< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (2)
Kolovoz 2007 (4)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (1)
Travanj 2007 (1)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (1)
Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (1)
Studeni 2006 (6)
Listopad 2006 (2)
Rujan 2006 (4)
Kolovoz 2006 (8)
Srpanj 2006 (6)
Lipanj 2006 (10)
Svibanj 2006 (7)
Travanj 2006 (4)
Ožujak 2006 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

na ovom blogu možete čitati o :

životu i djelima jedne psihopatice koja će ući u povijest ( samo trebam još smislit kako... )
o njenim prijateljima koji joj pomažu radit sranja , ukoliko je ne gnjave
o tragičnim ljubavima ( ni Shakespeare , ni sva trojica Grčkih tragičara mi nisu ravna =))
ma , o puno gluposti ;)


Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr


neke važne web staranice :

Bayern Munchen
FIFA WORL CUP
nogometni magazin
Stephanie Meyer - majka Sumraka , sve o knjigama









O meni …

Ime : Tijana
Prezime : koga briga…

Nickovi : Tiky . a za neke nogometašica,… ma , svakako me zovu , hehe

Mjesto : selendra u Baranji ( nemam čak ni adsl , susjedi imaju kravice, a skoro svi u selu pajceke, psi lutalice slobodno šeću po ulicama , kokoške trče po dvorištima … ah, prave li idile … ako je neko zainteresiran za seoski turizam i domaći kulen ( i rakijicu , dakako ;)) neka se samo javi , lol )

Rođena : jesam. U ljeto davne '91.
( 19.8. da budemo precizniji )

Škola : kuća strave … grr…
Osnovna – kooooma
Srednja – hotelijersko turistički tehničar, najbolji razred u školi -. 2.H ( poz ljudi ! )
Najviše volim ( dakako , nakon odmora i Mastera ) svoje frendice iz razreda , engleski i njemački , te zajebavati profesore


Hoby : spavanje , nogomet, pričanje o dečkima , dop se preko neta , pričati sa frendicama o dečkima , čitati , pisati , tračati dečke , jesti , i , da, spavati i pričati o dečkima :D

Hrana & piće : sve nezdravo , tj , fast food i sl sranja , a piće… pa čega se dokopam : može bilo vino , iako mi je draže crno i dakako , nezaboravan PAN da se osvježi dan ;)

Slušam : sigurno ne roditelje :D
ali , pravim se da ih slušam , hehe
naj grupe su mi :
no name
nevada tan
US5 ( nije me sram priznati )
Naj pjevači :
Toše Proeski
Dima Bilan
Marc Terenzi
Naj pjevačice :
A joj , ima ih , od Britney preko Sarah Connor do onih turbo folk diva poput Seke Aleksić


EUROSONG 2008

Armenija
Surisho
Qele Qele

Yes im hay hoghits eka berem
Hove sareri, luyse arevi

You wanna be with me,
You think and dream of me
Come qele, move qele.
Instead of watching me
You should be reaching me,
Come qele, move qele.

Qe-qe-qe-qe-le!

Qele, qele! Qele, qele! Qele, qele! Qe-le
Time is here tonight,
You should make it right,
To end our fight just hold me tight!
Hold me tight!
Hold me tight! Qele!

You wanna be with me,
You thinking dream of me
Come qele, move qele.
Instead of watching me
You should be reaching me,
Come qele, move qele.

Qele, qele! Qele, qele! Qele, qele! Qe-le
Time is here tonight,
You should make it right,
To end our fight just hold me tight!








Grčka
Kalomira
Secret combination


Can you see it?
Can you see it?
You have to discover me
What goes wrong when I am crying
Or what I want when I’m smiling

Can you feel it?
Can you feel it?
That I’m not a little girl
You’re misunderstanding my way
And all the roles that I like to play

My secret combination
It’s a mystery for you
Use your imagination
I’m not easy but I’m true
My secret combination
Boy you have to try it hard
To win a destination in the centre of my heart!

An open book,
An open book
Well, I’m sorry, I am not
Sometimes I’m acting like a lady
Sometimes woman, sometimes baby


Image Hosted by ImageShack.us





Winner : Rusija
Dima Bilan
Believe
Even when the thunder and storm begins
I’ll be standing strong like a tree in the wind
Nothing's gonna move this mountain
Or change my direction
I’m falling off that sky and I’m all alone
The courage that’s inside gonna break my fall
Nothing’s gonna deem my light within

But if I keep going on
It will never impossible, not today

Cause I’ve got something to believe in
As long as I’m breathing
There is not a limit to what I can dream
Cause I’ve got something to believe in
Mission to keep climbing
Nothing else can stop me if just believe
And I believe in me

Even when the world tries to pull me down
Tell me that I can, try to turn me around
I wont let them put my fire out, without no!

