design by Tincha

 

Hi!!




http://s220.photobucket.com/albums/dd11/little1valchy/?action=view¤t=7586c28a.pbw

Sjećate se Dona McLeana (bye, bye miss american pie, drove my chevey to the levee but the levee was dry...)
Jedna od mojih najdražih pjesama. Inače sam fan glazbe iz 70-ih (nikad izumrla muzika). Nisam luda...nobody's perfect...a o ukusima se ne raspravlja...zar ne? Ovdje ću pisati o frendovima i glazbi, obitelji i glumi uz zvuk evergreena... :):):):)

Sadržaj poruke u kolačiću NIJE za neovlaštene!!!



Create your custom cookie at bigoo.ws




Myspace GeneratorsMyspace GeneratorsMyspace GeneratorsMyspace GeneratorsMyspace GeneratorsMyspace GeneratorsMyspace GeneratorsMyspace GeneratorsMyspace GeneratorsMyspace Generators

 

 

Linkichi i pjesmice

Najljepša i najromantičnija pjesma u povijesti *šmrc*



Blog.hr
Forum.hr

Cool blogovi koje morate posjetiti:

...mala ifa...
...anchikica...
...moja shurjakinja ima novi blog...
...fras...bezvezni postevi, a više nema ni chat...al' ko voli nek izvoli......

A ovo vam je jedan blog koji možete posjetit, učinite mi uslugu slijedite moj primjer i malo ju izvrijeđajte; vjerujte mi, zaslužuje to

...UMIŠLJENA, AROGANTNA I GLUPA KOZETINA...




 

 

Mini Icons Icons # 180235

Mini Icons Icons # 180235



MySpace hosted images

MySpace



MySpace images

MySpace



Image hosting images

Image hosting



Mini Icons Icons # 214832

Mini Icons Icons # 214832




Customize your blog codes

Customize your blog









myspace background

myspace background



Ajmo vidjet kome sličim ja...
http://www.myheritage.com


...a kome moje frendice: Ančikica
http://www.myheritage.com


...Tikks:
http://www.myheritage.com






 

Najljepša i najromantičnija pjesma u povijesti...

 


petak, 11.05.2007.

Nema naslova

JOOOoooooOOOOj Ljudi moji! Kak vam se dugo nisam javila!!! Već 9 dana prošlo od mog zadnjeg posta. Gee...vrijeme mi baš nekak brzo prođe u zadnje vrijeme! Ili to, il sam se ullijenila, a ako je ovo potonje, moja predraga najrođenija majka (ona ista dobra duša koja me nije htijela povest sa sobom u city l' flair- Pariz) jaaaaaaaaakooooooo će se naljutiti! Znate, ona je od one vrste koja misli da je sasvim prirodno proći 7. i 8. s 5.0!ludludludlud Znate ona divna vrsta roditelja od kojih ne možeš živjet jer ti samo kokodaču ovako:
PREDRAGA NAJROĐENIJA MAJKA: Vidim li to moju dragu kćer ponovno za kompjuterom?
PRVOROĐENA KĆER VALČICA: Aha!
PNM: Ne možeš se više tako dalje provlačiti kroz školu bez da knjigu otvoriš! NIKAD ne učiš!
PKV: Ma učim ja!
PNM: A kad to! Ja te nikad nisam vidjela s knjigom u ruci!
PKV: Kako nisi! Jesam li ti sad ležala na krevetu i čitala sat vremena!
PNM: HARRYJA POTTERA!!!!
PKV: Pa nisi precizirala koju knjigu!!
PNM: Nisam? Dobro sad ću ti precizirati!! (onda vas uhvati za ruku, i isključi kompjuter nasilno stisnuvši veliki gumb i izbrisavši sve što ste na njemu radili posljednjih 20 min, odvuče vas do radnog stola i do hrpe knjiga za školicu i izvuče zemljopis) Ovakvu knjigu mlada damo!!!
Sad ćeš je uzeti i pročitati SVE što ste danas radili i ispisati 40 natuknica, a kad završiš pospremit ćeš sobu! I da nisi pomislila pozvati niti jednu prijateljicu još tjedan dana jer si u kazni!!!! (izađe i zalupi vrata za sobom)

Mislim da vam je ovaj mali dijalog otvorio oči u kakvom robovlasničkom stilu ja živim! To ne želim nikom od vas, ali najgore je što me tjera DA UČIM!!! A ja mrzim učiti...zaista nemam smisla za to. Mozak mi se samo umara. Mogu poslušat na satu, pročitat jednom i onda kud puklo da puklo! Ali podcrtavat knjigu markerom i listat se dok se ne raspadne, a još gore, pisat si plan učenja! Ne mogu ja to!! A moja PNM očekuje da radim baš to! Tj. Da se pretvorim u nerdyja najgore vrste!!! Ajd dobro neću vam više dosađivat samo bih htijela par komentarčića, mooožeeee???? Unaprijed jako zahvalna:
Valentina J., rođena u Zagrebu, ljeta gospodnjeg 1993. na dan 29. 11. od oca Ive i majke Ane, polukćer Marinu Bušiću i polusestra Maksu Bušiću, polaznica 7. a razreda OŠ A. Stepinca na Jarunu.

P.S. Nisam htijela uvrijediti svoje prijateljice koje možda rade ove stvari gore navedene kao stvari koje rade neardyji najgore vrste! One to nikako nisu, samo žele ić na dobar faks pa se trude! Neardyji najgore vrste se uvlače profačima u guzicu, što one također nikako ne rade! Moje isprike ako ste ovo shvatile osobno!









Komentari (4) | print | #