minus40kg blog
blog
minus40kg blog
minus40kg facebook stranica
minus40kg coolinarka
minus40kg kalorijski restoran
kalorijski restoran minus40kg ... dražeN ;)
* Salata od leće, boba i fete


5 dag feta kravljeg sira
20 dag crvene meksičke leće
20 dag boba
0,1 dl bućinog ulja
sol, papar, češnjak

... 560 kcal


    1. Leća se probrala i nakon 2 sata namakanja u hladnoj vodi krenula se kuhati. 5 minuta nakon što je voda proključala bacila se i stavila nova hladna koja se posolila. Kada je zakipjela kuhalo se još 15 minuta. Nakon cijeđena leća je ostavljena da se ohladi.    2. Smrznuti bob se ubacio u slanu hladnu vodu. Nakon što je zakipjela kuhao se 8 minuta prema uputi proizvođača (nije kod svih navedeno isto vrijeme). Kuhani bob se ocijedio i lagano isprao hladnom vodom.    3. Narezana je feta i nasjeckan češnjak, te su se na sobnu temperaturu ohlađeni bob, leća i feta promiješali uz dodavanje začina i bučinog ulja.Zanimljiv obrok, iako praktički potpuno neuspio. Crvena meksička leća je izgubila originalnu boju i nekako se raskuhala tako da uopće nije izgledala lijepo kako sam očekivao. Cijelo jelo je bilo previše zasitno, a i količina se činila nekako veća. Naknadno sam išao malo provjeravati kalorije i ispalo je da bi bob ipak trebalo računati bar 80, a ne 40 kcal. Isti proizvođač na jednom mjestu navodi preciznih 38,7 kcal, a na drugom čak 88. Na netu sam našao više vrijednosti između navedenih. Dodatno, to znači da su zapravo i leća i bob namirnice iste grupe koje po šabloni iz preporuke dijabetičkih dijeta ne bi trebalo miješati u tim količinama. Uz 20 dag nekog jačeg povrća, u smislu priloga koji dolazi iz grupe "kruh i zamjene" (tu uz kruh, tijesto, rižu, ... ulaze krumpir, kukuruz, grah, grašak, slanutak, leća, ...), ono drugo bi kalorijski trebalo biti otprilike duplo lakše (paradajz, paprika, kupus, brokula, cvjetača, luk, poriluk, zelena salata, šampinjoni, ...). To je i razlog da su kalorije nenamjerno prešle zadanu granicu od 500. Završno, sveukupan estetski dojam i sam ukus nisu dobili prolaznu ocjenu i ovaj obrok ne bi preporučio, niti ću ga ponoviti ;)

Update 03.03.2012 - na portalu coolinarka objavljen recept:
* Kupus flekice sa bijelom piletinom na naglo ... 440 kcal

srijeda, 29.02.2012. - 18:02 - KOMENTARI (7) - #

* Pileća prsa i rizi-bizi s kukuruzom


10 dag fileta pilećih prsa
5 dag riže
5 dag graška
5 dag kukuruza
0,1 dl ulja
sol, peršin, čili

... 480 kcal

Pileća prsa su posoljena i ispečena na gril tavici bez masnoće. Riža se skuhala u slanoj vodi, ocijedila, pa lagano zapekla na ulju. Dodalo se kuhani grašak i kukuruz iz konzerve. Kod serviranja se dodao sjeckani peršin u prilog, a meso se začinilo svježe mljevenim čilijem


Ovo je zapravo bio dobar spoj dva različita ručka uz tek neznatne dorade. Moj jučerašnji kuhinjski gril i današnji prilog sinova ručka. Da se radilo u isto vrijeme, meso je komotno moglo biti prženo na ulju, na kojem bi se kasnije zgotovio i prilog, i sve bi se jelo toplo. Ovako, meso je bilo hladno i začinjeno čilijem, a na mlačni prilog je išlo puno peršina. Mogao bi reći da bar u nečem volim pretjerivati. Da sam bar i prije to činio sa namirnicama sličnima peršinu, ali dobro, što je tu je, a kao što rekoh, dobro je, barem ovaj obrok. Razmišljam da idući puta kao masnoća ide maslac umjesto ulja.

utorak, 28.02.2012. - 09:11 - KOMENTARI (1) - #

* Salata od šaruna, graška i šampinjona


10 dag očišćenog skuhanog šaruna
20 dag graška
20 dag šampinjona
0,1 dl maslinovog ulja
peršin, češnjak, đumbir, papar, sol

... 450 kcal

Šarun se kuhao u slanoj vodi začinjenoj paprom, lovorovim listom i vinskim octom. Očišćen je kada se ohladio i kroz nekoliko sati potpuno ocijedio. Grašak i šampinjoni su bili iz konzerve. Na kraju je došlo ulje i začini.


Obzirom da sam ja ovo pripremio, bilo je dosta češnjaka i peršina, i to slabo ili skroz nenasjeckanog. Bilo je i đumbira čiji me čaj oduševio neki dan ;)

P.S. Moram priznati da sam zadovoljan mršavljenjem. Prvenstveno me veseli što i koliko jedem, te ću to i dalje prezentirati na ovim stranicama. Atmosfera bloga me jednim dijelom povukla u pravcu druženja i po malo udaljila od ideje koju sam si inicijalno zadao, a to je složiti osobnu kuharicu koju ću imati na raspolaganju kao pomoć u planiranju i pripremi svakodnevnih obroka. Na to vezano, druga okosnica cijele ove web prezentacije je trebalo biti samo svjedočanstvo na koji sam način skinuo sve te kile. Taj se dio zapravo sažeo u osnovne principe koje sam opisao u jednom jedinom postu, a i oni se svode na krajnje jednostavnu konstataciju: "Manje sam jeo!". Došao sam u poziciju da veću pažnju poklanjam fotografiji i popratnom tekstu, a sve u očekivanju posjete, posredno i komentara. U istu svrhu sam i sam povremeno ostavljao cijeli niz komentara na blogovima od kojih neki nisu niti tematski vezani, a u mnogim slučajevima se čak radilo o brzopletom komentiranju tek površno pročitanih postova samo zato da bi ostavio link i tako privukao posjetitelje na vlastiti blog. Takav me način druženja uopće ne ispunjava, dapače, osjećam se kao jedna vrsta najobičnijeg prevaranta, a to jednostavno rečeno ne želim biti. Godila mi je i dodatna pažnja koju sam dobio odabirom i objavljivanjem nekih postova na naslovnicama portala blog.hr i zadovoljna.hr. Kako su ti postovi po malo nestali sa naslovnica, ubrzo je izostala i ta dodatna "popularnost". Jedino su ostala moja očekivanja, koja me, kako upravo iznosim, odvlače od realizacije onoga što sam si zacrtao. Ovo je zadnji tekst za jedno vrijeme koji odskače od deklarirane inicijalne intencije kojoj ću se pokušati u potpunosti vratiti i posvetiti. Ne zamjerite, tj. oprostite na neplaniranom odmaku, te na težnji povratku u planirane okvire koji ne podrazumijevaju standardnu blog komunikaciju. Hvala vam na komentarima i podršci. Sretno svima, i onima koji mršave, i onima koji se debljaju, osobito svima onima koji uživaju u hrani i životu općenito, a onima koji nisu te sreće još i više ;)

Ovo pod P.S. je post koji sam na kratko objavio 05.02.2012, ali sam ga ubrzao maknuo. Stjecajem određenih okolnosti, ali i kontinuiranom prisutnošću istih problema, ponovno je i više nego aktualan, stoga ga danas još jednom aktiviram, s naglaskom na odluke koje slijede.

ponedjeljak, 27.02.2012. - 11:43 - KOMENTARI (0) - #

* Kozice na buzaru


20 dag kozica (30 dag svježih)
0,2 dl maslinovog ulja
0,5 dl bijelog vina
1 dag krušnih mrvica
češnjak, peršin, sol, papar
3 dag kukuruznog kruha

... 490 kcal

Na maslinovom ulju se pirja češnjak i peršin, pa kozice. Posoli se i popapri, i dalje se pirja. Pod kraj se dodaju vino i krušne mrvice.


Još jedna prava morska delicija ;)

subota, 25.02.2012. - 23:48 - KOMENTARI (6) - #

* Praktični kontinentalni brudet


15 dag fileta vjetnamskog soma
5 dag luka
20 dag sjeckane rajčice
5 dag tjestenine
0,1 dl maslinovog ulja
vinski ocat, češnjak, kapare, papar, peršin, sol

... 470 kcal

Naglo pržite ribu na ulju s obje strane i izvadite ju na tanjur. Na istom ulju svijetlo popržite nasjeckani luk, dodajte oguljene i nasjeckane rajčice, usitnjeni češnjak i sve pirjajte. Dodajte nasjeckani peršin, papar, kapare i vinski ocat. U posudu dodajte prženu ribu i na laganoj vatri kuhajte, a povremeno samo protresite posudu bez miješanja. Servirajte uz kuhanu tjesteninu.


Nije ovo pravi brudet, već neka kontinentalno priručna izvedenica, ali eto, ja sam baš uživao u ovom jednostavnom i ukusnom jelu, a moram priznati da je filetirana riba praktična kada se radi ovako. Dodatno malo objašnjenje zašto je vijetnamski som češće na jelovniku. Zato što ga jedu svi ukućani.

Žena mi pomalo posustaje sa voljom za pripremu jela kakva sam do sada prezentirao, pa ću se morati i ja malo prilagoditi situaciji. Zadnjih dana su obroci malo kasnili, a dešavalo se da ja sam nešto na brzinu složim i to nije bilo nešto čime bi mogao biti zadovoljan, posebno stoga što je bilo i nevaganih obroka sa većim ili manjim prekoračenjem onoga što sam postavio kao poželjnu, tj. prihvatljivu kalorijsku granicu. To se poglavito odnosi na večere. Dakle, slijedi bolje planiranje, što pretpostavlja jednostavnost i pravovremenost. U to mi se najbolje uklapaju salate, tj. hladne varijante klasičnih jela, sa što više što manje obrađenih namirnica.

Obzirom da kile idu sve teže i teže, povećati ću i tjelesnu aktivnost ;)

četvrtak, 23.02.2012. - 22:51 - KOMENTARI (4) - #

* Tjestenina sa dimljenim lososom


5 dag dimljenog lososa
5 dag lista peršina
0,5 dl vrhnja za kuhanje
1 dag parmezana
0,1 dl ulja
5 dag tjestenine (reginette napoletane)
sol, papar, češnjak

... 500 kcal

Na vrućem ulju lagano prodinstati isjeckani peršin i češnjak. Dodati lososa izrezanog na male komadiće (odstraniti kožu) i dinstati na laganoj vatri još 3-4 minute. Uliti vrhnje za kuhanje, promiješati i kuhati 10-15 minuta povremeno miješajući. Po želji posoliti i popariti. Kada je gotovo dodati parmezan i promiješati. Skuhati tjesteninu i po njoj preliti umak.


Preporučam ;)

P.S. Bio je ovo dobar niz. Zadovoljan sam, a iako baš vrlo polako otišla je i još jedna kila. Slijedi objavljivanje (kontinentalnog) brudeta, a onda bi mogao malo ohladiti, tj. preći na sljedeći nivo na svom putu prema minus40kg, ali i stjecanju navika za koje vjerujem da su zdravstveno prihvatljive, naravno, koliko to već dozvoljavaju vremenski i prostorni uvjeti.

srijeda, 22.02.2012. - 22:20 - KOMENTARI (3) - #

* Som sa kineskim povrćem u woku


20 dag fileta vijetnamskog soma
20 dag mješavine kineskog povrća
0,1 dl ulja
sol

... 400 kcal

U woku, na malo ulja, isprženi su som i kinesko povrće.


Smrznuta kineska mješavina sadrži kupus, crvenu i zelenu papriku, poriluk, ploške luka i bambusa, prutiće mrkve, crne gljive i mahune mladog graška. Jednostavno, lagano i brzo jelo, mada, okus mi je ipak bio malo neobičan, tj. kao da je još nešto falilo, ili bilo viška ;)

utorak, 21.02.2012. - 23:39 - KOMENTARI (2) - #

* Dimljena pastrva sa bobom i mozzarellom


4 dag dimljene pastrve
5 dag mozzarelle
20 dag boba
10 dag kukuruza
0,1 dl maslinovog ulja
sol, papar, češnjak i peršin

... 440 kcal


Smrznuti bob je skuhan u slanoj vodi. Jedna od ideja je bila da se ohladi i sve napravi kao hladna salata. Druga je bila da se na vrućem, tj. tek ocijeđenom bobu pokuša malo otopiti mozzarella. Nisam se mogao strpjeti pa je išlo na toplo. Sir se svejedno nije gotovo ništa rastopio, ali se zato sve skupa pomiješano više-manje ugodno ohladilo. Bob je namirnica koja me baš zanimala, a dimljenu pastrvu oduvijek jako volim, pa nisam dvojio da će ispasti jelo po mom guštu, i nisam se prevario. Ovo je malo skuplji obrok, ali vrijedi svaku kunu ;)

ponedjeljak, 20.02.2012. - 23:42 - KOMENTARI (2) - #

* Marinada od srdela i krumpir salata


15 dag mariniranih srdela
20 dag krumpira
10 dag luka
0,1 dl maslinovog ulja
sol, papar, vinski ocat

... 460 kcal


Marinada: Srdele se očiste (ljuske, utroba i glava), posole, uvaljaju u oštro brašno i peku na ulju. Odvojeno, na ulju se isprži luk, pa se doda voda, vinski ocat, lovorov list, ružmarin i papar. Kada se marinada ohladi prelije se riba. Na hladnom bez problema stoji i tjedan dana.

