[tu pa tam]

:::ic gettin hat in hir::::Sweating 2

...vratila sam se doma ko super paket extra optopljene marmelade.Honey da..počele su one fakinli nepodnošljiwe vrućine koe su toliko naporne da ti ne ostavljaju ni prostora za razmišljat, jedina okupejšn tie kako izbjeći sunce. po ljeti se fakat pretvaram u malog plawog wampira...danju izbjegavam bilo kakw konatakt sa suncem a noću izlazim i tražim žrtve da im isisam krw. naraFno da se samo šalim. sišem samo onima čiji mi vratići djeluju primamljiiwo. sad kako se ovo shvati......
došla sam u grad, spljepljena sa svojim trapkama ko poštanska marka...crwena u faci kao crweni marlboro jer me fakinli sunce našlo čak i na podu u busu iza neke gromade od barbe..totalno izpiždena jer me čekalo pješačenje po gradu ( č: pustinjski pohod na korzu )...dok mi se ono sunce kesilo u facu i namjerno me provociralo blještenjem njegovih arogantnih zraka u oči. pica mu sunčeva.

u gradu nigdje nie bilo mog mjesta pod suncobranom jer me sunce pratilo u stopu..sada izgledam ko albino rak....faca konkurira sa onom paletom crwene, a ruke..sa kvalitetnim porculanom.
sjela sam u svoji put ka doma prievozni autobus i veslačkim zamahajim pokušala si priskrbit kisika lepezirajući nekim letcima koe sam dobila. i da. vjerovali ili ne...OPET su to bili letci: bog ima plan za tebe ili tak neš. jel ja really izgledam kao da sam u potrazi za nekim mega nebeskim planom? ne bi baš rekla.

jedini fakin plan koi mie došao s neba je bila neka gamad koa me oblijetala u strigi. ne..nemam tu šta reći...od svih mogućih za stolowima ona ide napastovat mene.
neće ta na hodakicu. a ta e legenda. da nas je pričala ekipi priču kako je ona ko mala curica vozila bajk i pala u neku provaliju..E i tu e nitko nie hebao ni crnoPodNoktom..tj.nitko nije pokazivao interes za njene priče i taman kada su svi krenuli u neku novu temu...ona onako da ih zainteresira: " I pala sam u tu provaliju puuuunuuuu zmija!" er..mda...
i onda su zmije zamotale miša u omot.
i neka se još samo netko usudi reći da smo čudan razred! ae ae.... danas je cura iz razreda za kućnog ljubimca uzela crwa koi joj je docrvao na klupu. ljepo mladunče no samo ga miči dalje od mene...!Worm

moa faca ala švarceneger: "don sit kraj mene jer sam izpiždena i ne treba mi neka teta sa place sa svojim vrećicama koima opskrbljue cielu farmu svoih potomaka i još se pri tome natječe u akciji ko će manje i rjeđe se tuširat po vrućini" ali kako to kod mene biwa....teta kao da me čula i locirala se kraj mene.
dobro...malo me svojom stražnjicom priljepila uz prozor, svojim vrećicama one utopljene salate i ostalih antipatičnih mirisa povrća natjerala u manijakalni delirij kuckanja prstima. kao manifestacija moe nervoze. nosnice su mi se osjetile vrlo ugroženim kada je neki tip digao ruke da se kao uhvati za ono sranje u busu. ono..miris mora da e pokosio i salatu u vrećici. žasu. simplično horrorično.
ne znam kada sam točno pukla, ali u jednom momentu, taman dok sam se borila između onih diskasting mirisa i igre lowice sa suncem kroz prozor....pretvorila sam se u ljepljivu kašu i čula sam swe moguće zvukove koe inače u nekom manje vrućem danu, na nekom manje zagušljivom mjestu ne bi uopće čula.
tip iza mene je ritmično lupkao svojim prstima u moju stolicu. kad god bi ona lupio svojim znojnim prstićima po plastičnoj stolici....ja bi se stresla ko da me netko bockao električnim iglicama.
žena nasuprot mene je žwakala žwaku kao šta krawa pase travu. nie žwaka za seljaka. njena kćer je imala duguuu kosu do dupeta onako gadljivo znojnu po vratu...da sam imala škare šta bi joj napravila.
neka mala nie skidala pogled sa mojeg pirsa..osjećala sam se ko neko čudovište pa sam je pikirala lookom dok se očito nie malo prepala mene kao isparenog probušenog stvorenja koi će je killat pogledom.
baš sam puna majčinskih instinkta.

i onda se našli vajf i hazbnd da pričaju o krastawcima. ona: ali ja mislim da nie dovoljno velik taj krastavac on: ma kad ti kažem..velik je! ona: prie je znao da bude i veći on: a jebiga Mira! nie ni taj vrt tako plodan više....venu i krastavci! ona: a da imaš pravo. a valjda će se moć neš napravit od njega on: a oće oće..znam ja kako s tim krastavcem...jesi gladna?
mislim....meni pred facom uopće nie bio krastavac ako ju nou vot aj min. jel to zbog sunca ili šta ja znam..ne znam.
dođem doma a ono: moi starci sadisti se nasadili na sred terase na sred sunca i na sred svega toga jedu ručak. glad me natjerao na svjesno samouništenje pa sam kao neki robijaš čistila prstima škampe dok se ono fakin sunce smješkalo i grijalo mou čašu piwe do te mjere da se više nie ni pit dalo.
zabila sam se vampirski u sobu i tu sada švrljam po postu. ne znam jel me uvatila sunčanica. biće da je.
sunce ti....znaš šta. Shoot Me

27.05.2005. u 23:51 | 12 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

< svibanj, 2005 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga




mejl mi:skanabitch@net.hr/B]
[B]ajsikju:: 192-083-743

msn: bluberrichasta@hotmail.com