge.

Vlasnica još jedne nezavidne titule
Novi debakl na kino blagajnama sigurno je dodatni razlog zbog kojeg se poznata plavuša odlučila na snimanje drugog studijskog albuma. Njezin novi film "The Hottie and the Nottie" prošlog se vikenda prikazivao u 111 kina diljem SAD-a te je zaradio samo 28 tisuća dolara. Komediju s Paris Hilton u glavnoj ulozi u prosjeku je u svakom od kina gledala samo 31 osoba, što je njezin najlošiji rezultat na kino blagajnama dosad.
Osim toga, posjetitelji IMDb-a, najveće baze filmova na svijetu, proglasili su njezinu novu komediju najgorim filmom u povijesti - na ljestvici od 1 do 10, Paris i priča o njezinom neuglednom najboljem prijatelju dobili su tek 1,2, a film će, zbog loših poslovnih rezultata, vjerojatno preskočiti ostatak kino dvorana i uskoro se pojaviti na DVD-u.
Image and video hosting by TinyPic

Paris i Nicky su utišle u Nicolas Berggruen’s godišnjem partiju u Chateau Marmont.
Free Image Hosting at allyoucanupload.com


Evo videa sa Parisinog rođendana.Pa Paris sa zakašnjenjem sretan rođendan!



| Komentari 5 | Print | # | subota, 23.02.2008.







Krv nije voda: Mlađi brat Paris Hilton uhićen zbog vožnje u pijanom stanju

Barron Hilton donedavno je roditelje morao pitati dolar za žvakaću gumu, a onda je navršio 18 godina i postao "svoj čovjek". Baš poput svojih sestara, koje su ulaskom u punoljetnost izgubile dobar dio razuma, i Barron je počeo piti prije sjedanja za volan, što mu se jučer navečer obilo o glavu. Njegov crni Mercedes-Benz zaustavljen je na autocesti, a policija je utvrdila kako 18-godišnjak vozi sa 1,4 promila alkohola u krvi.
Kad je doznao da, ukoliko želi izići na slobodu, mora platiti osam tisuća dolara jamčevine, Barron Hilton nazvao je svoju sestru Paris, no ona mu je, piše Daily Mail, hladno odgovorila da mu ne želi pomoći jer je "vrijeme da nauči lekciju". Po mladog nasljednika na kraju su došla trojica prijatelja, no trebalo im je devet sati da skupe novac za jamčevinu pa je Barron iza rešetaka proveo nešto duže nego što je praksa kad su u pitanju bogati Amerikanci.
Osim vožnje u pijanom stanju, Hiltona se tereti za lažiranje dokumenata, jer je u policijskoj postaji u Los Angelesu utvrđeno da ima lažnu vozačku dozvolu. Datum njegovog suđenja još nije poznat, no ukoliko ga proglase krivim, Hiltonu prijeti zatvorska kazna i oduzimanje vozačke dozvole na najmanje godinu dana.
Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Paris u showu
Paris u showu The Ellen govori o psima.Paris je rekla:"Imam 17 psa i spavaju samnom u mom krevetu.A zašto ne bi pa i oni su živa bića! nisam trudna ni udana nemam nikoga oni su moje bebe hehe,oni su svi jednaki.Kada jednog hranim ili po više ostali znaju bit ljubomorni"Kako je Paris rekla ona se sama brine za sve psiće i provodi puno trenutaka i momenata sa njima!.

Stara slika Paris sa psima,ali jedino je ta bila.
Free Image Hosting at allyoucanupload.com
Kliknite na slike za uvećan prikaz.




| Komentari 17 | Print | # | petak, 15.02.2008.







Modna sramota: Paris proslavila rođendan u maniri "punk princeze"

Nakon što je proteklih mjeseci oponašala Marilyn Monroe i Marilyna Mansona, slavna bogatašica odlučila je još jednom zgroziti modni svijet, i to izdanjem u kojem je proslavila 27. rođendan. Tijara, ružičasta torbica i cipele te "osebujne čarape" samo su dio modnog užasa kojim Paris dokazuje da joj (modne) pomoći nema i kad se za nju brinu najbolji svjetski stilisti.
Paris 17. veljače navršava 27 godina, a slavlje je, kao i inače, započela nekoliko dana prije u jednom noćnom klubu u Los Angelesu. Iako se na zabavi očekivao dolazak posrnule pop kraljice Britney Spears, ona se nije pojavila, ali zabavi je nazočila Ali Simms, njezina bivša asistentica i rođakinja protiv koje se okrenula cijela obitelj Spears.
Najpoznatija svjetska neradnica nedavno je promovirala svoj novi film "The Hottie and the Nottie" i u svoju "knjižicu filmskih promašaja" dodala još jedan neuspjeh. Kritike su, očekivano, porazne, a njegova zarada na američkim kino blagajnama nije opravdala očekivanja producenata.
Paris, po svemu sudeći, nije zabrinuta - najavljuje nove pokušaje na velikom platnu, novi parfem i modnu kolekciju, što će značiti da ima razrađeni plan kako da i u 2008. godini bude na naslovnicama
Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Paris je pozirala za Verizon Wireless i People magazin.
Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Paris promovira kolekciju odjeće.
Free Image Hosting at allyoucanupload.com
Klikni na slike za uvećan prikaz.