Ovako marinirane ribe upiju tekućinu. Važući i prebrajajući ih kod čišćenja i na kraju, ispada da bi oko 15 dag mariniranih srdela bilo oko 10 dag čiste ribe. Uz to, kod završnog vaganja uđe tu i nešto tekućine i luka. Sa druge strane, nemoguće je procijeniti koliko je riba točno upila ulja kod prženja i koliko ga je ostalo u samoj tekućini koja neće biti iskorištena. Kada se sve zbroji i oduzme zaključujem da je u redu računati ribu baš kao što bi i svježu. Ovakva jela definitivno nisu idealna za kalorijski kontroliranu prehranu, ali ipak, bilo bi šteta ne priuštiti si ovu deliciju, a sudeći po osjećaju sitosti, sasvim sam siguran da su kalorije prihvatljivo dobro procijenjene.

Salata je od ohlađenog kuhanog krumpira (u ljusci) i dosta luka, začinjena solju, paprom, vinskim octom i maslinovim uljem. Odlično ide uz marinadu kao kompletno hladan obrok ;)

nedjelja, 19.02.2012. - 12:09 - KOMENTARI (8) - #

* Laks kare, krumpir i šampinjoni iz pećnice


5 dag laks karea (svinjski kare bez kosti)
20 dag krumpira
20 dag šampinjona
0,1 dl ulja
sol

... 480 kcal

Složio se krumpir, meso, pa šampinjoni. Sve se lagano posolilo i nauljilo. Peklo se u pećnici oko 40 minuta. Na pola se promiješalo povrće, a meso se okrenulo na drugu stranu.


Nezgodno je kod svinjetine procjenjivati kalorije. U tom je smislu baš nezahvalna, pa kada se obračuna po onim najstrožim tablicama mora je biti malo. To je razlog zašto je u većini dijeta uopće nema, ali eto, ovo što ovdje prezentiram i nije klasična dijeta nego svakodnevno pripremanje obroka sa svim mogućim namirnicama, samo kalorijski kontrolirano ;)


subota, 18.02.2012. - 20:19 - KOMENTARI (0) - #

* Frigani molići, krumpir i blitva


15 dag molića (mali oslići)
1 dag oštrog brašna
20 dag krumpira
20 dag blitve
0,1 dl ulja
sol, češnjak

... 460 kcal

Očišćeni i posoljeni molićići su uvaljani u brašno i isprženi na malo ulja. Krumpir i blitva su skuhani u slanoj vodi i kod serviranja začinjeni češnjakom.


Nije baš najbolje pržiti na ulju, ali ako se pripazi na količine može proći, iako valja biti svjestan da nije isto ako se prži u malo ili puno ulja. Naravno, ono što pamtim kao vrhunsku poslasticu je prženje u dubokom ulju, ali eto, iz tih vremena nosim i sav taj nesretni višak kila sa kojima se toliko borim zadnjih mjeseci. Nije ni brašno nužno, ali bolje se peče, tj. ne pršti i ne prima se. Kada malo razmislim, mogao bi ja sasvim lako odustati od pametovanja o načinu pripreme obzirom da samo virim u kuhinju ;)

petak, 17.02.2012. - 18:17 - KOMENTARI (2) - #

* Pašta šuta


5 dag miješanog mljevenog mesa (junetina, svinjetina)
5 dag luka
15 dag sjeckane rajčice
5 dag špageta (integralni)
0,1 dl ulja
sol, papar, češnjak, peršin

... 450 kcal

Na ulju pirjajte luk. Dodajte faširano meso. Posolite. Pirjajte uz dodavanje malih količina vode oko 15 minuta. Dodajte nasjeckani češnjak, svježi list peršina i sjeckanu rajčicu. Pirjajte još 15 minuta. Pod kraj začinite svježe mljevenim paprom. Špagete skuhajte u slanoj vodi.


Ovo je moje omiljeno jelo ;)

srijeda, 15.02.2012. - 17:31 - KOMENTARI (3) - #

* Losos i krumpir iz pećnice


10 dag odreska lososa
20 dag krumpira
10 dag salate i radića
0,1 dl ulja
sol, papar, češnjak, aceto balsamico

... 470 kcal

U pećnicu su stavljeni posoljeni i nauljeni krumpir i losos. Peklo se oko 40 minuta.


Salata je bila začinjena bez ulja, jer nije bilo kalorijskog lufta. Aceto balsamico je dao dodatni kiselkasti i osebujan okus koji je, uz češnjak, bio protuteža nešto masnijoj ribi. Naravno, mrvica ulja u salati kao standard ne bi srušila cijelu koncepciju, ali ako se odustane od osnovnih principa vrlo brzo se vrate stare nekontrolirane navike, a to je ono što si ne želim više priuštiti. Inače, u ovo jelo bi se još bolje uklopili kiseli krastavci, ali eto, trebalo je riješiti baš salatu ;)

ponedjeljak, 13.02.2012. - 20:46 - KOMENTARI (1) - #

* Papaline, krumpir i šampinjoni iz pećnice


15 dag papalina
20 dag krumpira
20 dag šampinjona
0,1 dl ulja
sol, češnjak

... 490 kcal

U pećnicu se stavio krumpir i pekao oko 20 minuta. Onda su dodani šampinjoni i papaline. Peklo se još 20 minuta. Sve se prije pečenja lagano posolilo i nauljilo. Na kraju se dodao češnjak.


Meni je sve bilo taman pečeno i ukusno. Žena veli da bi njoj bilo bolje da su se i šampinjoni i riba pekli od počeka zajedno sa krumpirom. Probati ćemo drugi puta, mada, ona ima snažan otpor prema kombinaciji pećnice i ribe, a da o kuhanju i ne govorim. Eto, danas nam radi moliće, ali u brašnu pa na tavici sa uljem. Nije da i ja ne volim tako, dapače, ali kako pošteno obračunati koliko je ulja upijeno. Ne znam baš kako riješiti to riblje nesuglasje, ali nešto ću smisliti. Malo se gubim kada ovako prezentiram jedan obrok, a dodajem opis situacije oko drugoga, ali tako to ide, jer sve je zapravo itekako povezano ;)

subota, 11.02.2012. - 16:31 - KOMENTARI (1) - #

* Puretina, poriluk i kukuruz


10 dag mljevene puretine
10 dag kukuruza
30 dag poriluka
0,1 dl ulja
sol, papar, senf dijon

... 430 kcal

Mljevena puretina je začinjena solju i paprom, te oblikovana u pljeskavicu i ispečena na naglo u teflonskoj tavici bez dodatne masnoće. Meso je kod serviranja namazano dijon senfom. Poriluk se pirjao na malo ulja oko pola sata. Pod kraj je dodan kukuruz iz konzerve.


Danas sam bio na tržnici i mogu reći da izbor povrća i nije baš neki. Hoću reći, konzerve i smrznuto ostaje za dalje gotovo kao nužnost. Ponuda ribe je nešto bolja, ali ona privlačnija mi je nekako skupa. Imam par neobjavljenih jela, a htio bi i te kalorijske tablice napokon složiti, pa ću morati ubrzati. I dalje muku mučim sa kupljenim količinama. Nisam htio da se pašta šuta "za slikanje" radi od puretine pa smo neki dan uzeli pola kile miješanog faširanog. U tu pašta šutu, koju ću objaviti za koji dan, je išlo samo 10 dag za ženu i mene. Morati će uslijediti neke pljeskavice ili ćevapčići da efikasno riješimo ostatak koji čeka svoj red ;)

petak, 10.02.2012. - 16:00 - KOMENTARI (4) - #

* Som, grašak, mrkva i cvjetača na maslacu


20 dag fileta soma
10 dag graška
10 dag mrkve
10 dag cvjetače
1 dag maslaca
sol, češnjak

... 460 kcal

Na naglo bez masnoće se ispekao som. Mrkva i cvjetača su skuhane u slanoj vodi. Koristio se grašak iz konzerve. Sve zajedno je uz češnjak malo poprženo na maslacu.


Znam, bilo bi bolje pratiti sezonu i koristiti svježe i domaće namirnice, ali eto, i vijetnamski som i konzerve ili smrznuto povrće, današnja su realnost kuhinje većine gradskih ljudi, a uostalom, zima je, pa sada povrće ionako slabije rodi ;)

četvrtak, 09.02.2012. - 05:05 - KOMENTARI (0) - #

* Vratina, grah i rajčica


10 dag vratine (kuhana i dimljena)
20 dag graha (kuhanog)
20 dag sjeckane rajčice
sol, papar, češnjak, metvica

... 500 kcal


Grah je bio kuhan dan ranije. Koristila se sjeckana rajčica iz konzerve. Vratina ima više kalorija, ali za ovo jelo nije bila potrebna dodatna masnoća čime se postigao balans. Metvica smanjuje nadutost koju grah prirodno potiče. Ovo je mogao biti i hladan obrok, ali nije ;)

srijeda, 08.02.2012. - 09:49 - KOMENTARI (2) - #

* Pileća prsa, kukuruz i mahune na maslacu


10 dag pilećih prsa bez kožice
10 dag kukuruza
20 dag mahuna
2 dag maslaca
sol, češnjak, curry

Piletina i mahune se posole i peku u tavici na maslacu oko 15 minuta. Pod kraj se doda se kukuruz, češnjak i curry.


Korištenjem konzerviranog kukuruza i zaleđenih mahuna gubi se dio nutritivnih vrijednosti, ali se ubrzava priprema, a može se uživati u ovom laganom i ukusnom jelu neovisno o sezoni i ponudi na tržnici ;)

ponedjeljak, 06.02.2012. - 16:37 - KOMENTARI (4) - #

* Kobasica, krumpir i kiselo zelje u pećnici


5 dag kobasice
20 dag krumpira
20 dag kiselog zelja
0,1 dl ulja
sol, papar, češnjak
... 480 kcal

U lagano nauljenu zemljanu posudu se stavi kiselo zelje i kobasica unutar njega. Okolo se poslaže na ploške narezani i posoljeni krumpir. Sve se još malo prelije uljem. Peče se poklopljeno oko 40 minuta na 180-200 stupnjeva. Prije serviranja se zelje začini češnjakom i svježe samljevenim paprom.


Pravo zimsko jelo. Zamiriši kuća, a pećnica još dodatno zagrije ;)

subota, 04.02.2012. - 16:23 - KOMENTARI (6) - #

Ručak iz dnevnika jedne dadilje


8 dag bijele piletine
2 dag mesnatog špeka
10 dag graška
5 dag luka
15 dag mrkve
10 dag sjeckanog paradajza
0,1 dl ulja
sol, bosiljak

... 470 kcal


Dadilja je uistinu lijepa, ali voli svašta pisati, pa sam bio oprezan, i nisam previše virio. Recept je išao kao nešto ribaš, nešto pečeš, a pod kraj začiniš bosiljkom. Ma tko pita za recept, glavno da je sve bilo za prste polizati ;)

petak, 03.02.2012. - 21:03 - KOMENTARI (0) - #

Puretina, kukuruz, šampinjoni, rajčica, kruh


10 dag mljevene puretine
10 dag kukuruza šečerca
10 dag šampinjona
10 dag sjeckane rajčice
0,1 dl ulja
4 dag kukuruznog kruha
sol, papar, senf dijon

... 500 kcal


Na ulju se pirjalo povrće, tj. šampinjoni i sjeckana rajčica, a kukuruz iz konzerve je dodan na kraju. Mljevena puretina je začinjena solju i paprom, te oblikovana u pljeskavicu i ispečena na naglo u teflonskoj tavici bez dodatne masnoće. Meso je kod serviranja namazano dijon senfom. Kruh je uzet da bi se obrok nadopunio kalorijski, a nije bilo loše imati čime pomacati ukusan saft ;)

četvrtak, 02.02.2012. - 16:07 - KOMENTARI (2) - #

File soma i cvjetača sa mozzarellom


15 dag fileta soma
1 dag brašna
0,1 dl ulja
25 dag karfiola
5 dag mozzarelle
sol, timijan

... 480 kcal

Na ulju se ispeku fileti soma koji su prethodno posoljeni i uvaljani u oštro brašno. Cvjetača se skuha u slanoj vodi. Mozzarela se nareže na kockice i malo rastopi na ulju na kojem se pekla riba. Začini se timijanom.


Som prolazi i kada se ispeče na tavici bez ulja, ali ipak, ulje je ulje. Brašno ga još nekako upotpuni, a i ljepše se peče, te na kraju dobije i malo "zdrave" boje. Mozzarella daje poseban okus, baš kao i timijan, ali naravno, tu bi se dalo dosta kombinirati ;)

srijeda, 01.02.2012. - 00:09 - KOMENTARI (1) - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

web

LINKOVI

... statcounter: ...