But if I keep going on
It will never impossible, not today

Cause I’ve got something to believe in
As long as I’m breathing
There is not a limit to what I can dream
Cause I’ve got something to believe in
Mission to keep climbing
Nothing else can stop me if just believe

And I believe:
I can do it all
Open every door
Turn unthinkable to reality
You’ll see - I can do it all and more

Believing
As long as I’m breathing
There is not a limit to what I can dream
Cause I’ve got something to believe in
Believing
Mission to keep climbing
Nothing else can stop me if just believe
And I believe me

utorak, 30.01.2007.

Klasnićeva tragedija =( & slike iz dvorane =)

Dobro večer ljudi !!!mah
Vau , dosta je prošlo od mog zadnjeg postadead

Ova sranja što imam ovih dana, ostavim za kasnijenutheadbang

Počela mi je B U N D E S L I G A ! smijehcerek! ! i , Bayern mi odmah izgubio…headbang ma, dobro, kad dođe u formu , opet će oni biti No. 1thumbup !

Kad već pričamo o Bundesligi , sigurno ste čuli Werderovu tragediju… tj. Tragediju obitelji Klasnić. namcor

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

baš mi je žao Ivana…nono mislim , njemu je 27 godine (i rođ. Mu bio baš jučer) , a takvi problemi… pa to bi bilo normalnije za nekog dedeka od 57. iskreno, neka napusti nogomet , samo da mu bude bolje… evo i Vranješ je juče bio kod njega. Žena , tata i njegov brat su stalno kod njega. Organizam mu je odbacio bubreg majke Šime , a slijedećim donatorom se smatra brat Josip. U 24 sata je pisalo da su i neki fanovi spremni dati svoje bubrege za njega… u tom članku se kaže da su Klasnići uvijek vili pobožna obitelj i da im nije jasno zašto im se ovo događaheadbang. (Mrki , da li ti ovo poznato yes?)

Image Hosted by ImageShack.us

No, hajdemo mi pustiti Klasnića da se i dalje bori , nadajmo se da će brzo ozdraviti i , kad bude opet onaj stari , da će se vratiti na igralište u njegovom stilu te opet zabijati golove…mah

Image Hosted by ImageShack.us

i danas… katastrofa! Neću da pričam o tome negativnom.. ali ću zato o pozitivnim stvarima. Sjećate se mog ballackacerek ? e , pa frend Alex ga je pitao da li hoće ići samnom u kladionicu , i on je rekao : DA !!cerekpartypartypartyroflkisscerek! danas smo 6. sat trebali ima tjelesni , ali nismo jer su neki dečkinaughty (među kojima i ballack cerek i onaj dečko koji ima dres na Mainz 05cerek) imali trening – rukomet. Iako nisam neki fan tog sporta , drago mi je što su naši tako dobri. Sad igraju sa Francuskom , iako je 14:12 za Francuze , vjerujem da će naši još izboriti pobjedu. Evo, već je 14:13. brzi su…smijeh
evo nekoliko fotkica iz dvorane :


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

hvala na komentarima , pusa i poooz =) smijehcerek

|Komentiraj 9| Printaj| #|

petak, 19.01.2007.

koji dan... =)

Yo people…cool

Kako je glupa ova kiša što stalno padanono… čak je gora i od onog vjetra od jučenono


Današnji dan mi je bio odličan !cerekwink

Kad sam se probudila , shvatila sam kaj mama pravi za ručak…njaminjamipartysmijeh nakon super ručkanjami smijeh– hajde ti u školu po toj kišiheadbang… do stanice mi nema puno , ali sam opet bila mokra kao miš. headbang

Došla ja na stanicu i vidim stoji tamo neki komad…zijevali , brzo je došo bus. I kad smo stigli u grad gnjavi frendica iz osnovne da idemo u konzum mad(ona je stvarno luda, svaki dan ide tamorolleyes) , ali je mene spasila maja smijeh. I tako, idemo ti mi prema konzumu , i nemam pojma zašto ali sam morala pogledati u izlog kladionice žderić i , vidi čudaeek – moj ballack je tamoeekeek =) onda smo se nas 2 šetale po toj kiši i čekale da ovaj izađeludludlud… kada je izašao , sljedile smo ga lud, ali sa nekih 30 m udaljenosti ,lud i to na drugoj strani cestelud… išli smo tako do tržnice , ali on je nastavio , a mi skrenile prema školi…mah