| Komentari 9 | Print | # | srijeda, 13.02.2008.







Video: 50 Cent opsovao i osramotio Paris Hilton

Najpoznatiji reper na svijetu osramotio je pred nekoliko tisuća posjetitelja najpoznatiju svjetsku neradnicu, zamolivši je u svom tipičnom stilu prepunom psovki da se makne s pozornice. Paris je, naime, na Centovom koncertu mislila kako ju on zove da mu se pridruži, a kad ju je potjerao, kroz suze je izjavila: "Ali to je moja zabava!".
Paris Hilton bila je jedna od poznatih uzvanica na zabavi uoči Super Bowla, najgledanijeg sportskog događaja u SAD-u, a za glazbu je bio zadužen 50 Cent. Nakon što ju je spomenuo na pozornici, sveprisutna Paris htjela je pozdraviti publiku i pred svima malo zaplesati, no on joj to nije dopustio, viknuvši na mikrofon: "Odjebi s pozornice!".
Paris je, kao i inače, pustila pokoju suzu, no to joj nije pomoglo u dolasku na pozornicu. Centovi tjelohranitelji bili su, naime, neumoljivi, pa je bogatašica propustila novih pet minuta slave i osramotila se pred njegovim obožavateljima.
Prošle se godine u nekoliko navrata pisalo kako su Paris i Cent u ljubavnoj vezi, no s vremenom se saznalo kako ih je zapravo spojila ljubav prema noćnim izlascima. Paris o slavnom reperu nikad nije javno govorila, a Cent je, i prije novog incidenta, jasno dao do znanja što misli o Hiltonici: "Nije mi jasno kako može hodati po svijetu i ne raditi ništa. Kad je vidim, gasim TV".


Paris kroz plač izletila van:
Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Paris o Britney
Paris je odgovarala na pitanja promocije The Hottie i The Nottie koji su je ispitivali o Britney Spears,a ona je odgovarala "Meni je nje zbilja žao".Pogledajte interviju:


Hottie i The Hottie Premijere.
Paris kad je stala na crveni tepih sva je jednostavno zablistala!.
Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Paris poslije velike premijere ravno na partije!.
Free Image Hosting at allyoucanupload.com
Kliknite na slike za uvećan prikaz.




| Komentari 9 | Print | # | petak, 08.02.2008.







I Paris Hilton očarana "veličinom" Davida Beckhama

Nedugo nakon što je viđena kako harači po lezbijskim klubovima, i nakon što su je neki američki mediji već "preobratili", Paris Hilton je u želji da dokaže svoju vjernost muškom spolu, izrazila svoju očaranost "veličinom" Davida Beckhama.
U svom jučerašnjem pojavljivanju u popularnom američkom televizijskom showu TRL, 26-godišnja nasljednica carstva Hilton, dijelila je modne savijete. Upitana jesu li speedo gaćice seksi ili ne, Paris je izjavila: "Osim ako niste David Beckham, ne nosite ih".
I Davidova supruga Victoria bila je podjednako očarana njegovom pojavom na jumbo plakatima, u reklamnoj kampanji modne kuće Armani. Nakon što su uoči Men's Fashion Weeka osvanuli na ulicama Milana, raspričala se o "paketu" svog supruga, rekavši kako je "golem, enorman i masivan", a potom je dodala: "Da ja tako izgledam i ja bih hodala ulicom u gaćicama".

Paris u showu
Paris gostovala u showu The Late Show,a voditelj showa je David Letterman.


Paris promovira mobitel
Paris je promovirala Blackberry Pearl mobitel,izgleda da joj je to novi mobitel.Izgleda preslatko!
Free Image Hosting at allyoucanupload.com
klikni na sliku za uvećan prikaz



| Komentari 7 | Print | # | nedjelja, 03.02.2008.







<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.