Lipanj 2015 (21)
Svibanj 2015 (25)
Travanj 2015 (15)
Ožujak 2015 (22)
Veljača 2015 (26)
Siječanj 2015 (23)
Prosinac 2014 (20)
Studeni 2014 (19)
Listopad 2014 (20)
Rujan 2014 (5)
Kolovoz 2014 (22)
Srpanj 2014 (26)
Lipanj 2014 (28)
Svibanj 2014 (28)
Travanj 2014 (26)
Ožujak 2014 (33)
Veljača 2014 (28)
Siječanj 2014 (32)
Prosinac 2013 (25)
Studeni 2013 (22)
Listopad 2013 (18)
Rujan 2013 (24)
Kolovoz 2013 (19)
Srpanj 2013 (23)
Lipanj 2013 (19)
Svibanj 2013 (14)
Travanj 2013 (22)
Ožujak 2013 (25)
Veljača 2013 (25)
Siječanj 2013 (26)
Prosinac 2012 (23)
Studeni 2012 (23)
Listopad 2012 (26)
Rujan 2012 (16)
Kolovoz 2012 (30)
Srpanj 2012 (31)
Lipanj 2012 (27)
Svibanj 2012 (27)
Travanj 2012 (28)
Ožujak 2012 (17)
Veljača 2012 (22)
Siječanj 2012 (22)
Prosinac 2011 (12)