Image Hosted by ImageShack.us

Sad sigurno mislite da sam luda…yes ah , u školi sam napokon vidjela 1 dečka za kojim slinim još od prošle godine iako ga nikad nisam upoznala, ma , ni vidjela… ali , zašto onda slinimlud ? pa, halo, dečko navija za B A Y E R N ! cerek! rofl! baš je sladakcerek… ali mi se baš ni ne sviđa što je visok kao i ja… onda smo imali tjelesni, sa 2 U.
Ah, što je tu bio 1 dobarcerek… imao je dras Mainza thumbup(mislim , iako su zadnji u bundesligi , ipak, bundesligathumbup…) a tek što zna igrati nogomet…yes zabio je 4 gola…eek
Sljedeći sat smo imali njemački i tu je bio 1 veliki šok – došao 1 dečko po mene i kaže mi da me razrednica treba… ja sam odmah shvatila da je riječ o anketi…i dobro, došla ja, vidim ide ona… i počne ona kako smo ja i još 2 cure pisale ankete, bla,bla,bla, kako sam imala neke greške , bla, bla,bla, i ono najboljezaliven – da ide moja anketa na lidrano partypartypartyroflwink!!! baš sam bila happy. Vratila se ja na njemački i tamo sam dobila jednu 5 za neki prijevod sa nešag na njemački.wink

Image Hosted by ImageShack.us

Onda smo imali talijanski , tu sam zujalazijev. I sad, eto ti veliki odmor… a kiša pada gore nego prije… nije mi se dalo vaditi kišobran , pa smo maja i ja trčale u pekaru… dobro da nije bilo gužve… stigle smo za 2 minute nazad u razred sa klopom u rukama… nakon veliko slijedio je blok ugostiteljstva, pa povijest i bili smo gotovi… nemojte misliti da ja petkom imam 6 sati , nego taj dan nam profa iz biologije nije bila u školi…zujo

Kako smo se maja i ja prije škole dogovorile da idemo u kafić , ostalo je jedno pitanje – koji nut? bile smo pozvane u omegu , ali nismo otišle tamo zato što je tamo bio dečko koji se njoj sviđao i cura koju on voli pa ih nije mislila gledati…dead otišle smo u master , ali kako je bio pun , odmah smo izašle van.dead U galeriju nam se nije dalodead, pa , hajde , idmeo mi u candy…thumbup i otišle ti ona, ja i viky iz upravne tamo , našle stol , ali maji opet nešto nije dobroheadbang – njezin bivši je sjedio do nasbang… malo kasnije , vidim ti je 3 (a među njima i ballackcerek) da idu prema kafiću i vidim ja da prva 2 ulazethumbup , srce mi počelo lupaticerek , a ono headbang, ballack je produžioheadbangheadbangheadbangno… mislim , ne trebam reći koliko sam bila tužna…nonoburninmadheadbangmadblabla

Image Hosted by ImageShack.us

i , šta, morala sam se pomiriti sa tim da od njega nema ništanamcor… ali zato vidim ja da su njegovi frendovi sjeli na stol do našeg.thumbup. ali , eto ti ostatak njegovog razreda pa su se ova 2 premjestilapuknucu… i dok je viky slala poruke svom dragom , maja pržila jezik sa toplom čokoladom i gledala u guzu konobara, ja sam uživala jer su stalno puštali pjesme od dollsica. I , kad sam se najmanje nadala rolleyes, otvaraju se vratamouthwash i ulazi smijeh– moj ballack.cereksmijehcerekkiss =)

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

istina, otišao je kod svog razreda, pa ga nisam vidjela , ali sam opet bila tako happy…mahlud kad smo išle plaćati , vidjele smo ga…thumbup Bože , kako je sladakcerek… nadam se da ćemo se više upoznati… još sam ga vidjela i na kolodvoru…

ma, nije meni dobro…lud

Image Hosted by ImageShack.us

I , da, prošli put sam stavila neke lude slike… evo opet, ali sada je Klose glavni =)rofl

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

ok , hvala na komentarima , pusa & pooozcool

|Komentiraj 29| Printaj| #|

ponedjeljak, 15.01.2007.

opet škola ...

