[tu pa tam]

back to d past.... ( post iz veoma daleke prošlosti )

*nedjelja je- to bi samo reklo da mi je sklop u mozgu koji potiče lijenost iznad predviđene razine*

Ponosna sam na svoje duboko ukorijenjene živce.
Definitivno nisam neki tip osobe koja igra na agresiju, već umjesto recitiranja psovki i pozivanje na svakakve dijelove tijela i članova obitelji illi fizičkog obračunavanja, sve svoje frustracije koje se u meni nakupe navečer, nakon što duboko zavaljena pred monitor svog kompjutera proglasim da je dan napokon završio, prenesem silovitim potezima na tipkovnicu...
Posjedočivši izjavi na našoj televiziji ( uuuu davno je to sada gledano bilo ne ) koja bi na noge digla raznorazne feminističke udruge diljem svijeta, izjava je jednog tipično-muško-mačo muškog Hrvata kojem je uljudni novinar postavio pitanje, što smatra koji je najbolji nači zavođenja djevojaka u nas ?
Čovjek bi pomislio da će taj dečko sa vidnim znacima normative u očima odgovoriti neku stereotipnu frazu poput one u silnim komplimentima na njen fizički izgled ili recitiranje Shakespearovih stihova..ali ne...on je šokirao ostalu naciju izjavom da smo mi Hrvatice super, zato jer nas je najlakše osvojiti besplatnim pićem. Tada mi je postalo jasno da nije čovjek kriv što je duboko uvjeren u to, jer nakon ove mačo izjave stoljeća nisam baš tako sigurna da je ikad ranije i jedna djevojka mogla biti u njegovoj egom napuhanoj blizini bez konzumacije alkoholnih pića (...i to žestokih...)
Muškarac je evulirao nakon što se space shuttleom spustio na Zemlju sa Marsa, otprilike u jednako doba kao i mi sa Venere..i pri samom stupanju na tlo...bilo je nekako predodređeno da ponese mit nastanka neandertalskog čovjeka, a neznam na koji foru se za tim povukla teza da su muškarci neovisni i da njima žene služe samo za društvo, razmnožavanje i upotpunjavanje sexualnih potreba.
Prema Deanu ( puno pozdrava cijeloj recepciji hotela ***** ), žene su fakat u sjeni, muškarci su dominirali u samom početku stvaranja svijeta, on čak smatra da su Bibliju pisali muškarci. Zašto i kako je uopće dokazano da je prvi čovjek bio muškarac i kako se iz njegova rebra stvorila žena? Zar ne bi po svoj mozgovnoj logici trebalo biti obrnuto?
Evo..primjerice, kada skupina židova dolazi u hotel kako bi se svi zajedno molili za šabat ( kako su mi objasnili...nisam ništa skužila što je to..tako da za znatiželjnije predlažem da potraže enciklopediju ili upitaju nekog) , prije bi u njihovoj pratnji ugledali skupinu pingvina odjevenih u vatrogasna odjela, nego li njihove žene jer po njihovom vjerovanju one ne mogu sudjelovati na tom jer su nečiste-i to ne znači da nisu baš vične osnovnim ljudskim higjenskim navikama već su jadne žene isključene jer imaju mjesečnicu/stvari/menstruaciju ( č: bolna krvarenja ). Ja bih prije nečistoćom nazvala njihove svakodnevne –tajanstveno- provedene trenutke u wc, sa zvukom vode koja kao, tako naivno, teče , zgužvanu maramicu u košu za smeće i onaj polunarkotični osmijeh nakon izlaska iz wc-a. Negdje sam čula izraz baciti majmuna u komu....( ? )
Odnos ljubavnog života jednak je procesu oplodnje, spermjii naglavce napadaju jajnu stanicu....ali ne dragi moji, ne da se ona svakome...samo onome koga ona želi..u tome je primarna razlika između spolova. Muškarac se sa svojim spermijima mora dobrano namučiti da bi ga žena uopće registrirala u svome videokrugu, i samo svojom upornošću jedan pokušaj od 10 će mu i uspijeti. Dok je po tome ženama život mnogo lakši..ona i njene jajne stanice jednostavno se mogu zavaliti u fotelju i birati u raznoraznom mnoštvu koje ih oblijeće. I onda netko kaže da su muškarci superiorniji spol?
Bez obzira na čudan poimanja ženskih osvajanja pojedinih bisera naše nacije, smatram se sretnom što živim u zemlji u kojoj žena ne mora nositi krpe preko lica ( ako mi se ikad dogodi da me neki Arap otme i nagovori na vjenčanje i potom prekrije krpom, naša bračna sreća ne bi potrajala dugo, zbog svoje klaustrofobije, sretnom bih se suprugu, udavila nakon 24sata ) ili spale je ako njena obitelj ne ponudi dovoljno velik miraz ( ni tu me vatra ne bi zaobišla ).
Sve u svemu....rado bi tom đrku potvrdila kako se mi uistinu osvajamo pićima, al tu tezu bi ipak najviše osjetio njegov nočanik jer ima u meni kapaciteta.

Image Hosted by ImageShack.us
*neka me netko izbavi iz kuće. fala lijepo*

16.10.2005. u 15:05 | 29 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga




mejl mi:skanabitch@net.hr/B]
[B]ajsikju:: 192-083-743

msn: bluberrichasta@hotmail.com