Kako sam smršavio 30 kg?
blog
* Namaz od lososa i slanutka na tostu uz mladi ovčji sir, krastavce, jogurt i borovnice … kalorije: 560
* Miješani ovčji i kravlji sir u kupus flekicama ... 570 kcal
* Losos na zelenoj salati sa slanutkom … 640 kcal
* Jaja na oko, pečena paprika, kukuruz i maslinovo ulje … kalorije: 490
* Grah i mladi luk na maslinovom ulju uz svinjski but ... kalorije: 520
* Njoki sa špinatom u saftu od buta, rajčice, luka i peršina ... kalorije: 590
* Kulenova seka, kajmak, tost, krastavci, bučino ulje i maline ... kalorije: 590
* Dimljena skuša, paprika i rajčica sa žgancima ... kalorije: 640
* Šampanjac, tvrdi kravlji sir u pasti od maslina i grožđe … kalorije: 430 kcal
* Namaz od piletine, krastavaca i cikle na tostu uz trešnje i jogurt … kalorije: 270
* Pirovi integralni špageti u umaku od tune i vrhnja uz kisele krastavce … 620 kcal
* Pečeno pile, krumpir i rotkvice … 580 kcal
* Tuna, grah, luk i bučino ulje ... 500 kcal
* Rižoto od boba s ribanim paškim tvrdim ovčjim sirom … kalorije: 450
* Srce artičoka u maslinovom ulju, kulen, kruh i borovnice ... kalorije: 510
* Kozice na buzaru, kukuruzni kruh, rajčice, masline, maslinovo ulje i malvazija ... kalorije: 720
* Pileći ražnjići, integralna riža, mrkva i maslinovo ulje … kalorije: 510
* Mozzarella, integralna tjestenina, bob, rajčica i maslinovo ulje ... kalorije: 530
* Kozji sir, riža, mahune, kurkuma, bosiljak, češnjak i maslinovo ulje ... kalorije: 640
* Kotlovina: tamna piletina, grah, paprika, rajčica, mladi luk, pečurke i vino … kalorije: 530
* Svježi kozji sir, grčki jogurt, kiseli krastavci, kim, bosiljak, crvena paprika i kurkuma ... kalorije: 460
* Pileća jetra i srca na luku s krumpirom i mladim špinatom … kalorije: 555
* Istarski kravlji sir na rajčici, peršinu i integralnom tostu s maslinovim uljem, svježom kurkumom i paprom ... kalorije: 510
* Pastrva na šparogama, batatu i rajčicama ... kalorije: 645
* Pureći medaljoni u umaku od naranče, kurkume i kima s rižom i mrkvom ... kalorije: 550
* Varivo: Puretina, bob, mrkva, luk, koncentrat rajčice, lovor, čili ... kalorije: 460
* Orada na limunu i naranči uz mladi bob i rajčicu s koprom … kalorije: 600
* Srnetina na lovački (srnetina, mrkva, luk, koncentrat rajčice, suhe šljive, crno vino, lovor, …) … kalorije: 680 kcal
* Puretina i povrće (zelena salata, rajčica, grah, mrkva, poriluk, klice mungo graha, grašak, bijeli kupus, cvjetača, izdanci bambusa, paprika, mu-err gljive, šampinjoni, mahune mladog graška, kandirani đumbir) … kalorije: oko 565
* Dimljena skuša, ječam, tikvice, češnjak, maslinovo ulje i svježa kurkuma ... kalorije: 710
* Purica, mlinci i salata od svježih krastavaca i grčkog jogurta s koprom … kalorije: 930
* Pureća prsa, riža i mladi luk … kalorije: 490 kcal
* Pureća prsa, blitva na češnjaku i maslinovom ulju s batatom na maslacu i kopru ... kalorije: 495
* Domaći sir, vrhnje, rotkvice, mini rajčica, grašak, dimljena puretina, bučino i maslinovo ulje, svježi kopar ... kalorije
* Piletina, krumpir i zelena salata s rajčicom … kalorije: 645
* Lignje u umaku od crnila, riža, grašak i mini rajčice ... kalorije: 593
* Ribana jabuka, med i cimet ... kalorije: 152
* Tortelini s pršutom u umaku od tikvica, gauda sira i maslinovog ulja … kalorije: 555
* Panirani riblji štapići i salata od graška, mrkve, kiselih krastavaca i majoneze … 675
* Salata od bijele piletine, graha, rajčice i mladog luka s bučinim uljem … 450 kcal
* Prvomajski ričet (grah i ječam) s kranjskom kobasicom ... 820 kcal
* Kurkuma, ražnjići i francuska salata ... kalorije: 820
* Pečeni but i krumpirovi njoki u saftu od luka i paradajza s gauda sirom … kalorije: 720
* Šparoge, bučino ulje, sir i vrhnje ... kalorije: 460
* Šparoge, grašak i luk na jajima … 490 kcal
* File pilećih prsa, tortellini sa sirom, krastavci i majoneza ... kalorije: 480
* Grgeč, krumpir i paradajz pod "pekom" … kalorije: 530 kcal
* Bučino ulje, riža, mrkva i mozzarella s kimom … kalorije: 650
* Pečeni filet soma, kuhana tjestenina i dinstani kupus na kokosovom ulju ... kalorije: 540
* Kunić, grašak i mrkva na lešo, tj. kako te volja … kalorije: 525
* Šunka, kuhani grah i mladi luk s bučinim uljem … kalorije: 590
* Hladno dimljeni kare, kruh Agramer, kefir i ananas ... kalorije: 400
* Salata za gablec: Kuhana jaja, grah, kisela paprika, list peršina i bučino ulje ... kalorije: 460 kcal
* Šunka, tjestenina i kiselo zelje … kalorije: 430 kcal
* Kuhana šunka, jaja, mladi luk, mini rajčica, tost, hren s brusnicama i bučino ulje ... kalorije: 465
* Pureći mali batak od krilca, mladi krumpir i mladi matovilac ... kalorije: 515
* Losos s češnjakom, peršinom, maslinovim uljem i limunom na integralnom tostu uz mini rajčice i mini paprike ... kalorije: 360
* Špageti, tikvice i feta sir ... kalorije: 450
* Patka, mini rajčica i matovilac … kalorije: 539 kcal ... pa mlinci, dimljeni sir, ajvar i čokoladne školjke
* Dimljeni losos, hamby pecivo, majoneza i mini rajčica + kivi ... kalorije: 490
* Vratina, krumpir i kiselo zelje pod "pekom" ... kalorije: 495
* Vratina, grah i kiselo zelje ... kalorije: 537
* "Peka": But, krumpir i mladi luk … kalorije: 472
* Jetrena pašteta s medvjeđim lukom, tost i kisela paprika … kalorije: 274
* Kokos i mlijeko … kalorije: 376
* Skuša, grah, miješana salata i bučino ulje ... kalorije: 586
* Tortellini s ricottom i špinatom, i umak od crnih maslina i rajčica … kalorije 490
* Gablec: Mozzarella, tuna, grah, masline, kiseli krastavci i list celera ... kalorije: 497
* Pizza … kalorije: u pravilu previše, ali …
* Mozzarella, grah, paprika, češnjak, list celera i maslinovo ulje ... kalorije: 451
* Vratina, batat i kelj s češnjakom i maslinovim uljem ... kalorije: 535
* Pureća pljeskavica i batat u umaku od kelja i kiselog vrhnja ... kalorije: 471
* Pureće krilo, kukuruzni kruh, ribani svježi kupus i maslinovo ulje … kalorije: 470
* Pureća prsa, rajčica, luk, peršin, maslinovo ulje i čili ... kalorije: 460 kcal
* Pureća prsa i grah salata (grah, luk, bučino ulje) ... kalorije: 456
* Filet skuše, integralni tost, masline, peršin, čili i maslinovo ulje ... kalorije: 450
* Sendvič od kajzerice, pečenog karea i kečapa uz ledenu salatu … kalorije: 383
* Pileća prsa i tjestenina u umaku od bukovača i kiselog vrhnja s vlascem … kalorije: 462
* But, njoki i umak od prokulica i vrhnja s koprom ... kalorije: 509
* Bakalar, slanutak i paprika s maslinovim uljem i ružmarinom … kalorije: 392
* Pureći odrezak, hren s brusnicama, riža, smeđi umak, prokulice i maslinovo ulje … kalorije: 454
* Kare i salata od mini rajčice i rikule … kalorije: 351
* Lungić s roštilja i gravče na tavče (grah, poriluk, rajčica) … kalorije: 424
* Smuđ, grah i poriluk ... kalorije: 438
* Pačja jetrena pašteta, bijeli kruh, banana i jogurt ... kalorije: 470
* Teletina na naglo s češnjakom, lešo krumpir i mladi kupus s maslinovim uljem ... kalorije: 400
* Nilski grgeč, čili, grašak, mrkva, kurkuma i maslinovo ulje … kalorije: 549
* Paprika punjena posnim sirom, peršin i crni kruh s bučinim uljem … kalorije: 343
* Medaljoni od lažne svinjske pisanice, grah i brokula … kalorije: 444
* Svježi posni kravlji sir i crni kruh + kefir + jagode … kalorije: 344
* Bijela piletina, integralni špageti, ribana mrkva, maslinovo ulje i čili + naranča ... kalorije: 450
* Pureća pljeskavica, batat, brokula, maslinovo ulje, đumbir i banana … kalorije:486
* Namaz od lososa, limuna i maslinovog ulja na kruhu uz kiselu miješanu salatu
* Pečena vratina i povrće (krumpir, grašak, mrkva)
* Mišić do buta na luku s tjesteninom i paradajzom + jabuka … kalorije: 493
* Graham kruh, sir za mazanje i čili, jogurt s vlaknima, grejp … kalorije: 393
* Mladi grah, mišić od buta, korijen i list peršina, mrkva i paradajz
* Crvene banane
* Krumpir punjen špekom, šampinjonima i sirom, ražnjići od pilećih prsa umotani u špek i tar-tar umak ... kalorije: cca 849
* Lešo iverak i salata od kuhanog batata i ribanog crvenog zelja + grejp … kalorija: 412
* Pileća prsa u ovitku, dijabet kruh, probiotik i naranča … kalorije 320
* Marinirani kare i batat sa „žara“, salata od ribanog crvenog kupusa i jabuka … kalorije:473
* Tamna piletina, riža, prokulice, maslinovo ulje i kivi … kalorije: 428
* Pileća prsa u ovitku, integralni tost, probiotik i kruška … kalorije 312
* Pečena ušata, krumpir i luk s ružmarinom ... kalorije: 580
* Mrkva, korijen i list peršina, čimula, rajčica i suha dimljena rebra ... kalorije: 470 kcal
* Pečeni šaran s integralnim njokima i kiselim zeljem … kalorije: 490
* Kuhana puretina i povrće (krumpir, grašak, mrkva, rajčica, luk) … kalorije: 490
* Tortellini punjeni kozjim sirom i crnim maslinama uz pureća prsa na maslacu i zelenu salatu ... kalorije: 550
* Vijetnamski som, riža i umak od cikle, vrhnja i hrena + kivi ... kalorije: 450
* Vincekovo: Kranjske kobase, krumpir i poriluk ... kalorije: 510
* Pečena tamna piletina, dinstani svježi kupus i kuhana leća … kalorije: 450
* Pečena piletina, krumpirovi njoki u azijskom umaku od šljiva, paprike i čilija uz mini rajčice … kalorije: 520
* „Teleća pašteta“, domaći malidžano, lovački kruh, mini rajčica, bučino ulje i jogurt … kalorije: 480
* Ribani mladi ovčji sir, kuhane mahune i riža ... kalorije: 490
* Namaz od bakalara, kapara i maslinovog ulja na integralnom tostu s kiselom paprikom i kefirom ... kalorije: 470
* Riblja juha s prženim starim kruhom i suhim lisičarkama … kalorije: 320
* Lešo bakalar, čičoka i kelj pupčar u bijelom umaku od vrhnja, prokulica i čičoke … kalorije: 500
* Losos i kiseli kupus s bučinim uljem … kalorije: 550
* Pljeskavica od plećke i kupus flekice (mašnice) ... kalorije: 540
* Mozzarella, kelj pupčar i kukuruz šećerac na maslacu ... kalorije: 550
* Feta sir, tost, kiseli krastavci, češnjak, čili i bučino ulje ... kalorije: 440
* Pileće krilce i jaje na oko uz prokulice na masti ... kalorije: 510
* Prepeličja jaja, pileće krilce, kukuruz, prokulice, maslinovo ulje i čili ... kalorije: 480
* Saft od svinjske pisanice (lungića), luka i paradajza s tjesteninom ... kalorije: 440
* Lešo svinjska pisanica (lungić), slanutak i brokula s maslinovim uljem ... kalorije: 480
* Mozzarella, grašak, mrkva na maslacu ... kalorije: 420
* Feta, ajvar, kruh i bučino ulje ... kalorije: 440
* Svinjska pisanica (lungić), riža i salasa umak … kalorije 470
* Salata: Puretina, grah, luk i bučino ulje ... kalorije: 360
* Puretina i poriluk, s majonezom i čilijem … kalorije: 640
* Bruskete: scamorza sir, pečena pileća prsa, pecivo, maslac i miješana salata ... kalorije: 580
* Scamorza sir, puretina, rezanci sa špinatom, rajčica i maslinovo ulje … kalorije: 625
* Pureći medaljoni, ledena salata, kukuruz šećerac, maslinovo ulje i čili ... kalorije: 510
* Prepeličja jaja na oko, zimska salama, mliječno pecivo i majoneza ... kalorije: 570
* Pureći file i dinstani poriluk na maslinovom ulju s čilijem ... kalorije: 490
* Mini file pilećih prsa, dinstane tikvice i mrkva na češnjaku i maslinovom ulju ... kalorije: 470
* Pileća prsa, tikvice i kukuruz na maslinovom ulju ... kalorije: 540
* Pureće krilo, mlinci i salata od mrkve i kupusa ... kalorije: 820
* Tuna, čičoka, češnjak, list celera, maslinovo ulje, povrtnica i bučino ulje ... kalorije: 487
* Dinstane lignje na češnjaku i maslinovom ulju i rižoto s paprikom ... kalorije: 510
* Mozzarella, grašak, mrkva, maslac, češnjak, peršin i čili ... kalorije: 480
* Pečene krvavice, dinstano kiselo zelje na češnjaku i kruh ... kalorije: 300 - 1205
* Purica, mlinci, zlatni šampinjoni i salata od matovilca ... kalorije: 620
* Grčki ćevapi i šareni povrtni kolutići ... kalorije: 910
* Tvrdi sir, slani inćuni u maslinovom ulju, tost, paradajz i bosiljak ... kalorije: 494
* Svježi sir, vrhnje, kukuruzni kruh, paprika, bučino ulje, kopar i čili ... kalorije: 480
* Sardine s limunom i maslinovi uljem, kruh i ajvar, pa mušmule ... kalorije: 469
* Pileća jetra, grah, mladi luk, zelena salata, kopar i maslinovo ulje ... kalorije: 580
* Pečeni pureći zabatak, kukuruzni kruh i mix zelene azijske salate ... kalorije: 516
* Lignje na maslinovom ulju, češnjaku i ljupčacu, kukuruzni kruh i zelena salata s paradajzom ... kalorije: 450
* Pečena pileća prsa s jalapeno paprikom, kuhani grah, sirova crna repa i bučino ulje ... kalorije: 453
* Marinirani losos, sirova čičoka, blanširana čimula, maslinovo ulje i umak od kopra ... kalorije: 434
* Lešo grgeč, čičoka, zelena salata i maslinovo ulje ... kalorije: 465
* Čičoka – Jeruzalemska artičoka ... kalorije 78
* Zelena salata ... kalorije: 16
* Grgeč, čimula, riža, maslinovo ulje, začini i mandarine ... kalorije: 414
* Pureća šunka, tost, jogurt i grožđe ... kalorije 335
* Tuna, grah i krastavci ... kalorije: 450
* Srdele, riža, paprika, paradajz, bosiljak i maslinovo ulje ... kalorije: 460
* Wok (LCHF): Špek, patlidžani, paradajz, mast i list celera ... kalorije: 730
* Ljuta jušna salata: puretina, grincajg (mrkva, celer, peršin, koraba), paprika, paradajz, čili, papar i maslinovo ulje ... kalorije: 450
* Trupac (rombac) i tikvice s maslinovim uljem i ružmarinom iz pećnice ... kalorije: 320
* Marinirane srdele, žganci, sjeckani paradajz, bosiljak i maslinovo ulje ... kalorije 500
* Panirani "pureći" medaljoni, riža i izdanci kupusa (čimula) ... kalorije: 720
* Musaka: pileća prsa, trapist, jaje, krumpir, mrkva, brokula i vrhnje ... kalorije: 460
* Pileća prsa sa žara i riža u umaku od šampinjona i vrhnja ... kalorije: 640
* Marinada od srdela i salata od krumpira i rikule ... kalorije: 480
* Dimljeni losos, trapist, povrće za francusku, majoneza ( + kruh, panceta i šampanjac) ... kalorije: 450 (900)
* Voćna salata: jagode, ananas, grožđe, kruška, naranča, banana, cherry brandy ... kalorije: 342
* Svinjski but, riža, kukuruz, rikula i maslinovo ulje ... kalorije: 493
* Namaz od piletine na tostu uz krastavce i sjemenke komorača, ili rajčicu i rikolu ... kalorije: 380
* Wok: Lungić (svinjska pisanica), leća, mladi poriluk i maslinovo ulje ... kalorije: 483
* Varivo: Lungić (svinjska pisanica), krumpir, mladi poriluk i vrhnje ... kalorije: 499
* Pile na šaci soli i salata (rikula, slanutak, mini rajčica, maslinovo ulje) ... kalorije: 568
* Salata: Tuna, slanutak, čimulice (izdanci mladog kupusa) i maslinovo ulje ... kalorije: 488
* Dijabetička dijeta - doručak: Svježi kravlji sir, kopar, integralni tost, light jogurt i kivi ... kalorije: 338
* Svinjska vratina i paprika (LCHF) ... kalorije: 514
* Tuna i poriluk (LCHF) ... kalorije: 484
* Ekspres lonac: Pureća prsa, paprika, mini rajčica i maslinovo ulje ... LCHF... kalorije: 490
* Wok: Pureća prsa, poriluk, mini rajčica i maslinovo ulje ... LCHF... kalorije: 510
* Tjestenina, svježi zrnati sir i rajčica ... kalorije: 480
Wok: Svinjski but, tjestenina sa špinatom, mini rajčice i vlasac ... kalorije: 480
* Savijača: svježi kravlji sir, kore, mladi luk, mini rajčice i slani inćuni ... kalorije: 530
* Jo-jo efekt, glupost, licemjerje i čisto ljudska slabost
* Tuna, paprika i celer uz grah/tost/lazanjete i kao namaz ... kalorije
* Losos ... kalorije: 116 ... (182) ...
* Basmati riža, dagnje i tikvice na maslinovom ulju... kalorije: 465
* Bakalar, grah, paprika i maslinovo ulje ... kalorije: 513
* Odrezak tune, blitva i tost ... kalorije: 471
* Sardina s povrćem u umaku od rajčice, kruh, rajčica i limunada ... kalorije: 532
* Surimi, tvrdi ovčji sir, tost, krastavci i grčki jogurt ... kalorije: 480
* Rižoto: Gamberi, riža i paprika ... kalorije: 470
* Kroketi, pileći mini file i ajvar ... kalorije: 530
* Namaz: Pečena paprika i tuna, uz svježe krastavce s koprom i maslinovim uljem ... kalorije: 340
* Pečeno: Orada, paprike i rajčica ... kalorije: 610
* Pečeno: Piletina, njoki i paprika ... kalorije: 550
* Lonac: piletina, mladi grah i kelj ... kalorije: 480
* Sušena šunka, kruh, rajčica, paprika i bučino ulje ... kalorije: 450
* Ribani tvrdi kravlji sir, integralni tost i rajčica ... kalorije: 470
* Dimljeni sir, pureća šunka, tost, rajčica, paprika i probiotik ... kalorije: 760
* Mesni narezak, Dijon senf, pecivo, paprika, rajčica i maslinovo ulje ... kalorije: 460
* Lonac: Teletina, ječam i mahune... kalorija: 520
* Dinstane mahune i rajčica uz konzervirano usitnjeno svinjsko meso ... kalorije: 480
* Sušena šunka, kruh, krastavci, rajčica i grčki jogurt ... kalorije: 490
* Pureće kobasice, paprika, rajčica, maslinovo ulje ... kalorije: 480
* Ribani ovčji sir, tjestenina (mašnice), tikvice i paprika ... kalorije: 508
* Lonac: domaća janjetina, mladi bob, mlada mrkva, loj ... kalorije: 490
* Tikvice, pešt i špageti ... kalorije: 490
* Lonac: domaća janjetina, riža, luk ... kalorije: 500
* Namaz (piletina, senf), kukuruzna pogača, salata (kupus, preljev s kiselim vrhnjem) ... kalorije: 510
* Tvrdi ovčji sir, kukuruzni kruh, kumato rajčica i maslinovo ulje ... kalorije: 490
* Sataraš (riža, paprika, rajčica) i piletina ... kalorije: 480
* Namaz od piletine i Dijon senfa na kukuruznom kruhu s mrkvom i umakom od vrhnja i kokosa ... kalorije: 480
* Pileća krilca, ječam i poriluk iz ekspres lonca ... kalorije: 510
* Panirani oslić, mozzarella, masline i paradajz ... 450
* Juneća pisanica i raštika s umakom od mrkve i krumpira ... 490 kcal
* Knedle sa šljivama i jogurt ... 450 kcal
* Juneća pisanica, raštika, mrkva i krumpir ... 490 kcal
* Pešt-zaseka, pecivo i salata od paradajza, kupusa i jogurta ... 520 kcal
* Oslić, krumpir, mrkva i mlado zelje na kiselo ... 490 kcal
* Namaz od paprike, maslina i lana na integralnom pecivu uz zelje i jogurt salatni umak ... 500 kcal
* Juneći but, grah i kiselo zelje iz ekspres lonca ... 480 kcal
* Pot rustique Cheverny: ... perutnina i povrće u ekspres loncu ... 460 kcal
* Namaz od maslina i lješnjaka s vlascem ... (450 kcal / 10 dag)
* Kunić pod "pekom" s povrćem i vlascem ... 550 kcal
* Dimljeni laks kare, krumpirov kruh i mladi luk s bučinim uljem ... 510 kcal
* Kruh, putar, pekmez i jogurt ... 480 kcal
* Zapečena pivska šunka, jaja i šampinjoni ... 500 kcal
* Namaz od piletine i kikirikija na integralnom tostu uz papriku i paradajz ... 450 kcal
* Salata od bijele piletine, njoka, korabe i salatnog jogurt umaka ... 420 kcal
* Namaz od pečene paprike i sjemenki bundeve na tostu uz krastavce i grčki jogurt ... 520 kcal
* Zlatni šampinjoni i krumpirovi njoki u umaku od vrhnja, brie sira i kopra ... 500 kcal
* Lungić, paprika i zelena salata s jogurt dresingom ... 480 kcal
* Pileća krilca, grah, kelj i mladi luk iz pećnice ... 490 kcal
* Namaz od patlidžana i suncokretovih sjemenki na kruhu uz paradajz i mladi luk ... 460 kcal
* Šaran u žgancima i kelj s grčkim jogurtom ... 520 kcal
* Namaz od paprike i sezama na tostu uz paradajz ... 480 kcal
* Salata od fete, graha, paradajza i zelene salate ... 460 kcal
* Brancin i salata od blitve i grčkog jogurta ... 470 kcal
* Svinjska potkoljenica s koprom, kruh, i paradajz u paprici ... 460
* Pureća šunka na tostu s maslacem i paradajz s maslinovim i koprom... 450 kcal
* Pastrva, tikvice, paprika i paradajz "pod pekom" ... 460 kcal
* Tuna, grah, raštika i list celera ... 480 kcal
* Losos i raštika ... 460 kcal
* Kotlovina s mozzarellom, vratinom, paprikom i paradajzom ... 460 kcal
* Vratina i šampinjoni pod "pekom" i kuhani kukuruz ... 570 kcal
* Brie, kukuruz i cikla s bučinim uljem i estragonom ... 420 kcal
* Juneći šnicli u saftu s rižom i povrćem ... 500 kcal
* Dimljeni laks kare, tortellini sa sirom, krastavci i salsa umak ... 480 kcal
* Punozrnati hruskavi kruh, maslac, borovnice, med i jogurt ... 480 kcal
* Salata od surimija, kukuruza, krastavaca i vrhnja ... 480 kcal
* Lungić, kukuruz i tikvice ... 440 kcal
* Salata od oslića, boba, korabe i grčkog jogurta ... 410 kcal
* Burek od puretine ... 460 kcal
* Pileća prsa sa sezamom i paprika ... 440 kcal
* Sendvič: Žemlja s mortadelom, majonezom i koprom uz svježe krastavce ... 490 kcal
* Gablec: Sir i vrhnje s paradajzom, bučinim uljem i listom celera ... 430 kcal
* Lungić i blitva ... 500 kcal
* Wok: Lungić i heljda na mladom luku ... 490 kcal
* Pečeno pile, mladi krumpir i zelena salata s mladim lukom i paradajzom ... 630 kcal
* Pileća jetra, jaja, mladi luk, kruh, krastavci i kopar ... 460 kcal
* Gorgonzola, grah, mladi luk, bučino ulje i list celera ... 500 kcal
* Špageti u umaku od fete, maslina i paradajza ... 480 kcal
* Salata od fete, graha, mrkve, brokule i cvjetače ... 520 kcal
* Namaz od fete i maslina na tostu uz ajvar i jogurt ... 490 kcal
* Kotlovina ala paella ... 420 kcal
* Namaz od fete, tost i paprika ... 480 kcal
* Namaz od skuše, jaja i krastavaca na pecivu uz paradajz i masline ... 490 kcal
* Pureća jetra sa žara uz salatu od mladog kupusa, paradajza i grčkog jogurta ... 530 kcal
* Istarski pršut na mladom kupusu s mašlekima ... 410 kcal
* Rižoto s mladim kupusom i mozzarellom ... 440 kcal
* Gablec: Salata od maslina i rajčica s mozzarellom, maslinovim uljem i bosiljkom ... 440 kcal
* Pileći zabatak i zlatni šampinjoni uz zelenu salatu i rotkvice ... 410 kcal
* Pečena kuhana šunka na mladom luku s integralnim špagetima ... 440 kcal
* Skuša i zlatni šampinjoni ... 490 kcal
* Namaz od maslina i parmezana na tostu s mladim lukom, rotkvicama i bučinim ... 560 kcal
* Sir, šparoge i tjestenina ... 430 kcal
* Paella ... 430 kcal
* Rižoto od teletine, ječma i mladog kupusa sa šafranom ... 420 kcal
* Wok: Teletina, grah i mladi kupus ... 460 kcal
* Teletina na naglo s pistacijem uz salatu od mladog kupusa ... 430 kcal
* Mozzarella na paradajzu i puretini uz dinstanu mrkvu na maslacu ... 490 kcal
* Mafini od banane, jaja i jagoda, uz jagode i jogurt ... 440 kcal
* Skuša i tikvice iz pećnice ... 470 kcal
* Sardine, bob i mrkva ... 440 kcal
* Palačinka od banane i jaja s džemom od aronije, jogurt ... 480 kcal
* Orada, patlidžani i tikvice iz pećnice ... 450 kcal
* Prvomajski grah s kobasicom i za koji dan poslije ... 510 kcal
* Panirani oslić i lešo blitva ... 420 kcal
* Guacamole umak na kruhu uz mozzarellu i paradajz ... 370 kcal
2014/04
* Salata od piletine, rotkvica, mladog luka i vrhnja s koprom ... 410 kcal
* Bakalar s kajmakom, bobom, mrkvom i koprom ... 430 kcal
* Dimljeni losos u pecivu i mladi špinat ... 450 kcal
* Panirani odresci ribe na kopru i lešo mlada blitva ... 420 kcal
* Tjedni meni sukladno Dijabetičkoj dijeti Kliničke bolnice Dubrava od 1300 kcal
* Juneći odrezak na naglo i šparoge ... 430 kcal
* Namaz od bakalara, jaja i krastavaca na tostu s rotkvicama i mladim lukom ... 380 kcal
* Bakalar, kelj i grah ... 460 kcal
* Dimljeni sir, grah i luk na salatu ... 480 kcal
* Pastrve u umaku od vrhnja uz rižu sa šafranom ... 720 kcal
* Skuša, grašak i mrkva ... 470 kcal
* Varivo od piletine, prokulica, mrkve, krumpira, mladog luka i milerama ... 440 kcal
* Kuku matiti na broccoli, tj. pileća prsa i prokulice ... 510 kcal
* Pileća krilca i zlatni šampinjoni na luku ... 470 kcal
* Tolstolobik i poriluk ... 440 kcal
* Mol, umak od bosiljka i kisela paprika ... 620 kcal
* Pečenice, grah i zelje ... 630 kcal
* Mol i tikvice ... 400 kcal
* Špageti i umak od bosiljka ... 490 kcal
* Pljeskavica s grahom i kiselim zeljem ... 460 kcal
* Salata od tune i kisele paprike ... 380 kcal
* Skuša u paradajzu s tikvicama ... 450 kcal
* Šaran sa "žara" i salata od mahuna i kukuruza ... 400 kcal
* Wok: Poriluk, grah i dimljena pureća prsa ... 440 kcal
* Varivo od boba, mrkve i puretine & grejp ... 480 kcal
* Namaz od srdela, kuhano jaje, tost i masline & jagode ... 450 kcal