Hej ljudi =)bang

Evo , opet počela škola… namcor
Bila sam baš happy kad sam opet vidjela sve one iz razreda wink, ali i ove iz osnovnewink

Prvi sat smo imali biologiju , pa nas profa pitala da li smo šta učili… bangha,ha,ha, što smo se svi zajedno smijali.ludzujo
2 sat sam imala daktilografiju pa smo već morali tipkati , i to neke sjebane vježbe sa velikim i malim slovima sa , . i - . pukla sam.madmad
3. sat smo imali razrednicu, pa sam joj predala anketu koju sam pisala za lidrano smijeh(kada mi to ona uvalila nono) . i kaže ona meni da ja još moram kod pedagoginjerofl. Ja stala i buljim u nju i mislim «ženo , koji je tebi , šta ću ja tamonutbang ???» , a ona kaže da moram nešto napisati kako se ona nosi sa onima koji ima problema s alkoholizmom… zijev
onda je bio odmor, otišla sam sa majom u pekaru , vratila se i čekala da dođe moj ballack koji je bio u učionici do naše. cerekcereknaughtynaughtynut


Image Hosted by ImageShack.us

4 sat smo slušali kaj nam ima reći ovaj iz osnova turizma, 5 sat povijest , ponavljali smo u grupama , 6. matematiku , učili smo novo i saznali da će nam sutra pedagoginja doći na sat… ma , super, ha? I 7. sat još robu i to je bilo to (hvala Bogu) !smokin

za kraj , idu samo slike… ima tu malo (više ) Ballacka , wink

Image Hosted by ImageShack.us



a možda bude i neka od Zacka Efrona (taj glumac glumi u onom filmu o kojem sam vam prošli put pričala…cool)

Image Hosted by ImageShack.us

pa, prvo ovo što ima manje : Zac :cerek

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


a sad Ballack (original , vrak zna kaj moj ballack radi)cerek

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

na ovoj slici moj original najviše sliči mojoj kopiji…

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


i za kraj , nekoliko dobrihlud fotkica =)

Ballack i Totti… šta to Totti vježba karate ?ludlud

Image Hosted by ImageShack.us

ajme, tko tu koga faulira ? ludludeeknut

Image Hosted by ImageShack.us


ajme Poldy, kaj to izvodiš?nutnutlud

Image Hosted by ImageShack.us

i da, hvala vam na komentarima… meni ovih dana nešto nije valjalo pa vam nisam mogla ostavljati komentare, no , sad ću ja to nadoknadit =)cerek

pusakiss & poozwavemah

|Komentiraj 20| Printaj| #|

utorak, 02.01.2007.

Doček , High school musical & Shwaini ... =)

Hej! cool

Prvo ću malo o dočeku.mah

Image Hosted by ImageShack.us

Bila sam kod sestrične na rođendanu,zijev ali mi je bilo ok sa svim tim klincima. Baš je bilo ludo gledati ih kao su plesali uz Shakirine hitove. Kad je počeo vatromet , njihovo vrištanje je bilo nepodnošljivo. A onda je tek došlo ono gore – paljenje prskalica. Smrzavala sam se dok sam im držala upaljač I palila ih prskalice, jer za petarde niosu imali muda. Ma, dobro , I ja se bojim petardi.bang

Image Hosted by ImageShack.us

Juče sam gledala reprizu mrka filma 3 , umirala samsmijehwink . a prije toga sam gledala High school musical.cerek Film je odličan. Radnja počenje na silvesterovo , kada su se na skijanju upoznali Troy, slatki košarkaš I Gabriella , štreberica pjevajući zajedno karaoke. Kasnije su išli u istu školu. Sve se zakompliciralo kada su počele prijave za školski mjuzikl gdje su Troy I Gabi pravili konkurenciju bratu I sestri koji su glumili negativce. Royovi prijatelji su ga pokušavali odvojiti od Gabi zbog približavanja velikog košarkaškog turnira, ili bolje reći finala , a Gabriellina prijateljica , kemičarka ju je pokušala prikovati za njihovo natjecanje.posvađali su glavni par , a kako je film završio , neću vam reći, morate ga sami pogledati. A mjuza iz filma , pogotovo pjesma “breaking free” je odlična.cerek

I da, da još malo pišem o Shwainiju.bang Danas je on bio u TRLu sa ovima tipovima iz grupe Sports freunde stiller (valjda sam dobro napisala =) pa su pravili svoju top 10 listu. Nisam znala da Basti ima sličan ukus kao ja. Izabrao je „sexy love“ , „my love“ , te još neke… a tu su bila i pitanja koja su postavljali gledatelji. Meni je bilo najbolje kada su Shwainija pitali da li je tijekom SP-a bilo sexa. On se zbunio i kratko odgovorio „žene, tj. Cure su mogle ući u hotel“ a još mi je bolje bilo kada ga je neka cura pitala što misli o tome što žena upravlja Njemačkom. On se počeo slatko smijuljiti , I rekao kao da je onda dobra , da iako se ne kuži u politiku da misli da ona dobro radi svoj posao. Evo , još 1 dokaz da je ualjubljen u nju. Mislim , zašto je stalno visio za njom na primijeri filma ? lud

Image Hosted by ImageShack.us

Ok , hvala vam na komentarima

Pusakiss

I

Poozmah


|Komentiraj 17| Printaj| #|

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se