[tu pa tam]

::¤::jana_the BuboKiller::¤::Evil

...bila je tamna noć oko mene ( jer kao noć može biti i svijetla...), polako sam tonula u san omamljena decilitrima otopine za lakše disanje usred prehlade , čudni zvukovi okupirali su moju sobu..moj susjed ima zov prirode više od jednom na noć-statistike radi ..odjednom..BZZ..BZZZZZZ..bzbzbzbzbzb.
infarktnom reakcijom srca iskačem iz kreveta u mračne djelove svoe sobe napuštajući topli krevet. ajmo ne cjepidlačiti i reći da sam jednostavno mogla upaliti the lajt Light Bulb i rješiti d sičuejšn..ma ne...veća je fora glumiti facu i bubnuti se u stol i uz sve to paničariti jer ti oko uha leti neidentificirana leteća gamad a ti usput rečeno imaš pravu pravcatu fobiju.Bang Your Head Zahvaljujući koordinatnim sposobnostima, nalazim fakin svjetlo i sada počinje faza mirovanja...stapljanja sa tišinom u sobi ( kada gledaš komandosa dosta naučiš ). Stajala sam jednom rukom držeći prekidač..drugom kvaku za svaki slučaj...grobna tišina...pa opet..BZZZZ....kada bube zapjevaju ... fokusiram svoje nik praskatonske očne mišiće i kombiniram: gamad je velika oko cirka 3 centimetra ( neka vrsta letećeg pauka )Spider 2 ima dva veelikaa krila od po 3.5cenimetar, malo razroke oči i prevelika stopala... to su zaključci koje sam uspijela izvesti iz brzine BZZZZZ_a u njenom letu.a i toga što se taman ufurala na moj jastuk da krmi. nema tu logike da mene izbaci iz mog kreveta i tjera da psihotiziram po sobi. nou vej hoze. Daljnji proces uključuje pomni izbor oružja i plan kako ga upotrijebiti.praktičnosti radi hvatam staru plišanu igračku ( prigušivač iz kućne radinosti ) čiju sam glavu omotala starom krpom..da ne vidi siroti medo strahote što će ih počiniti. imam i ja savjest. Polako se puzeći ušuljam do svoga kreveta..pazeći da ne probudim gamad koja tako lijepo zagađuje moj jastuk svojim boravkom..tiho...izračunavam kut pod kojim će udarac pasti i moguće komplikacije pri egzekuciji ( jeste li primjetili kako su tu jake emocie uključene- ja*izračunavam*). Majstorski izvježbanim potezima mlatnem gamad po glavi ( između ostalim djelovima ) i čekam da vidim hoće li se pomaknuti. Kada sam sigurna da je preminuo, sućutno uklonim tijelo zamotavši ga u toalet papir i rješim se svih sumnjivih dokaza ( bacim jastučnicu u veš ). I tako iz noći u noć....bube uporno žele meni doć. Da......to je moja d bigest sikrt evr...ja sam buboUbojica.
a inače....
veoma sam miroljubiva djevojka ( ju šud onli mit mi )....sve mie pis/lav/s´reniti. Hippie.non stop pjewam lala..oko vrata furam cvijeće..skakućem po korzu od čovjeka do čovjeka i širim poruku ljubavi...mda...da sada tu ne pretjerujemo i zborimo neistine ...ajmo samo reći da sam pristojno odgojena.Tongue Out 2
Sou.....d ting iz... kao mala, slatka djevojčica obožawala sam pčelicu maju i njeno veselo društwance, a danas je situacija drukčija za 180stupnjeva....Mrzim leteću / pužeću /gmižuću / malu / veliku / krakatu / slinavu / opasnu / gamad koja se upravo u ovo vrijeme usudi proviriti na sunce veselo zujeći i radeći sve one stvari koju samo gamad zna... za gamad ja sam buffy..blejd...ejnđel...raid. moa životna misija je istrijebiti svako dlakavo stvorenje koa moju sobu doživljava kao auter spjes..i ima više od dva para nogu koje se elasticiraju u svim mogućim pozama. simpli diskasting. stara me razuvjerava izjavom da oni čuvaju kuću (?)...sou zašto smo nabavljali psa čuvara ako u svakom kutu imamo izvješenu gamad? brrr... znam da smo svi mi bića božja i te spikice ali brate mili....radie bi skakala banđi đamping suisajd fri stajl...nego se zprijateljila sa...njima....juck juck juck juck. amen the juck.

26.04.2005. u 23:20 | 16 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga




mejl mi:skanabitch@net.hr/B]
[B]ajsikju:: 192-083-743

msn: bluberrichasta@hotmail.com