2014/03
* Srdele, krumpir i luk iz pećnice & kruška ... 460 kcal
* Domaći dimljeni sir i bučino ulje na integralnom tostu uz ciklu ... 500 kcal
* Slanutak, dimljeni sir i zelena salta ... 520 kcal
* Namaz od svježeg sira, bučinog ulja i vlasca na integralnom tostu uz ciklu ... 450 kcal
* Tortellini s ricottom i špinatom uz cvjetaču u slatko ljutom tamarind umaku ... 510 kcal
* Nedjeljni ručak: Carsko meso i krumpir iz pećnice uz zelenu salatu ... 710 kcal
* Namaz od bijele ribe na tostu uz rotkvice ... 520 kcal
* Ćufte u paradajz sosu s krumpirom ... 520 kcal
* Facebook ... najave
* Namaz od mola, pečeno pecivo i krastavci ... 520 kcal
* Mol, bob i mrkva ispod "peke" ... 500 kcal
* Salata od molića, šarene tjestenine i maslina s paprikom ... 500 kcal
* Lešo molić, tjestenina u obliku školjke i sirova cvjetača ... 480 kcal
* Rižoto s prokulicama i lungićem ... 510 kcal
* Sirova brokula i cvjetača na salatu s kukuruzom i domaćim dimljenim sirom ... 500 kcal * Wok: But, grah i poriluk ... 470 kcal
* Sendvič od buđole i gaude uz mladi luk s bučinim uljem ... 460 kcal
* Jaja na poriluku i salata od radiča i graha ... 470 kcal
* Wok: Puretina, zlatni šampinjoni i paprika na luku i maslinovom ulju ... 450 kcal
* Skuša, krumpir i salata od radiča ... 560 kcal
* Piletina, kukuruz i blitva ... 450 kcal
* Salata od mozzarelle i mahuna ... 470 kcal
* Čvarci, mladi luk, rotkvice i kukuruzni kruh ... 450 kcal
* Surimi i šampinjoni uz tjesteninu ... 510 kcal
* Gulaš od liganja ... 530 kcal
* Dagnje u crvenom umaku s rižom ... 330 kcal
* Wok: Lungić, grah, šampinjoni i mladi luk ... 480 kcal
* Juha od brokule, peršina i piletine ... 210 kcal
* Brokula ... 34 kcal
* Pahuljice i kefir ... 310 kcal
* Čips (krumpir) u mikrovalnoj ... 170 kcal
* Matovilac, piletina i umak od cikle, hrena, majoneze i paradajza ... 520 kcal
* Lungić i koraba ... 380 kcal

2014/02
* Koraba, rikola, grah i domaći dimljeni sir s bučinim uljem ... 480 kcal
* Koraba ... 27 kcal
* Jaje i sir na špeku s peršinom ... 460
* Lungić, tikvice i rikola ... 530 kcal
* Mars i probiotik ... 370 kcal
* Peka: Srdele, zlatni šampinjoni i mladi luk ... 510 kcal
* Wok: But, riža, kukuruz, grašak, luk i paradajz ... 490 kcal
* Wok: But, patlidžani i paprika ... 480 kcal
* Bakalar i brokula s vrhnjem ... 420 kcal
* Wok: Meksički povrtni mix i piletina na luku i maslinovom ulju uz kinesku tjesteninu ... 450 kcal
* Tikvice sa sezamom i piletinom ... 510 kcal
* Wok: Sezam, prokulice i piletina ... 530 kcal
* Osam blaga s tri vrste mesa i patkom uz rižu
* Govedina, grah, luk i bučino ulje na salatu ... 530 kcal
* Govedina i povrće (pastrnjak, celer, peršin, mrkva, luk i poriluk) iz juhe ... 470 kcal
* Čvarci, kruh, luk i krastavci ... 480 kcal
* Šaran (dimljena pureća šunka), krumpir i zelje ... 500 kcal
* Umak od cikle i hrena s dimljenom purećom šunkom i tostom, uz acidofil ... 510 kcal
* Panirani štapići od lignji uz bob i mrkvu na maslacu ... 560 kcal
* Girice, pomfrit i miješana salata iz pećnice ... 470 kcal
* Svinjska lopatica u povrtnom varivu ... 470 kcal
* Pašteta od pilećih jetra na tostu, miješano povrće, probiotik i jabuka ... 440 kcal
* Svinjska lopatica, kukuruz, kelj i cvjetača ... 500 kcal
* Pileća jetra na luku, bijeli kruh i kisela paprika ... 500 kcal
* Musaka od dimljene puretine, kelja i krumpira s jogurtom u mikrovalnoj ... 440 kcal
* Musaka od soma, kelja i krumpira s vrhnjem u mikrovalnoj ... 530 kcal
* Tortilja s piletinom i povrćem uz jogurt ... 520 kcal
* Pomfrit na pari s tunom i krastavcima ... 520 kcal

2014/01
* Wok: Piletina, crveni kupus, kukuruz i grašak na maslinovom ulju ... 530 kcal
* Lungić i pomfrit sa "žara" uz cvjetaču na pari ... 510 kcal
* Gorgonzola i riža s umakom od paprike ... 520 kcal
* Piletina i mlinci ... 520 kcal
* Piletina, pomfrit i poriluk iz pećnice ... 540 kcal
* Tuna, grašak i cvjetača na pari ... 510 kcal
* Šunka na poriluku i heljdi ... 530 kcal
* Šunka, špageti, rajčica i bosiljak ... 500 kcal
* Lungić, njoki i poriluk ... 470 kcal
* Piletina, mrkva, kelj, kukuruz i grašak iz lonca ... 490 kcal
* Palačinka s džemom od aronije ... 250 kcal
* Losos na krumpiru i krastavcima ... 490 kcal
* Jaja na šunki i špinatu ... 490 kcal
* Fiš paprikaš od soma sa žgancima ... 570 kcal
* Surimi, mozzarella i masline ... 570 kcal
* Kulen i dimljeni sir na tostu uz masline i krastavce ... 470 kcal
* Krekeri s maslinovim uljem i ružmarinom, namaz od srdela, masline i šparoge ... 400 kcal
* Piletina s porilukom i njokima ... 530 kcal
* Piletina, grah i poriluk na maslacu ... 490 kcal
* Namaz od srdela na tostu s maslinama i krastavcima uz jogurt ... 500 kcal
* Ravioli s prokulicama i šunkom ... 720 kcal
* Tapioka ... 490 kcal, Šopska i piletina ... 580 kcal, Minestrone bakalar ... 520 kcal
* Teleća jetra s heljdom i feferoni ... 650 kcal
* Brancin i čimula ... 540
* Juha od brokule, cvjetače i mrkve s vrhnjem i sirom ... 460 kcal
* Mediteranski namaz od povrća (slanutak) na tostu uz kiselu papriku i jogurt ... 480 kcal
* Pršut, leća i kiselo zelje ... 450 kcal
* Čimula, pršut i pire krumpir ... 540 kcal
* Rižoto od čimulica (izdanci mladog kupusa), odojka i ječma ... 570 kcal
* Sarma, krumpir i zelje ... 460 kcal
* Kavijar, tost, francuska, masline i šampanjac ... 700 kcal
* Namaz s paprikom na tostu i cikla ... 440 kcal

2013/12
* Cikorija i lungić uz grah salatu ... 640 kcal
* Ljutenica i vratina sa "žara" ... 470 kcal
* Gulaš od puretine ... 540 kcal
* Oslić, kukuruz, grašak i paradajz ... 540 kcal
* Bruschette sa skušom i kaparama ... 550 kcal
* Daikon uz puricu i mlince ... 580 kcal
* Hobotnica i mladi krumpir iz pećnice ... 530 kcal
* Humus (namaz od slanutka) na tostu i feferoni ... 260 kcal
* Lungić sa šampinjonima u vrhnju uz tjesteninu ... 550-840 kcal
* Šaran sa žara i salata od graha i rikule s češnjakom i bučinim uljem ... 540 kcal
* Piletina s roštilja i mahune na maslacu sa sezamom ... 540 kcal
* Piletina s roštilja uz slanutak i brokulu ... 570 kcal
* Čajna kobasica na tostu s majonezom i ajvarom ... 570 kcal
* Cannelloni ... 520 kcal
* Salata od dimljenog sira, graha i krastavaca u pikantnom umaku od rajčice ... 460 kcal
* Štruca od lisnatog tijesta s pilećom salamom i sirom uz krastavce ... 570 kcal
* Pečeni ribani krumpir i pileći mini file uz zelenu salatu s rotkvicama ... 550 kcal
* Zeleni rezanci u pikantnom umaku od rajčice s gorgonzolom ... 460 kcal
* Som, kelj i krumpir pod "pekom" ... 490 kcal
* Lignje sa žara u somunu ... 520 kcal
* Pršut na grahu i kelju ... 560 kcal
* Jaja na pršutu i mladom luku ... 490 kcal
* Gusta juha od kelja i vrhnja s gorgonzolom ... 320 kcal
* Greška: Fešte s naglaskom na hranu
* Pileća prsa sa žara i umak od brokule i vrhnja ... 510 kcal

