Vaša mini zvjezda:))

28.06.2007., četvrtak

Halo, ljudi, evo mene tek sad!

Zašto sad??
Jedva sam se riješila mame, ona najviše voli ići navečer na net, a baš za peh i ja! Preko dana mi se ne da, na moru sam, u gradu, sanjarim, zabavljam se,a zato se navečer svađamo! Ne želi ona da njeni prijatelji čekaju, a bogme ne želim ni ja da moji!! A jadan joj dragi, u sredini između dvije vatre, ne zna kome bi se priklonio......................................................................haha!!!
Uglavnom, danas sam predvečer malo prošetala po rivi. Nije baš da mi se sviđa njen novi look, mislim ploče u koje blješti sunce su ok ( podsjećaju me na stage za Malu Floramye, kako bih htjela živjet u starom Splitu!!!Znate ono tipa, Malo i Velo misto, šjor Luigi, šjora Bepina i meni najdraža Bellina!), klupe su totalno out, možeš zaspat na njima kako su duboke, moja frendica iz šale kaže za njih da su javne spavaonice! Biljke su ok, osvijetljenje je slabo, oni idioti koji žive poviše palače namjestili neku slastičarsku tendu! Tendu! Pa gdje im je pamet? Totalno odstupa od jezgre grada! Pokretni most je baš zakon! A oni stupovi, ona svemirska čuda, ono je užas! Najradije bi ih sjekirom polupala!
I sjedim ja na klupi okrenutoj prema moru, sunce zalazi, brodići dolaze i odlaze, ljudi šetaju sve u 16, baš lijep povjetarac me miluje po kosi, sanjarim, gledam u daljinu..............................................i mislim o njemu, gdje je, s kim je, što radi, kako se osjeća, misli li na mene? I nije prošlo 5 minuta kada mi je pristigao najljepši sms na cijelom svijetu! Od njega, naravno, vidite kako mi čita misli!!
Naravno, tekst poruke zadržat ću za sebe, ovim putem šaljem mu puno pusa i želim vam svima laku i ugodnu noć!
Ljubi vas Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanjushkaaaaaaaaaaaaaaaaa
!!!
!!
cerekcerekcerekcerekcerekcerekkisswavekisssmijehkiss
- 00:00 - Komentari (24) - Isprintaj - #

23.06.2007., subota

Ciao, blogeri!!!=)

Bok svima! Pa evo nemam baš mnogo za pisat......................................................................
Prekinula sam s dečkom, znate s onim koji je iznenadio mamu! A dobar je tip, ali skužila sam da ga NE VOLIM, a ja nisam takva da mogu bit s nekim prema kome ne osjećam ništa, samo bih varala njega i sebe. Ali iznenadila me njegova reakcija! Skroz druga osoba! Poludio je, pobjesnio, počeo se derat i tad sam shvatila da je zapravo samo umišljeni kreten koji misli da može imat svaku curu. Prekinuli smo na moju inicijativu jer sam naime upoznala nekog drugog preko bloga i tako....................znate već što, izgleda da je zauzeo njegovo mjseto:))) Nije to samo zbog novog nego nama već neko vrijeme nije išlo, potpuno smo različiti, nemamo ništa zajedničko.
Ovih dana stvarno mi je teško, vjerojatno ste već pročitali na maminom blogu da nas njen dragi bivši Luka progoni! I sad smo svi u opasnosti, meni su dodijelili nekog čuvara! Užas, ode moja sloboda tako da sam malo u bedu! Idem pisat roman!
Love you Tanjuska!
kisswavezujocerekcerekcerekcerekcerek
- 14:24 - Komentari (12) - Isprintaj - #

19.06.2007., utorak

Boookić!!!

Sve je super i sve je za pet!! Sve je divno!! Ljeto nam se vratilo uvouvouje!!!!! Jutros sam bila na moru i imam osjećaj kao da se nikad nisam ni prestala kupat!! A more toplo, sunce me grije, mi se bućkamo, plivamo, ma raj!! A već su plaže pune sve u 16!!! Jedva čekam sutra ujutro opet ić!! A sad kad mi mama ode u Moskvu bit ću više sama pa ću po cijele dane visit na plaži!!!!
I ja i Marijana ponijele lak za nokte na plažu kao da ćemo mi u međuvremenu lakirat!!! I zbilja, nalakirale mi i ispružile se preko šugomana kao dok se lak ne osuši!! Ja nabila kapu, naočale, čitam novine, baš mi lijepo ugodno, rashladila se, kad najednom ona krikne! Neki čovjek zgazio ju je!!! I razmazao cijeli lak tako da je izgledala krvavo!! Ona pošizila! A jadan čovjek se ispričava, žena mu prigovara! A Marijanu nakon bijesa uhvatio stid kako će ovakva po ulici! I još bila u japankama! Ali ni to nije sve! Ja vam kupila sokić na slamku i lagano ja putem pijuckam kad od iza neki tip zaleti se biciklom u mene!!! I meni skoro slamka u usta! Zagrcala sam se i počela kašljat, skoro sam se ugušila!! A haljina mi polumokra!! Nisam niti željela slušati njegova ispričavanja!! Ko mi kaže da to nije napravio namjerno!!! I tako smo vam mi ispokakane došle kući!!!
Ovaj tjedan mi škola popodne, a meni se ne da! Nevjerojatno je vruće kad idem, ne mogu više! A bude li iduće godine do srpnja ja ne znam kako ću ja to! Ma mi ćemo prosvjedovat!
Pusa od Tanjushke!
smijehsmijehpartyludkisskisskiss
- 23:31 - Komentari (5) - Isprintaj - #

15.06.2007., petak

Dobar dan svaki dan!!!!

