Sutra...

24 travanj 2010

Šta ću radit sutra? Ja ću trčat. Ozbiljno vam kažem, ja ću sutra na krosu trčat! Za milk šnite, kavu i sendvič. I majicu. I peticu iz tjelesnog. I neću morat trčat u šestom mjesecu.
Okej, a možda i neću trčat. Možda ću i hodat i pritom se izgubit do cilja (kao što sam se izgubila u Gajevoj tražeći - Gajevu!). Toplo se nadam da će moj kompas biti tamo zdrava i čitava...
A onda idem na roštiljadu na nečiji rođendan. Sutra mi je sva hrana besplatna.
Znate kaj? Znam da će neki, mnogi od vas pomisliti 'Jao šta ova Mima nije normalna, pa kaj joj je palo na tu feminističku pamet?', ali ja jedva čekam svoju osamnaestu, dob u kojoj mogu imati vlastiti stan, posao itd. itd.
Znaaam, znam, tek mi je petnajst, moram još uživat u životu i iskorištavat starce (osjećam se prljavo dok pitam starog za pare kad idem na kavu), ali jedva čekam imat svoje pare koje ću sama trošit i to bez ikakve grižnje savjesti.
Na, hani, eto zašto ja ne volim šoping!
I osjećam se retardirano dok pišem ovaj post, komentiram nekim nepoznatim, starijim ljudima. Ali imala sam potrebu izrazit svoju glupost. Tek tolko da si olakšam retardiran um.
Idem gledat Suicide Club. Nisam skužila o čem se radi u tom filmu. Možda ni neću. Ali ja imam sadističku narav. Volim filmove s litrama krvi. Bolesno, jelte?
Jedva čekam da mi frendica sprži Simse. I da natjeram dečke da zatrudne.

Heheheeeeee... *evil grin*

Take your time ;)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.