2013/11
* Sir i vrhnje s koprom, dimljeni laks kare i kukuruzni kruh ... 530 kcal
* Puretina na bijelo sa šampinjonima i zelenim rezancima ... 540 kcal
* Tamna piletina, krumpir i rikola ... 690 kcal
* Rebrica, mlinci i zelena salata ... 450 kcal
* Pureća prsa, bob i cvjetača na maslacu uz matovilac ... 490 kcal
* Carsko meso i zapečeni grah sa šampinjonima i mladim lukom... 540 kcal
* Dimljeni sir i salata od sipe, mladog luka i paprike ... 530 kcal
* Sipa sa žara uz bob i cvjetaču na maslacu ... 530 kcal
* Teletina, krumpir, kelj i paradajz ... 570 kcal
* Morski pas i patlidžan sa "žara", uz slanutak i krastavce ... 460 kcal
* Pureća prsa, krumpir i patlidžani ispod "peke" ... 490 kcal
* Naručene lignje sa žara uz tar-tar i somun ... 1000 kcal
* Riblji namaz, tost, miješano povrće i jogurt ... 470 kcal
* Mini lokarde, kus-kus i rikula ... 650 kcal
* Lešo lungić, kelj i kukuruz ... 460 kcal
* Gulaš od buta i mrkve s tjesteninom ... 540 kcal
* Krvavice, kiselo zelje i restani krumpir, uz Portugizac ... 620 kcal
* Mladi špinat, pire krumpir i svinjski but na naglo ... 590 kcal
* Čvarci, sir, vrhnje, mladi luk i bučino ulje ... 580 kcal
* Brudet od bakalara ... 580 kcal
* Odmak
* Tjedni raspored - 07.11.2013

2013/10
* Namaz od puretine, graška i rajčice sa svježim peršinom, kruh i paprika ... 500 kcal
* But na roštilju i salata (zelena salata, grah, rajčica, mladi luk, bučino ulje) ... 490 kcal
* Paprika šuta (puretina, luk, rajčica) ... 490 kcal
* Gablec: laks kare, grašak, kukuruz i paprika na salatu ... 490 kcal
* Laks kare, mrkva, grašak, kukuruz i paprika ... 470 kcal
* Rižoto s dagnjama ... 490 kcal
* Francuski krumpir (jaja, krumpir, luk, vrhnje) sa šunkom ... 560 kcal
* Tamna piletina, komorač i krumpir pod "pekom" ... 440 kcal
* Pileća juha s grincajgom i rezancima ... 250 kcal
* Namazi: (losos ... 500 i pileća srca ... 510 kcal) & Jetrica u pikantnom umaku ... 500 kcal
* Varivo od kelja, krumpira i paradajza ... 460 kcal
* Morski pas i povrće: mrkva, paprika, paradajz ... 370 kcal - pečena paprika ... 310 kcal
* Teletina, grašak, brokula, cvjetača, mrkva i ribani sir ... 470 kcal
* Namaz od tune, graha i rajčica na tostu i pečena paprika ... 490 kcal
* Teleći ragu (povrće za bosanski lonac, krem juha od vrganja) ... 410 kcal
* Losos sa "žara" i miješano povrće na maslacu ... 560 kcal
* Špageti s umakom od tune, graha i rajčice ... 420 kcal
* Francuski namaz, kruh, paradajz i bučino ... 490 kcal

2013/09
* Kavijar i šampanjac ... 500 kcal
* Jušni namaz, kruh i ajvar ... 390 kcal
* Puretina i riža u bijelom umaku ... 690 kcal
* Vijetnamski som, krumpiri i šampinjoni ... 570 kcal
* Riblji namaz na tostu, dimljeni sir i krastavci ... 510 kcal
* Morski pas, makaroni, dimljeni sir, paradajz i masline ... 550 kcal
* Tamna piletina na "žaru" i njoki s mrkvom na maslacu ... 580 kcal
* Domaća pašteta, dimljeni sir, kruh i cikla ... 360 kcal
* Morski pas sa "žara" uz grah i tikvice ... 510 kcal
* But na roštilju i pomfrit ... 550 kcal
* Namaz od crnih maslina na pecivu uz mini rajčice ... 370 kcal
* Namaz od lososa na pecivu uz papriku i paradajz ... 540 kcal
* Njoki šuta: mljevena puretina, paradajz, luk i njoki ... 450 kcal
* Pureća pljeskavica i riža s povrćem ... 580 kcal
* Losos na "žaru" i tikvice ... 550 kcal
* Lungić na "žaru" i kupus flekice ... 450 kcal
* Piletina, tikvice i kruh na roštilju ... 430 kcal
* Vratina i piletina na roštilju uz grah salatu ... 760 kcal
* Pureći odrezak na roštilju i francuska salata ... 560 kcal
* Pekmez od smokva, šljiva, breskvi i kruška na pecivu i maslacu ... 490 kcal
* Komorač i leća na maslacu s feta sirom ... 540 kcal
* Wok: Paprika, kukuruz i dimljena pureća šunka ... 490 kcal
* Njoki u umaku od tikvica s kimom i Grana Padano sirom ... 500 kcal
* Pureća pljeskavica s kajmakom i riža s paprikom ... 620 kcal

2013/08
* Namaz od puretine s hrenom na kruhu uz dimljeni sir i papriku ... 540 kcal
* Pureći zabatak, krumpir i šampinjoni iz pećnice ... 500 kcal
* Maneštra od mladog bijelog graha, svinjetine, mrkve i paradajza ... 470 kcal
* Sir, špek i mladi luk s tjesteninom ... 690 kcal
* Pizza ... 770 kcal
* Špageti u umaku od teletine s povrćem ... 530 kcal
* Marinirane srdele i kruh ... 490 kcal
* Pašteta od teletine, tost, tartar i povrće ... 500 kcal
* Panirani sir i patlidžani ... 450 kcal
* Teletina pod "pekom", mlinci i povrtna salata ... 640 kcal
* Namaz od inčuna, tost, paradajz, paprika i grčki jogurt ... 450 kcal
* Namaz od maslina na tostu i paprike ... 290 kcal
* Skuša, krumpir i tikvice pod "pekom" ... 550 kcal
* Frigana patarača, salata od paradajza i paprike, uz teran ... 630 kcal
* Proso na mlijeku s aronijom, Marinirani som i povrće, Salata od sira i povrća ... 1470 kcal
* Namaz od patlidžana, Rižoto s teletinom i Špageti s haringom ... 1530 kcal
* Vepar na grilu i riža s mahunama ... 510
* Mliječni namaz sa slanim srdelama na kukuruznom kruhu i masline ... 500 kcal
* Lungić, krumpir i tikvice pod „pekom“ ... 500 kcal

2013/07
* Sečuanski čili umak od rajčice s integralnim špagetima i feta sirom ... 490 kcal
* Lungić i zlatni šampinjoni s graškom i paradajzom ... 470 kcal
* Pijani škampi s koprom ... 570 kcal
* Buzara od kozica, paradajz i vino ... 770 kcal
* Sendvič od kulena i krastavci s bučinim uljem ... 470 kcal
* Wok: slanutak, paprika i paradajz sa slanim srdelama ... 500 kcal
* Namaz od bakalara, kruh i paradajz ... 520 kcal
* Sendvič, puretina i proso, makaroni, tikvice i mozzarela ... 1510 kcal
* Teletina u povrtnom varivu ... 490 kcal
* Teletina i zlatni šampinjoni sa makaronima ... 580 kcal – voćna salata ... 460 kcal
* Papaline, kruh, salata, vino i borovnice sa šlagom ... 1060 kcal
* Namaz od maslina, kruh, masline i mini rajčice ... 430 kcal
* Varivo od kelja i krumpira sa puretinom i paradajzom ... 520 kcal
* Miješano meso: ćevapi, šiš. kobasica, ražnjić i lepinja ... min. 1000 kcal
* Putar i borovnice, rižoto od lungića sa šafranom i puretina na tostu ... meni 09.07.2013
* Pureći ćevapi, kukuruz i tikvice ... 500 kcal
* Šunka, kruh u jaju, sir i krastavci ... 570 kcal
* Puretina, makaroni, grašak, paradajz, luk ... 550 kcal
* Pureći odrezak, riža, grašak, kukuruz, paradajz i luk ... 680 kcal
* Laks kare i sataraš ... 580 kcal
* Wok: Piletina, krumpir, paradajz i paprika ... 550 kcal
* 02.07.2013: Med i ribizli, grah sa kobasicom i tijesto sa dagnjama
* 01.07.2013: Pahuljice, piletina i kroketi, povrtno varivo

2013/06
* Otvoren je virtualni KALORIJSKI RESTORAN minus40kg - Dobrodošli!
* Mljevena plećka, žganci i paradajz sos sa koprom ... 520 kcal
* Lignje, krumpir, luk, krastavci, vrhnje, kopar i crno ... 700 kcal
* Mesni sir, tikvice i paradajz ... 480 kcal
* Rižoto od ječma, korabe i plećke ... 560 kcal
* Plećka u varivu od krumpira, komorača i korabe sa vrhnjem i koprom ... 640 kcal
* Pečenica od plećke, tjestenina, zelje ... 770 kcal
* Šiš ćevapi, krumpir i špinat sa koprom i češnjakom 640 kcal
* Sendvič, kava, grejp i šiš ćevapi sa rižom, mrkvom i krastavcima ... 1300 kcal
* Sir, jogurt, paradajz i kopar ... 354 kcal
* Juneća pisanica, krumpir, mrkva i poriluk ... 500 kcal
* Sendvič od pečenih pilećih prsa na Bobotie afrički način ... 690 kcal
* Puretina, riža i mladi špinat ... 570 kcal
* Gorgonzola, komorač, koraba i krumpir u gustoj juhi ... 520 kcal
* But, komorač i mladi češnjak na divlje ... 630 kcal
* Panirani oslić i pomfrit ... 810 kcal
* Gozba: Orada, krumpir i vino, uz salatu od komorača, rikole i maslina ... 950 kcal
* Ovčji sir, slane srdele, paprika, rajčice i mladi češnjak na tostu ... 510 kcal
Varivo od graška, korabe i vrhnja sa koprom i ovčjim sirom ... 540 kcal

2013/05
* Trobojni kotači sa dagnjama i šampinjonima na maslacu i češnjaku ... 480 kcal
* Tjedni raspored obroka (1700 kcal dnevno): 27.05. - 02.06.2013. - bez mesa
* Mladi kozji sir, bob i tikvice na maslacu i češnjaku sa koprom ... 510 kcal
* But, bob i blitva ... 500 kcal
* Sir, vrhnje, mladi luk, bučino ulje i svježi kopar ... 510 kcal
* Dnevni meni 2: Pahuljice i voće, bakalar pod pekom i tikvice sa ovčjim sirom ... 1690 kcal
* Dnevni meni 1: Sendvič, grah s kobasicom i povrće sa mozzarellom ... 1650 kcal
* Pileća prsa, njoki i povrće na maslacu ... 470 kcal
* Teletina, krumpir, paprika i mladi luk pod pekom ... 480 kcal
* Šunka, grah i špinat ... 470 kcal
* Lungić, njoki i mahune na maslacu ... 500 kcal
* Šunka, grah, mladi luk i rajčica na salatu ... 490 kcal
* Losos i paprika ... 550 kcal
* Grah sa kobasicom ... 560 kcal

2013/04
* Šlag i šumsko voće ... 260 kcal
* Mozzarella, slane srdele, makaroni i tikvice ... 490 kcal
* Srca, grah i mladi luk ... 500 kcal
* Pečenica, mrkva i tikvice ... 490 kcal
* Lignje, batat i kelj ... 510 kcal
* Pureća prsa i francuska salata ... 510 kcal
Pileća prsa, kroketi i ajvar ... 500 kcal
* Laks kare, ječam i kelj sa vlascem ... 490 kcal
* Namaz od bakalara, tost, masline i rotkvice ... 430 kcal
* Dagnje, makaroni i blitva ... 420 kcal
* Purica, mlinci i mladi luk na masti, uz ekstragon ... 450 kcal
* Pureća prsa, mozzarella, kukuruz, brokula i cvjetača ... 520 kcal
* Hrenovke, leća, i mahune na češnjaku i maslacu ... 500 kcal
* Pečenica, krumpir, šampinjoni i pelati ... 530 kcal
* Pečenica, šampinjoni. mladi luk i pire od korabe ... 450 kcal
* Kobasica, kruh, grah, luk i bučino ulje ... 540 kcal
* Gorgonzola, riža, grašak i vrhnje ... 530 kcal
* Špageti sa ajvarom i kajmakom ... 460 kcal
* Bakalar, kroketi, ajvar i krastavci ... 500 kcal
* Jaja, batat i mladi luk ... 500 kcal
* Gusta juha od šampinjona sa gorgonzolom i koprom ... 250 kcal
* Juha od šampinjona i vrhnja ... 180 kcal