Ciaos, prijatelji moji!!! Evo, napokon dođe i taj petak!!! A još mi je škola bila ujutro, a tako mrzim rano ustajanje!!!Inače, ja vam dokasno i ostanem budna, tako da sam iscrpljena!! Ne mogu vjerovati da ima još samo tjedan dana škole, čekaj i manje!!! Čekam ljeto ko Boga!!! Baš sam vesela, sve su mi ocjene već sređene, mogu počet uživati. Lijepo sam ručala, a onda se bacila na gledanje snimljenih epizoda Dvoboja strasti!! Hehe, ja sam vam zaljubljena u te meksičke podneipovske sapunice!!! Onda sam malo odspavala, pa došla ovdje i pročitala vaše divne komentare!! Vidim da ti, tv world boy se dosta razumiješ u kompjutere, bravo, bravo!!! A evo sad će mi uskoro Ljubav u zaleđu, pa ću se malo osladit svojim najdražim keksima!! A poslije, u život!!! ( Moš mislit!!) Sva sam mjesta već obašla u ovom gradu tako da mi je pomalo i dosadno!! Kavica, riva, baće, a sutra........................ah, sutra napokon idem na more!! Kupila sam i kostim, kapu, naočale, torbu, sve je već spremno za polazak=))) Ah,tako mi je vruće!! Znate, maloprije ja vam raspalila klimu na 18, led, sjeverni pol.......................kad došla mama, poludila! Izderala se i rastvorila prozore tako da sam pečena!! A danas sam se i posvađala s ovom drugom Best Friend!!! Počela mi je ić na živce, ništa ne radi tokom godine, hladi........., zafrkaje se, ismijava nas marljive radnike, omalovažava, a sad joj je frka!!!! Pa bih ja sad kao trebala radit s njom, a zvala sam je prije mjesec i po, ništa! Gospođici se ne da, ima vremena, pričaj ti moja, pričaj! E, pa sad neću ja! Neću iz principa! Inače, nisam zločesta, ali osobe koje se ne znaju vodit stvarno me izbace iz takta! Volim sklapati nova poznanstva, družiti se s novim ljudima...................................javljajte se!!
Pusa i pozdrav svima!!! Uživajte jer znam da ja hoću!!!!!:))))

wavecerekcoolsmijehthumbupkisskiss
- 16:52 - Komentari (2) - Isprintaj - #

09.06.2007., subota

Halo, di ste mi??

Sorajte judi, nisan jučer bila jer san izašla s onim mojim i još nekom ekipom iz razreda!!!! Malo smo se proveli i oko ponoć, ups! Oko jedan došli doma:)) Ništa posebno!!!! A blago se mojoj majci, završena je sezona!!!! I sad uživa prije mene!!! A u ponedjeljak imam test iz kemije, hahaha!!!!!!!! Mrzim te prirodne predmete, to mi je užas!!!! Tu uopće nema slobode, sve su neki zakoni, neka pravila, rješenje je unaprijed određeno..................fuj!!! Nije to za nas umjetnike slobodnjake!!!Evo baš sad gledam Radijski festival, kakva vam je ona od ET ija?? Meni je baš dobra, večeras ne smijem van jer sam sinoć deeeeeeeeebelo zakasnila!!!!! A žao mi je, baš sam glupa, mogla sam misliti da me mama neće pustit!!!! A recite mi neki prijedlog, koju čestitku smsom da pošaljem dragom, u subotu mu je rođendan!!! U srijedu idem s mamom šopingirat, mislim ono trošit naveliko!!!! Peglat karticu:)))) A ja sam joj jedinica, pa će me malo počastit za uspjeh na kraju školske godine!!!! Uh, već sam u elementu!!! Sad kad vidim nju i meni se više ne da ići u školu!!!!!! Znate moram kupit ljetne majice, nove trikvarte, trapke, kapicu, kostimčić, šeširić, maramu, torbu, cipelice.......................uh!!! Ma šta ja ovo vama sve vama govorin!!!! Znate, ja sam vam malo jet set nastrojena!!!!!Zato i uživam gledat Ljubav u zaleđu: Lana, Tanja, Maja!!!!!Koje carice!!!!Ja i moje frendice isto se trudimo tako!!!! Već smo napravile planove za akademiju, ko s kim, kako ,kakav stančić, na koji rok!!!!!!!!!!!! Jedva čekam!!!!!!!
A evo, idem nahranit papigicu:)))))))))))))Pusekich svimaaaa!!!!!!!!
Voli vas tanjjnjnjnjhjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa=))))))))))))

- 22:06 - Komentari (5) - Isprintaj - #

06.06.2007., srijeda

Uuuuhhhh, yeah:)) We are together!!

