DRŽAVNO PRVENSTVO U MINI RUKOMETU KARLOVAC 2008

  veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Travanj 2008 (18)
Ožujak 2008 (5)
Veljača 2008 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

OPIS BLOGA
PODACI I REZULTATI 8 DRŽAVNOG PRVENSTVA U MINI RUKOMETU KARLOVAC 2008

BROJAČ POSIJETA STRANICI
Free Hit Counter
Free Hit Counter

Linkovi


LINK SA PROPOZICIJAMA I OBRASCIMA PRIJAVA
16.02.2008., subota

PUNO UPITA OKO PRIJAVE NA PRVENSTVO

Organizator dobiva puno upita oko prvenstva preko komentara na ovom blogu . Mole se svi zainteresirani da ukoliko traže kakav upit u vezi prijava na prvenstvo da nam se iskljuivo jave na mail adresu djani@karlovac.hr gdje će u najkračem roku dobiti sve tražene informacije
- 23:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

VAŽNIJE UTAKMICE NA PRVENSTVU I U DIREKTNOM PRENOSU NA TV 4 RIJEKE«Poznati Karlovački novinar» BRANKO OBRADOVIĆ došao je na drugu sjednicu organizacionog odbora prvenstva u namjeri da otkupi televizijska prava za prijenos važnijih utakmica sa ovogodišnjeg prvenstva . Dogovoreno je da se sve finalne utakmice prvenstva direktno prenose na TV 4 rijeke , a ostale zanimljivije utakmice dat će se u snimci . Ovo je još jedan korak više u organizaciji ovogodišnjeg prvenstva .

Image Hosted by ImageShack.us


POPULARNI KINA DOŠAO JE NA SJEDNICU SA PUNOM TAŠKOM NOVCA JER NI U KOM SLUČAJU NE BI NEKOJ DRUGOJ TV EKIPI ŽELIO PREPUSTITI TELEVIZIJSKA PRAVA ZA OVO PRVENSTVO . KINA SE ZAHVALIO ORGANIZACIONOM ODBORU PRVENSTVA ŠTO JE PRIHVATILO NJIHOVU PONUDU . TV 4 RIJEKE RAČUNA DA ĆE NA PRODAJI TELEVIZIJSKIH PRAVA ZARADITI TOLIKO DA POKRIJE SVE GUBITKE U POSLOVANJU ZA PROŠLU GODINU .

- 23:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ODRŽANA 2. SJEDNICA ORGANIZACIONOG ODBORA

Image Hosted by ImageShack.us

U četvrtak je održana druga sjednica organizacionog odbora 8 otvorenog prvenstva Hrvatske u mini i super mini rukometu . na sjednici je bilo govora o dosadašnjem tijeku priprema prvenstva . Predsjednik Đanković izvijestio je članove o tijeku prijava ekipa koje je ove godine posebno dinamično . Jedini problem je za sada kašnjenje dovršetka dvorane kod ekonomske škole , ali po najavama investitora dvorana bi trebala biti u funkciji u naredna dva tjedna tako da se očekuje da neće biti većih problema kod organizacije dijela prvenstva koje će se održati u toj dvorani . Ove godine u izradi je više od 2000 majci sa znakom prvenstva jer se u prošloj godini pokazalo da je to jedan od najmilijih suvenira koji mali rukometaši vole ponijeti iz Karlovca. Da to ne bude jedini suvenir na prvenstvu pobrinuo se gospodin Švajcer koji je i za ovu godinu pripremio čitavu lepezu novih simpatičnih i djeci pristupačnih suvenira . Organizacioni odbor moli sve ekipe da se na vrijeme prijave , a posebno ekipe koje misle noćiti u Karlovcu kako bi se na vrijeme rezervirao prostor za smještaj ekipa .
- 23:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ZAPOČELE PRIJAVE KLUBOVA ZA SUDJELOVANJE NA OSMOM OTVORENOM PRVENSTVU HRVATSKE U MINI RUKOMETU
Image Hosted by ImageShack.us