2013/03
* Janjetina sa raštikom, mrkvom i krumpirom ... 520 kcal
* Janjetina na luku i njoki ... 580 kcal
* Janjetina, grah i mladi luk ... 570 kcal
* Zaključci o mršavljenju
* Purica i mlinci sa umakom od brusnica ... 590 kcal
* Laks kare sa graškom, kiselim zeljem i paradajzom ... 450 kcal
* Riblja juha ... 200 kcal
* Svinjski but i miješano povrće u "varivu" ... 500 kcal
* Tost i dimljena pileća prsa ... 500 kcal
* Tagliatelle s vrganjima ... 480 kcal
* But, tjestenina i brokula ... 450 kcal
* Jaja na povrću ... 480 kcal
* Kaša od kiselog zelja sa kukuruzom, vrhnjem i kimom ... 220 kcal
* Desert od banane i tamne čokolade ... 200 kcal
* Gorgonzola, špageti i šampinjoni na maslacu ... 470 kcal
* Kiselo zelje i kukuruz sa češnjakom i bučinim uljem ... 220 kcal
* Pršut, šampinjoni i pomfrit sa estragonom ... 500 kcal
* Juha od kiselog zelja i vrhnja sa kimom ... 200 kcal
* Lungić i pomfrit na ulju ... 670 kcal
* Zelena salata sa grahom i bučinim uljem ... 190 kcal
* Kremšnita ... 470 kcal
* Bajadere ... 210 kcal
* Laks kare, šurlice i kiselo zelje ... 460 kcal
* Laks kare, riža i zelje ... 460 kcal
* Voćna salata od jagoda, kivija i mandarina sa medom ... 200 kcal

2013/02
* Trapist, špinat i mrkva u gustoj juhi ... 200 kcal
* Jagode i med ... 170 kcal
* Lignje, krumpir i luk iz pećnice ... 500 kcal
* Mahune i gorgonzola u gustoj juhi ... 190 kcal
* Bravo blog.hr!
* Losos, leća i blitva ... 540 kcal
* Povrtna juha sa integralnim rezancima ... 200 kcal
* Tuna i meksička mješavina povrća ... 560 kcal
* Istarski sir, prokulice i batat na maslinovom ... 520 kcal
* Bistra juha sa rezancima ... 200 kcal
* Tuna, batat i mladi luk ... 510 kcal
* Gusta juha od prokulica ... 200 kcal
* Torte iz Cukeraja ... 500 kcal
* Tamna piletina, špageti i paradajz na maslinovom ulju ... 420 kcal
* Špageti od kukuruza i riže sa piletinom i šampinjonima ... 430 kcal
* Pirovi špageti sa špinatom i sirom ... 550 kcal
* Safalada, kruh i poriluk ... 590 kcal
* Piletina, prokulice i tjestenina ... 470 kcal
* Pileća prsa, kruh i paradajz na maslinovom ulju ... 510 kcal
* Lungić i njoki u saftu od šampinjona i vrhnja ... 510 kcal
* Pureći medaljoni i njoki sa umakom od blitve i vrhnja ... 490 kcal
* Pahuljice, suho voće, orašasti plodovi, sjemenke i jogurt ... 490 kcal
* Nedjeljna povrtno-pileća juha ... cca 250 kcal
* Physalis - peruanska jagoda (divlja trešnja) ... 80 kcal
* Som, tjestenina sa mrkvom i umak od repe ... 470 kcal

2013/01
* Laks kare, krumpir i šampinjoni pod pekom ... 500 kcal
* Tuna i povrće za francusku ... 440 kcal
* Tuna, tost i krastavci ... 450 kcal
* Šunka i sir na tostu sa kiselim krastavcima ... 580 kcal
GREŠKA * Manje dnevnih obroka, ali jačih
GREŠKA * Svjesno zavaravanje
* Kozice na maslacu u juhi od graška i mahuna ... 460 kcal
* 5. Povrtno varivo (mozzarella, bob, prokulice, vrhnje) + grejp ... 500 kcal
* Frittata (jaja, feta sir, krumpir, paprika, luk) ... 480 kcal
* Pizza (šunka, sir, rajčica) ... 800 kcal
* Savijača sa tunom i prokulicama ... 530 kcal
* Piletina, riža i šampinjoni na bijelo ... 700 kcal
* Škarpina u vinu i riža sa mrkvom ... 510 kcal
* 4. Piletina, proso, paradajz i maslinovo ulje + jabuka ... 410 kcal
* Tuna, mladi grašak, blitva i luk ... 470 kcal
* 3. Lignje, špageti i tikvice na maslacu + naranča ... 370 kcal
* Burek od mesa ... 500 kcal
* Pašta šuta (mljeveno meso, tijesto i rajčica) ... 550 kcal
* Pureća šunka, batat, blitva i laneno ulje ... 410 kcal
* 2. Škarpina, batat, blitva, bučino ulje + mandarine ... 420 kcal
* 1. Juneća pisanica, soja, mahune, ulje + kruška ... 450 kcal
* Gulaš od srnetine ... 500 kcal
* Srnetina, šurlice sa špinatom i mrkva na maslacu sa đumbirom ... 530 kcal
* Jaja, poriluk i kruh ... 490 kcal
* Krvavice, grah i repa ... 500 kcal
* Novogodišnji odojak i francuska

2012/12
* Panona salama, svježi sir, pecivo i rotkvice ... 490 kcal
* Laks kare i žganci u umaku od luka i rajčice ... 490 kcal
* Hrenovke, tortelini i povrće na maslacu ... 480 kcal
* Lungić, ječam i povrće za đuveč ... 500 kcal
* Ovčji sir, masline i šurlice sa špinatom ... 500 kcal
* Žitne pahuljice sa tamnom čokoladom, banana i jogurt vanilija ... 474 kcal
* Dimljeni losos, kruh, masline i majoneza ... 480 kcal
* Grgeč, krumpir i luk na salatu ... 370 kcal
* Grgeč, špageti i luk na kiselo + grejp ... 390 kcal
* Tuna, proso i prokulice iz pećnice + naranča ... 480 kcal
* Grgeč, palenta, rajčica, ulje i jabuka ... 380 kcal
* Grgeč, kroketi i kisela paprika ... 500 kcal
* Tuna, grašak, krumpir i mrkva sa đumbirom ... 490 kcal
* Bakalar, njoki i kiselo zelje ispod "peke" ... 460 kcal
* Sirni namaz na kruhu i jogurt ... 520 kcal
* Plodovi mora, grašak i mrkva ... 490 kcal
* Krvavice, krumpir i zelje iz pećnice ... 500 kcal
* Šenon i batat u umaku od šenona, batata i vrhnja ... 560 kcal
* Salama od jelena i Francuska salata sa kruhom ... 620 kcal
* Morski pas, kruh i mahune ... 440 kcal
* Losos, kruh i mahune ... 700 kcal
* Pljeskavica od svinjetine i šampinjona sa batatom u umaku od brusnica ... 580 kcal
* Puretina i njoki u umaku od povrća ... 490 kcal

2012/11
* POST
* Oslić i krumpir u vinu ... 490 kcal
* Zobene pahuljice, sušene brusnice i jogurt ... 640 kcal
* Trapist i špageti sa grahom u umaku od paradajza sa čilijem ... 650 kcal
* Riblji štapići, grah i povrtnica sa đumbirom ... 470 kcal
* Dimljena puretina, grah i povrtnica na salatu sa bučinim uljem ... 420 kcal
* Pureći medaljoni sa graškom i cvjetačom na maslacu ... 510 kcal
* Pureći medaljoni sa cvjetačom i prezlima ... 470 kcal
* Juha od puretine, prosa i cvjetače ... 460 kcal
* Morski pas i zlevanka od cvjetače i kukuruzne krupice ... 500 kcal
* Ugotica, krumpir i žute mahune u pećnici ... 470 kcal
* Puretina na maslacu sa špagetima u umaku od cvjetače ... 490 kcal
* Palačinka sa pekmezom uz probiotik ... 490 kcal
* Pogača sa paradajzom i dimljenom slaninom ... 490 kcal
* Prokulice, paradajz i krumpir pod "pekom" sa dimljenim sirom ... 500 kcal
* Zobene pahuljice, čips od kokosa, rogač i med sa probiotikom ... 480 kcal
* Prokulice i tjestenina sa dimljenom slaninom ... 510 kcal
* Tjestenina sa blitvom i kimom ... 500 kcal
* Špageti u šugu od paradajza i rikule sa paškim tvrdim ovčjim sirom ... 490 kcal
* Janjetina i mafini od riže i ajvara ... 480 kcal
* Musaka od riže i mahuna sa jajima i jalapeno papričicama ... 500 kcal
* Riža na mlijeku sa pekmezom od grožđa ... 490 kcal
* Rižoto od janjetine i repe ... 500 kcal

2012/10
* Sendvič od palamide i cikla ... 430 kcal
* Fileti haringe u umaku od hrena i vrhnja sa ječmom ... 580 kcal
* Panirani riblji štapići, krumpir i ajvar ... 500 kcal
* Bakalar, krumpir, grah i zelje pod "pekom" ... 450 kcal
* Pljeskavica od jetra i povrća sa kruhom ... 470 kcal
* Rižoto od jetra i špinata ... 440 kcal
* Jetra, žganci, vrhnje i šampinjoni ... 470 kcal
* Morski pas i proso u umaku od paradajza ... 430 kcal
* Losos, krumpir i mahune iz pećnice ... 470 kcal
* Pizza od tortilje sa sirom (i dimljenom sojinom kobasicom) ... 500 kcal
* Pire od korabe i krumpira sa dimljenom sojinom kobasicom ... 480 kcal
* Smokve punjene ekstra masnim mekim sirom ... 200 kcal
* Pahuljice, rogač i grožđice sa jogurtom ... 470 kcal
* Smotana puretina i blitva na krumpiru ... 450 kcal
* Sendvič sa dimljenom kobasicom od soje i krastavcima ... 440 kcal
* Špageti sa haringom u umaku od crnoga vina ...580 kcal
* Tortilja sa sirom i blitvom ... 480 kcal
* Tortilja sa filetima haringe u umaku od paprike ... 520 kcal
* Pršut, kruh, masline i paradajz ... 470 kcal
* Pršut, domaći kukuruzni kruh i friško zelje ... 480 kcal
* Pršut, domaći kukuruzni kruh i friško zelje ... 480 kcal
* Pršut na riži i ajvaru ... 500 kcal
* Fishburger ... 330 kcal
* Jaja u paprici na tostu ... 490 kcal
* Puretina, patlidžani i tikvice na pari ... 490 kcal
* Kupus flekice i pureći odresci ... 450 kcal
* Salata od jaja, maslina i paprike sa graham pecivom ... 470 kcal

2012/09
GREŠKA * Danas ću si još priuštiti, a od sutra ...
GREŠKA * Puno masnoće
* Girice i luk na graham kruhu ... 450 kcal
* Pureća dimljena prsa i paprika na tostu ... 500 kcal
* Azijske nudle, bambusovi izdanci i slatko-kiseli umak ... 420 kcal
* Piletina i paprika na maslacu sa špagetima ... 490 kcal
* Piletina, raštika i grah u woku ... 490 kcal
* Žganci na mlijeku sa grožđem ... 440 kcal
* Paški ovčji sir, paradajz i tost ... 450 kcal
* Istarska kobasica, paprika i masline na maslinovom ulju ... 460 kcal
* Pravilo zlatne jabuke
* Ribani krumpir i tikvice sa domaćim dimljenim sirom u woku ... 490 kcal
* Girice, i blitva u žgancima ... 490 kcal
* Gablec: Tuna, masline i paradajz sa maslinovim uljem i vlascem ... 480 kcal
* Wok: Patlidžan, grah i tvrdi sir ... 470 kcal
* Čips od lungića, špageti i tikvice sa češnjakom ... 460 kcal

