Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O Pinacoladi

Slušam, a možete i vi
Sufjan Stevens-The Man of Metropolis Steals Our Hearts

Linkovi
URLanje
zle jetrve
The Last Broadcast
Filologanoga
Domaćica iz pakla

25.06.2005., subota

Život s tapetom


Živjeti s nekim nije uvijek jednostavno. Cimeri vas izluđuju, a ljubavnik/dečko/muž da ne spominjem. Ostavljaju mrvice po stanu, prljaju kuhinju i gledaju krivi tv program. No nitko ne voli gledati prazne zidove, niti odgovarati na pitanja zašto-si-još-uvijek-sama. Ok, s cigaretom nikad nisi sam, ali život je ljepši uz austrijske tapete za samce. Junaci foto-tapeta ne piju, ne puše i ne razbacuju prljave čarape. Dobro izgledaju i ne gunđaju. A ni dvjestotinjak ojra neće vas ubiti.

Pinacolada u 23:08 - Komentari (5) - Isprintaj - #

22.06.2005., srijeda

Putuju li glupani?

Nakon što sam se vratila iz Berlina pronašla sam u nekom starom časopisu zrnce mudrosti dizajnera Phillipea Starcka:
Samo glupi ljudi putuju. Kad sam u inozemstvu i napustim sobu, sve je isto, pa smatram da će turizam nestati u slijedećih petnaest godina.

Malo sam proguglala i pronašla intervju koji je dao Independentu. Čovjek dosta putuje za nekog tko prezire turizam: ima privatni avion i šesnaest kuća diljem svijeta. Ipak mrzi putovanja i činjenicu da u drugim gradovima nailazi na iste dućane kao što ih ima doma. Razočarao ga je čak i Sjeverni pol, skoro je umro od hladnoće i dosade. Trebalo bi ga kazniti sedmodnevnim ljetovanjem u željezničarskom odmaralištu Janko Gredelj.

Pinacolada u 21:00 - Komentari (6) - Isprintaj - #

03.06.2005., petak

Galerija apsurda


Gallery of the Absurd - umjetnost inspirirana tračevima. Svi su tu: Paris Hilton, blizanke Olsen, nekad-bio-sam-faca-a-sad-podbuhli-pijanac Mickey Rourke, naduvanko P. Diddy i Beckham. A kad smo kod Beckhama, ne mogu izbjeći ono na m, pojam kojim nam se svakodnevno ispire mozak. Oke, što fali staro-seljačkom pojmu šminker? Što to metroseksualc imade a šminker nema?
Pinacolada u 23:11 - Komentari (6) - Isprintaj - #

01.06.2005., srijeda

Kofein štetan za tipkovnicu













Koliko košta jedan Nescafe? 427 kuna, ako ga pijete pred laptopom sa djetetom u krilu.

Pinacolada u 17:14 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>