I OVE GODINE BITI ĆE KO U KOŠNICI


Obavještavamo sve klubove da su započele prijave klubova za sudjelovanje na 8 otvorenom prvenstvu Hrvatske u mini i super mini rukometu koje će se u mjesecu travnju održati u Karlovcu . Organizator je u samo tri dana zaprimio 54 prijave klubova što predstavlja rekord u dosadašnjim organizacijama . Organizator moli sve klubove da se na vrijeme prijave jer zbog ograničenog broja sudionika moglo bi se desiti da se i zatvori lista sudionika zbog velikog broja prijavljenih ekipa . Ove godine prvenstvo će se po prvi puta odigravati u tri dvorane što je za organizatora dodatan izazov .Započele su prijave za sudjelovanje na OSMOM OTVORENOM PRVENSTVU
HRVATSKE U MMINI I SUPER MINI RUKOMETU ZA DJEVOJČICE I DJEČAKE U
KARLOVCU koje će se održati 13. i 20. travnja 2008.godine.

Već nakon prva dva tri dana stigle su prijave za 54 ekipe.


- 23:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.02.2008., utorak

POZIVNICA

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na:

OSMO OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE
U MINI I SUPER MINI RUKOMETU
ZA DJEVOJČICE I DJEČAKEKarlovac - Nedjelja, 13. travnja 2008. god. - 1998. godište i mlađe – djevojčice
Karlovac - Nedjelja, 13. travnja 2008. god. - 1998. godište i mlađi – dječaci

Karlovac - Nedjelja, 20. travnja 2008. god. - 1997. godište i mlađe - djevojčice
Karlovac - Nedjelja, 20. travnja 2008. god. - 1997. godište i mlađi - dječaci


Hrvatski rukometni savez i Rukometna škola Karlovac iz Karlovca, Ulica Rakovac br. 1, organiziraju OSMO OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake.

SUPER MINI RUKOMET za djevojčice rođene 1998. godine i mlađe održati će se 13. TRAVNJA 2008. godine (NEDJELJA) u 3 sportske dvorane: sportskoj dvorani Osnovne škole Grabrik u Karlovcu, sportskoj dvorani Osnovne škole Dragojle Jarnjević i u Školskoj športskoj dvorani Mladost u Karlovcu.

MINI RUKOMET za djevojčice rođene 1997. godine i mlađe održati će se 20. TRAVNJA 2008. godine (NEDJELJA) u 3 sportske dvorane: sportskoj dvorani Osnovne škole Grabrik u Karlovcu, sportskoj dvorani Osnovne škole Dragojle Jarnjević i u Školskoj športskoj dvorani Mladost u Karlovcu.

SUPER MINI RUKOMET za dječake rođene 1998. godine i mlađe održati će se 13. TRAVNJA 2008. godine (NEDJELJA) u 3 sportske dvorane: sportskoj dvorani Osnovne škole Grabrik u Karlovcu, sportskoj dvorani Osnovne škole Dragojle Jarnjević i u Školskoj športskoj dvorani Mladost u Karlovcu.

MINI RUKOMET za dječake rođene 1997. godine i mlađe održati će se 20. TRAVNJA 2008. godine (NEDJELJA) u 3 sportske dvorane: sportskoj dvorani Osnovne škole Grabrik u Karlovcu, sportskoj dvorani Osnovne škole Dragojle Jarnjević i u Školskoj športskoj dvorani Mladost u Karlovcu.

Obzirom da se sustav natjecanja na OSMOM OTVORENOM PRVENSTVU HRVATSKE u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake u Karlovcu ove godine ograničava na 60 ekipa po godištu i obzirom na spol, mole se svi zaintreresirani klubovi da odmah po prijemu ove obavijesti naprave predbilježbu RŠK Karlovac.

Za SUPER MINI RUKOMET za dječake i djevojčice, trebali bi se službeno prijaviti najkasnije do 03. travnja 2008. godine, a za MINI RUKOMET za dječake i djevojčice, odnosno najkasnije do 13. travnja 2008. godine.

Do navedenih datuma, potrebno bi bilo dostaviti u Rukometnu školu Karlovac, uredno ispunjene i ovjerene prijave i obrasce koji se nalaze u prilogu. Svaki klub ima pravo prijaviti i više od jedne ekipe u uzrasnoj kategoriji ( prijava za MINI odnosno SUPER MINI RUKEMET u ovisnosti da li za prvenstvo djevojčica odnosno dječaka)


Predsjednik
Rukometne škole Karlovac
Miloš Đanković, dipl.ing.prom.

- 19:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se