[tu pa tam]

:::inspirejšn na bolowanju:::(will be back soon)Head Banger

...neki su mi se javili esemesom jer ih brine što već dugo nisam ništa napisala, e pa dragi moji,em sam se jučer odmarala od tempa provedenog u ljubljani, pa kasnie na maturalnoj maj dir frendice, em što smo dobili račun pa se vatamo štednje, em što me puca proljeće em što mi je kuća cirkus bez šatora.stara sa bičem trenira strogoću. svi plešmo kako ona svira. Svi su toliko uzbuđeni sa prikrivenom srećom što za pet dana odlazim na rab ( ne u onu žutu ustanovu, već na govorničku u neki najs hotelčić, iako mi se čini da mi ni dijagnoza za žutu zgradu ne gine.. ), da se samo o tome priča.swako malo me zovu da se sami uvjere u to čudo. vole me a šta drugo da se misli. Sljedećih pet dana imam namjeru u školu hodati omotana u najlon pod isprikom da se ufuravam na neki eko look jer se swa dobra i nošljiva roba pere kako bi je mogla zakenjati tek kada kročim na otok. Imam novu kolekciju donjeg rublja, zato jer se moja stara užasava i same pomisli da mi se ne daj bože šta kojim slučajem desi a ja neam finog rublja. Brižne li majke.kada sam kao klinka rascijepila glawu na dvije polutke došli smo u bolnicu i toliko su se svi brinuli da ne iskrwarim na smrt da smo samo se laganini okrenuli i otišli jer je red bio predugačak. dandanas imam heripoterovski ožiljak na kojem kosa ne raste.srećom da sam snalažljiva pa to nitko nie ni primjetio. Sljedeći dan~dva izigravat ću jehovinog svjedoka po vratima nekih od najistaknutijih članova svoje obitelji, kako bi se uškicnulo kakvo financijsko sponzorstvo. jer kućni cirkus slabo živi od svog zanata. zatim slijedi panično spremanje u kofer 2X2 i nagovaranje moje stare da ponesem neke diskasting cipelice. ja ću se uporno braniti pravom a slobodu vlastitog odijevanja, ona će se pozivati na majčinsko 6.čulo, stari će komentirati da sha će mi uopće ikakva obuća kada ih u ormaru stoji pedest pari. da...pedest pari papučica, tenisica koji su stare kao i ja, nekih 18godina, i koe čuvamo samo sa namjerom da ih za jedno dvajst godina prodamo muzeju. >>Sorry...ne dam starke dalje od svojih nožnih papka. Fakat ne razmem zašto joj je tako teško prihvatiti činjenicu da ja u nekim peticama je isto što i slonica kao balerina. No way Jose.!
anivejzz::zbog nekih vrlo proljetnih razloga ovih sam dana in d muv, pa danas neam vremena vas entertejnat svojim sik postovima. do sutra vas ostavljam sa svojom pikčricom da si povežete autora sa djelima ( a kao ful vas je zanimalo..)..hehe..don t bi skerd. aj dont bajt. ukoliko pretrpite kakwe ozbiljnije šokowe, slobodno se jawite, moja firma će platiti medicinske troškowe. aj promis..! nisam miss fotogeničnosti ali zaebi stvar. hehe. noubodi s prfkt.
Aging Woman
..mda..ovo sam ja..prwa sa lijeve, swa u spring looku*8) ...do mene kate, do nje hoha..ekipa iz ljubljane.
Image Hosted by ImageShack.us
updejt: zahvaljujući ovom divnom klous apu, skužila sam da mi je na svakoj faking slici jedno oko manje..ova pikčrica bi mogla nestat..hehe.
updejt dwa. nakon pomnog medicinsko/matematičkog istraživanja koje je proveo pedach, prijašnja slika je odstranjena..buhuuuuu..hehehe=))Smile

03.04.2005. u 23:58 | 9 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga




mejl mi:skanabitch@net.hr/B]
[B]ajsikju:: 192-083-743

msn: bluberrichasta@hotmail.com