Sarajevska sranja

12 studeni 2010

Prošli vikend mi idosmo u Sarajevo. I bilo je grozno.

Prvo, sjedili smo u busu jedno deset sati. Deset sati jebenog tehna i cajki, a ja nemam slušalice. Ne volim tehno i ne volim cajke. Tehno me uspavljuje, a cajke mi pile živce. U Travniku je sve bilo tako monotono, sve je bilo zatvoreno i nije bilo baš ništa zanimljivo - a mi imali sat vremena slobodno. Onako, da sve živo opsujem.
Onda, tri sata smo išli do Sarajeva. Okej, sada se puštao rock, pa sam se malo opustila. Onda smo se išli dogovorit za sobe, čega se, naravno, nitko nije pridržavao i na kraju sam spavala sama u sobi. To nije bilo fer, ali barem sam mogla puštati glazbu koju hoću i gledati programe koje hoću. Otišli smo u neki klub, gdje sam sjela sa svojom pivicom u kut i u miru gledala ljude iz svoje škole. Ni jedan zgodni dečko. A šteta. Poslije diska, natrpali se mi u taksi, platili pet maraka (pet jebenih maraka! To je samo dvadeset kuna!) i otišla ja ćorit. Svi smo ćorili, pa nisam ništa propustila. Nije kao da sam htijela zabavu s njima.

Sljedeći dan: Otišli smo gledat neke glupe džamije i otišli u centar. Tri sata slobodno, a svi kiosci isti. Jedino što me zaintrigiralo bio je CD shop i divovska šahovnica. Ćevapi su bili solidni, kao obični hrvatski ćevapi. Kajmak je bio sranje, ali lepinja je bila okej. još sat vremena, zujali smo po jadnom, nezanimljivom centru, pa smo otišli do Miljacke (gdje nismo mogli izdržati bez da zapjevamo nešto od Halida... Znate već. Derali smo se na mostu). I nakon toga... Deset sati nazad, užasne karaoke. S cajkama. Toni koji je umirao stoput dnevno bio mi je melem za uši.

Feministica Mimaču je predahnula kada je došla doma. Feministica Mimaču jedva čeka da dobije nove slušalice.

Šta je danas bilo? Niš. Pesa smo sterilizirali, pisali smo ispravak iz fizike, pisali smo povijest (oba testa su prošla dobro) i nije me pitala hrvatski. Hvaala mojoj Dororo.

Mimaču je napisala par novih postova. Tu, tu i tu.

Bilo je i vrijeme, zar ne?
Heh, sada sam mirna do sljedećeg mjeseca. Dotad bum valjda pumpala postove. I da znate kaj sve još spremam! Reći ću vam... Otprilike još dvadeset priča. To su zapravo sve ideje koje su mi pale na pamet, ali su samo načete. Ni jedan još nije došao dalje od početka. Oke, neću više spoilat, i ovako sam previše rekla... lol

Take your time ;)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.