2012/08
* Paprika punjena lungićem i rižom pod "pekom" ... 450 kcal
* Salata od bakalara, krumpira, luka i vrhnja ... 480 kcal
* Burek od pureće šunke, blitve i mlinaca sa vrhnjem ... 460 kcal
* Brudet od šaruna, paradajza i vlasca sa žgancima ... 480 kcal
* Srdele, krumpirov kruh i zelena salata ... 480 kcal
* Njoki od sira i kukuruzne krupice, sa patlidžanima i jabukom ... 440 kcal
* Skuša, slanutak i pikolo rajčica ... 470 kcal
* Bakalar, krumpir i luk ispod "peke" ... 490 kcal
* Lungić, grah i paprike pod "pekom" ... 450 kcal
* Lungić, suhe šljive, vrhnje i tjestenina ... 480 kcal
* Ricotta, blitva i kus-kus ... 450 kcal
* Mozzarella sa paradajzom, zelenom salatom, radićem i raženim kruhom ... 500 kcal
* Špageti, ljetni povrtni šug i ribani ovčji sir ... 400 kcal
* Tjestenina sa umakom od avokada i mozzarellom ... 520 kcal
* Krekeri, namaz od tune i paprika ... 480 kcal
* Pršut, kukuruzna krupica i mini rajčice ... 490 kcal
* Rižoto sa teletinom i patišonima ... 470 kcal
* Pureća dimljena prsa, paprika i paradajz sa bosiljkom ... 430 kcal
* Piletina, kus-kus, pesto genovese i mini rajčice ... 500 kcal
* Tost, namaz od patlidžana i vrhnja uz krastavce ... 430 kcal
* Paprike punjene morskim psom i patlidžanima ... 440 kcal
* Filana paprika i pire krumpir ... cca 750 kcal
* Tost, namaz sa tartufima, paradajz i masline ... 470 kcal
* Pureća prsa sa posnim sirom i paradajzom ... 470 kcal
* Pureća prsa. krumpir i mahune sa koprom u pećnici ... 440 kcal
* Pileći ražnjići, riža i sataraš od paprike i paradajza ... 490 kcal
* Proso na mlijeku sa medom i aronijom ... 480 kcal
* Lungić (svinjski file), kukuruzni kruh, mini paradajz i pečene masline ... 500 kcal
* Pileća prsa i tikvice na maslinovom ulju ... 500 kcal
* Pileća prsa, proso i tikvice u woku ... 490 kcal

2012/07
* Losos, blitva i vrhnje ... 460 kcal
* Složenac od piletine, krumpira i patlidžana ... 460 kcal
* Integralni tost, med i kupine, uz jogurt ... 480 kcal
* Lungić, krumpir i tikvice iz pećnice ... 430 kcal
* Banana, tamna čokolada i jogurt ... 490 kcal
* Salata od feta sira, maslina i paradajza ... 460 kcal
* Feta sir, kuhana leća i kisela repa ... 450 kcal
* Marinirana skuša, zagorski krumpir i mahune na pari ... 480 kcal
Zobene pahuljice, sušena papaja, svježe borovnice i jogurt ... 480 kcal
* Pureće pljeskavice, integralni tost, paradajz i masline ... 440 kcal
* Orada, krumpir i mahune iz pećnice ... 470 (630) kcal
* Lignje, crni kruh i paprika ... 420 kcal
* Feta sir, kukuruz i kisela repa ... 480 kcal
* Kruh, putar, džem, borovnice i mlijeko ... 500 kcal
* Marinirani oslić, krastavci i vrhnje sa kruhom prosenica ... 450 kcal
* Tjestenina sa paprikom, paradajzom i slanim inčunima ... 430 kcal
* Lungić i proso u umaku od mahuna i maslaca sa koprom ... 490 kcal
* Rižoto: Patišon i ribani tvrdi ovčji sir ... 480 kcal
* Varivo: Piletina, krumpir, mahune i vrhnje ... 480 kcal
* Pureća prsa na integralnom tostu , paprika i mini paradajz ... 410 kcal
GREŠKA * Presložena jela sa puno namirnica
GREŠKA * Naknadni obračun kalorija
* Tuna, pire od grašaka i pasirana rajčica ... 460 kcal
* Grašak i zlatne bukovače na maslacu sa ribanim ovčjim sirom ... 510 kcal
* Mladi kravlji sir, bob i paradajz na salatu ... 410 kcal
* Skuša, bob i zlatne bukovače ... 460 kcal
* Tikvice na maslinovom ulju sa ribanim tvrdim ovčjim sirom ... 430 kcal
* Mahune i tikvice na maslacu sa ribanim tvrdim ovčjim sirom ... 430 kcal
* Marinirani som i grašak ... 460 kcal
* Marinirani som, krumpir i mahune ... 450 kcal
* Kruh u jajima i cikla ... 430 kcal

2012/06
* Kajgana sa graškom, paradajzom i slanim inćunima ... 470 kcal
* Rižoto od lungića (svinjski file) i graška sa šafranom ... 470 kcal
* Tolstolobik, kus-kus i paradajz ... 450 kcal
* Lungić (svinjski file), patišon i ajvar ... 430 kcal
* Dimljena pureća prsa, mahune i vrhnje na salatu ... 500 kcal
* Pureći medaljoni, tikvice i mahune na maslacu ... 450 kcal
* Pureća srca i meksičko povrće ... 430 kcal
* Integralni tost, pureća prsa, grejp i kefir ... 400 kcal
* Salata od puretine, krastavaca i vrhnja ... 430 kcal
* Pureća prsa, grašak i koraba na pari ... 450 kcal
* Skuša, kruh i paradajz ... 480 kcal
* Skuša i mahune na pari ... 460 kcal
* Pileća prsa i koraba na pari ... 450 kcal
* Svinjski but i mrkva na pari ... 460 kcal
* Pureća prsa, bob i repa na pari ... 490 kcal
* Losos i tikvice na pari ... 450 kcal
* Pileća prsa, krumpir i cvjetača ... 470 kcal
* Morski pas, grašak i mrkva ... 450 kcal
* Piletina i grašak na pari ... 490 kcal
* Brudet od ugora
* Umak: Pileća prsa, njoki i šampinjoni ... 480 kcal
* Slatko: Tost, med i ribizli ... 500 kcal
* Wok: Aljaška kolja i blitva sa krumpirom ... 480 kcal
* Salata: Mladi posni sir, masline i rajčica ... 470 kcal
* Crni rižoto sa repovima kozica ... 470 kcal
* Palačinke sa sladoledom u umaku od šumskog voća
* Varivo: Krumpir, grašak i mrkva sa vrhnjem ... 460 kcal

2012/05
* Wok: Bakalar i bob na maslinovom ulju ... 490 kcal
* Wok: Puretina, grašak i kukuruz na maslacu ... 490 kcal
* Salata: puretina, grašak i krastavci sa koprom ... 450 kcal
* Teletina, krumpir i šampinjoni iz pećnice ... 510 kcal
* Puretina u umaku od vrhnja i kopra ... 500 kcal
* Salata: feta, masline, paradajz i rukola … 500 kcal
* Pileći file sa mladim graškom i mrkvom na maslacu ... 500 kcal
* Junetina na saft sa pire krumpirom ... 500 kcal
* Pureća srca sa kruhom i ajvarom ... 460 kcal
* Rižoto od plodova mora ... 450 kcal
* Panirani riblji štapići, krumpir i vlasac ... 490 kcal
* Feta sir, masline, mini rajčice i slane srdele ... 480 kcal
* Srdele, krumpir i brokula ... 470 kcal
* Svinjski but na naglo, salata od graha i feferona ... 480 kcal
* Salata od kozjeg svježeg sira, šparoga i rajčice ... 440 kcal
* Salata od fete, špinata i mini rajčica ... 470 kcal
* Nedjeljni oproštajni ručak br. x ... xxx kcal
* Naručeni zapečeni grah i mljeveno meso
* Pureća dimljena šunka, grah i krastavci ... 470 kcal
* Špageti, paprika i parmezan ... 460 kcal
* Piletina, krumpir i tikvice ... 460 kcal
* Salata: Pršut, cherry rajčice i mladi luk ... 480 kcal
* Špageti, špinat i parmezan ... 500 kcal
* Salata: Svježi sir, mladi špinat, cherry rajčice i kopar ... 480 kcal
* Grah trešnjevac sa kranjskom kobasicom ... 490 kcal
* Sabljarka, grah, cherry rajčice i zelena salata ... 470 kcal
* Losos, riža, zelena salata i radić ... 490 kcal

2012/04
* Roštilj kobasica, šampinjoni i zelena salata ... 500 kcal
* Pureća prsa, krumpir, špinat i vrhnje ... 470 kcal
* Pizza: Lisnato tijesto, mozzarella i sjeckana rajčica ... 450 kcal
* Blitva i pršut u lisnatom tijestu ... 500 kcal
* Kranjska kobasica, grah i pelati u salsa umaku ... 410 kcal
* Odrezak tune, integralni špageti i blitva ... 490 kcal
* Cipal i špinat ... 490 kcal
* Tost, sirni namaz sa vlascem i koprom, mladi luk i masline ... 490 kcal
* Lungić, grah i poriluk ... 450 kcal
* Puretina, riža i tikvice ... 470 kcal
* Tjestenina u crvenom umaku ... 420 kcal
* Obrok za ured: Tuna, grašak i kiseli krastavci ... 460 kcal
GREŠKA * Loša narudžba
* Piletina, mlinci i matovilac ... 500 kcal
* Zobene pahuljice, grožđice i jogurt ... 490 kcal
* Namaz od kuhanih jaja i majoneze sa mladim lukom ... 490 kcal
* Kruh, namaz od patlidžana, masline i krastavci ... 460 kcal
* Mljevena puretina, cvjetača i zeleni rezanci ... 460 kcal
* Rižoto od šunke i mladog luka ... 480 kcal
* Kako jedem na feštama?
Hvala
* Namaz od bakalara na bijelo sa kruhom i rotkvicama ... 480 kcal
* Orada i tikvice ... 630 kcal
* Bruschette s tunom ... 500 kcal
* Dimljeni sir, patlidžani i tjestenina ... 490 kcal
* Igle, kruh i divlji radić ... 490 kcal
* Šparoge i gorgonzola sa zelenim rezancima ... 460 kcal
* Salata od fete, kukuruza i cikle ... 500 kcal

2012/03
* Jetrica, krumpir i luk iz pećnice ... 460 kcal
* Kalorijske tablice - RIBA
* Kako jedem u restoranima?
* Ždrebetibna sa porilukom i šampinjonima ... 430
* Pita od špinata i sira ... 490 kcal
* Purica s mlincima i zelena salata ... 480 kcal
* Soja, grašak i mrkva na maslacu ... 480 kcal
* Zeleni rezanci sa pršutom ... 500 kcal
* Rižoto od poriluka ... 440 kcal
* Rižoto od blitve ... 460 kcal
* Feta, mladi luk i rotkvice na salatu ... 420 kcal
* Kare, mladi krumpir i zlatni šampinjoni
* Šarun, krumpir i tikvice iz pećnice ... 450 kcal
* Pire krumpir, špinat i jaje na oko ... 470 kcal
* Sir, vrhnje, graham pecivo i mladi luk ... 490 kcal
* Teleći but, grah i šampinjoni
* Srnetina sa njokima ... 460 kcal

2012/02
* Salata od leće, boba i fete
* Pileća prsa i rizi-bizi s kukuruzom
* Salata od šaruna, graška i šampinjona
* Kozice na buzaru
* Praktični kontinentalni brudet
* Tjestenina sa dimljenim lososom
* Som sa kineskim povrćem u woku
* Dimljena pastrva sa bobom i mozzarellom
* Marinada od srdela i krumpir salata
* Laks kare, krumpir i šampinjoni iz pećnice
* Frigani molići, krumpir i blitva
* Pašta šuta
* Losos i krumpir iz pećnice
* Papaline, krumpir i šampinjoni iz pećnice
* Puretina, poriluk i kukuruz
* Som, grašak, mrkva i cvjetača na maslacu
* Vratina, grah i rajčica
* Pileća prsa, kukuruz i mahune na maslacu
* Kobasica, krumpir i kiselo zelje u pećnici
Ručak iz dnevnika jedne dadilje
Puretina, kukuruz, šampinjoni, rajčica, kruh
File soma i cvjetača sa mozzarellom

2012/01
* Puretina u povrtnom saftu i njoki ... 460 kcal
* Puretina, špinat i njoki ... 440 kcal
* Osnovni principi mog mršavljenja
* Pileća jetra sa povrćem ... 490 kcal
* Blitva, kukuruz i piletina ... 440 kcal
* Kalorijske tablice - MESO
* Grah, zelje i dimljena vratina ... 500 kcal
* Špek i svježi sir sa tjesteninom ... 500 kcal
* Šampinjoni i piletina na bijelo ... 550 kcal
* Brokula i bijela piletina na maslacu ... 490 kcal
* Šampinjoni i piletina sa vrhnjem ... 470 kcal
* Vinski gulaš ... 460 kcal
* Šenon, krumpir i juneći faširanac ... 460 kcal
* Pikantni odrezak ... 530 kcal
* Pohani lažni juneći biftek ... 500 kcal
* Pastrva sa grah salatom ... 550 kcal
* Pureći ražnjići uz rižu i prokulice ... 410 kcal
* Gulaš od divljači ... 500 kcal
* Bruschette s pršutom ... 500 kcal
* Pileća juha ... 400 kcal
* Francuska i odojak ... 500 kcal
* Sarma i krumpir ... 500 kcal

2011/12
* Jednostavne ćufte ... 450 kcal
* Dnevni jelovnik SkVV 1300 kcal
* Božićni kolači
* Badnji posni ručak ... 250 kcal
* Peka - teletina i povrće ... 450 kcal
* Arturov poriluk ... 460 kcal
* Bijela riba i blitva na lešo ... 430 kcal
* Povrće i piletina na maslacu ... 400 kcal
* Dijabetička dijeta KBD 1300 kcal
* Kupus flekice i bijela piletina na naglo ... 400 kcal
* Varivo - Poriluk i junetina ... 460 kcal
* Musli sa mlijekom - standardni doručak ... 400 kcal

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se