Kreativka u akciji

27.12.2007., četvrtak


Još malo o heklanju...
Kako sam tek nova među vama, jučer sam malo čitala vaše postove i moram priznati da sam se zadivila nad nekima od njih. Naišla sam na toliko zanimljivih tema koje jednostavno moram podijeliti s vama. Budući da živim u maloj sredini, zimi baš nemam puno izbora za zabavu i ne preostaje mi ništa drugo nego prepustiti se nekom stvaralaštvu koje mi može ispuniti dan. Najviše od svega volim heklanje i imam dosta radova na koje sam ponosna i koje ću vam malo-pomalo pokazati. Vidim da mnoge od vas pletu i baš razmišljam, hm, gdje su one moje iglice koje sam davno negdje ostavila? Naći ću ja njih i brže-bolje navaliti na neki bolero… Ako ga uspijem napraviti, budite bez brige, pohvalit ću se ja!!! U međuvremenu , evo još jedan moj uradak…

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 19:57 - Komentari (2) - Isprintaj - #

26.12.2007., srijeda


Za početak...
U ove duge zimske dane kad se nema što raditi, odlučila sam otvoriti svoj blog. Do sad sam posjećivala tuđe blogove i našla dosta zanimljivih stvari, prvenstveno me zanima ručni rad, i to heklanje i vez.
Evo jednog mog uratka:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

...to sam napravila ovaj mjesec. Mislim da je prikladan za ove blagdane.
Htjela bih razmjenjivati slična iskustva s vama koje zanimaju iste stvari. A osim ručnog rada zanima me sve što spada u svijet biljaka, recepata... i ostalih zanimljivosti o kojima ću u idućim postovima.

A za kraj, malo pravog zimskog ugođaja...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 13:27 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.