Alllllooooooo ljudi!!!!! Da znate kako sam danas sretna:)))) Prvo, zato što sutra nema škole, a onda i to što sam popodne provela u svom najdražem mjestu-kazalištu!!!! Da vidite kako sam uzbuđena, upoznala me s kolegama, redateljem, osprobala sam kostime, recitirala pod reflektorima..................................ma kako sam se mogla uopće zamislit bez toga??A što je još ljepše, onaj moj, ma znate ga, pozvao me van i bilo nam je presavršeno!!!!!!!! Znam, sve se svelo na kafiće, sokiće,ali meni je bilo ko u raju, ali rano sam se morala vratit tako da sam vam se odlučila javit!!!!A recite mi malo kako ste vi, znate napravit ću freemail tako da ćete mi se moći i tamo javljati. U ponedjeljak se upisujem u GKM, uh, jedva čekam!!! Baš smo se ja i mama svađale kome je ljepše: njoj što je za koji dan gotova s poslom i već je glumica ili meni koja moram još 2 i po tjedna"riljat" oko škole i još nisam ni glumica, ali ja saM MLADAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Hahaha, to joj uvijek prebacujem:)
A recite mi što mislite hoće li se ostvariti onaj projekt Rade Šerbedžija - Danny de Vito?? Ma ja ću ih požurit za koju godinu!!! Danas sam baš raspoložena:))))
Volim vas sve!!!!!! pušapušapuša
kiss
- 21:51 - Komentari (3) - Isprintaj - #

02.06.2007., subota

Bok moji mali čitatelji!

kissKako što znate, majka mi je glumica i okolnosti su nas razdvojile,ali ne bih previše o tome, samo da vas informiram...............................................................................................................................
Ona je bila mlada, puna žara, nova nada glumačke estrade u Hrvatskoj, zvijezda u usponu koja tek ima početi sjati i baš tada dobila je mene! Koje li sudbine! Istina je, trudila se da ja kao mala beba ništa ne osjetim i svaki slobodni trenutak trudila se provoditi uz mene, no izgleda da to nije bilo dovoljno. I tata je počeo polako shvaćati..................................... i uskoro mu je sav taj njen glumački život, taj ubitačni tempo počeo ići na živce, on jednostavno nije bio ta osoba, u kazalištu je provodila sate i sate, kući je neprestano učila scene, konzultirala se sa redateljem , kolegicama, a onda su tu i te glumačke zabave, druženja do kasno u noć, ma znate te njihove glumačke mladenačke spike!!! I jednog dana sve je puklo............................ i da ne duljim odveo me u inozemstvo i prekršio obećanje dano mami da će me često dovoditi! Sve dok mama nije potpuno izgubila kontakt s nama, nije nas mogla naći, nitko od njegovih nije znao gdje je, možete mislit! A meni je rekao da je nikad neću upoznat jer da je ona odabrala karijeru i scenu........................................................Bila sam bijesna i onda kad me nakon nekoliko godina spojio telefonom s njom rekao je njoj da je ona za mene mrtva! Vidjelo se da je povrijeđena..................................a meni tek tada ništa nije bilo jasno! Mislila sam da je tata dobar, a mama umišljena karijeristica i materijalistica! I zbog toga se nisam željela prepustiti ljubavi prema sceni!
Sve dok on nije doveo onu fufu i odlučio me nakon 17 godina dati mami! Ja sam bila izvan sebe! Zar njoj? Tom stroju? toj glupoj glumici koja me napustila dok sam bila mala?
I dalje znate s njenog bloga o našem odnosu............................................................
Znate, bila sam na audiciji za onaj fil danas, a mama mi u žiriju!!!!! Ne znam još jesam li prošla, al ako jesam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Yeah!!!!!!!!!!!!!Bit ću presretna!!!!!!!!!!!!!!
Puse svima:))))

- 22:52 - Komentari (7) - Isprintaj - #

01.06.2007., petak

PRVI POSTIĆ!!

Bok dragi ljudi!!! Ne znam puno o blogovima, zamislite!mama mi daje poduke!! A draga mama, baš sam sretna što smo napokon zajedno!! I kajem se........................žao mi je zbog mog ponašanja, bila sam zločesta i bezobrazna prema njoj!!
A ona tako dobra i mila, dovela me do sna snova- kazališta!! Jednom ću vam već ispričati!!! Sutra opet idemo u Hnk, a poslije idem s prijateljicama šopingirat! lol!!!!
Napišite mi kako ubacit slike i pitajte me.....................................
Sljedeći put pišem o sebi!
cmok:)))))))))))))
cerekcerekmahwavewave
- 23:29 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (2)
Lipanj 2007 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi