Blog-AC Milan

srijeda, 27.12.2006.

Ujfalusi i Grimi u pregovorima s Milanom

Prema najnovijim saznanjima portala Goal.com, Milan je potaknut brojnim ozlijedama krenuo po pojačanja u obrani. Kako sada stvari stoje, najveću mogućnost da u nastavku sezone nose dres rossonera imaju Čeh Tomas Ujfalusi i Argentinac Leandro Grimi.

Ujfalusi trenutno igra za Fiorentinu koja bi ga mogla pustiti u Milano ukoliko ponuda rossonera bude dovoljno dobra da zadovolji apetite Toskanaca. Prema českim novinama 'Dnes', Sevilla se nalazi u 'pole positionu' za dovođenje Ujfalusija u svoje redove, iako je sam Čeh u nekoliko navrata govorio kako mu se sviđa talijanski način života te bi sigurno prije izabrao destinaciju Milano kao konačnu.

Drugi igrač, Leandro Grimi, je desni bočni argentinskog Racinga koji je postao prvi 'pick' rossonera za tu poziciju zbog odugovlačenja Laziovog predsjednika Lotita oko Massima Odda. Mladi Argentinac (21god) već je duboko u pregovorima sa Milanovim čelnicima koji ga žele kupiti prije odlaska rossonera na Maltu (mini-turneja od 2.-9. siječnja). Milan ne bi trebao imati problema u kupovini Grimija, a i taj bi igrač sa svojim godinama značio pojačanje za budućnost. Dok se ovaj transfer dogovara, Galliani i dalje pokušava nagovoriti Lotita da popusti i proda Lazievog desnog beka Massima Odda.

Preuzeto sa . . . . . . . . . . acm1989.bloger.hr

- 16:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.