Hajmo u Varaždin... Na Špancir Fest!

22 kolovoz 2010

I tako, jučer smo se mama, ja, njena frendica, moja frendica dečko od njene frendice, sestra moje frendice i još neki lik - uputili u Varaždin na Špancir Fest. Dojmilo me se par stvari: Frajer koji je prodavao praćke po ulici, mini stolica s rupom koja je predstavljala WC (a na njoj je pisalo: može i ovdje za dvije kune!) abnormalno velika lizalica koju još uvijek žderem i nastup Hladnog Piva. Također, zaustavile smo se kod štanda za kolače (gdje su nas dve maloljetinice ostavili ovi odrasli na cirka sat i pol jer su zaboravili na nas...) i prošle smo kroz ulicu slikarske umjetnosti (lol), s hrpu lijepouh, slatkih i jadnih slika. I kipova.

Putem na autoputu, frendica i ja smo pričale o Japanu, japaskoj kulturi, njihovim crtićima i stripovima, a moja mama je šizila jer je morala vozit i slušat naše besmislice (nismo svi išli u istom autu). Malo smo i pričale o onoj urnebesno dosadno-smiješnoj sapunici na novoj. Obožavam gledat kako ljudi drame... Heheee... I stara je platila cestarinu eurima. Rekla sam da bi se mogli pravit englezi, ali sam se sjetila da imamo rvacke tablice.

Nastupala su tri benda. Prvi neki iz Koprivnice, neam blage ko su ti bili. Drugi su bili Zadruga. Jao, kako volim te kajkavce! Iako, dok su oni svirali, frendica i ja smo većinu vremena provele u redu za WC ispred Toi Toi. Bila su samo četiri, pa čovječe, Pivo nastupa, mogli su stavit više! Ne treći bend, Pivo se najviše divljalo. Neki frajer mi je iza reko da se malo smirim (iako neam pojma šta sam mu napravila, ni takla ga nisam, a kosa mi nije dost duga da ga ošinem dok mašem glavom lijevo-desno) Valjda mu je smetalo moje ispucavanje energije (i vjerujte mi, tako sam je ispucala, svo ovo ljenčarenje kroz ova tri mjeseca...).

Sljedeći tjedan idem na aeromiting na Lučko. (nastupaju Pipsi, Majke, Zadruga, Cinkuši i Kinoklub). 28.8.2010, 18:00 - 21:00, upad pedeset dlakavca. Pa, ako je tko zainteresiran, vidimo se na aeromitingu! :P

Take your time ;)

Velika vijest!

01 kolovoz 2010

Dobila sam đukelu!!! Ili pasova, kako bi Tonka vjerojatno rekla. Zove se Beta, križanka je vajmarskog ptičara i retrivera, stara je tri mjeseca i imam sliku za vas ^.^



Preslatka je! She's so adorable! Kawaiiii! :P

Majne inu! xD

Take your time ;)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.