Blog-AC Milan

ponedjeljak, 25.12.2006.

Cassano se vraća kući

ANTONIO CASSANO će u siječnju prijeći iz Real Madrida u Milan, nakon što u Španjolsku pristigne Realova najnovija akvizicija Gonzalo Higuain, prenose španjolski mediji.

Tako će Cassanova karijera u Kraljevskom klubu svršiti nakon manje od godinu dana, što i nije toliko čudno s obzirom da se nije uspio baš najbolje aklimatizirati na igru Reala. A nije imao ni dovoljno prilike za to.

Ovim vjestima ide na ruku i to što se Cassano nalazi u trajnoj svađi s Realovim trenerom Fabiom Capellom te to što ga ni obožavatelji madridskog kluba nisu najbolje primili.

Ranije ovaj tjedan Real je potpisao River Plateovog Argentinca Higuana. Higuanov doazak na Santiago Bernabeu dodatno smanjuje Cassanove šanse da se izbori za poziciju u momčadi.

Milan je već dugo zainteresiran za Cassana, a taj se interes ove sezone još i povećao s obzirom na teškoće u koje su upali otkad su ostali bez Ševčenka. Klasični golgeter kao što je Cassano bi mogao biti pravo riješenje za napad Milana koji u posljednje vrijeme užasno teško postiže golove.

Španjolske dnevne novine "Marca" objavile su da se u siječnju Cassano sigurno vraća u Italiju, pogotovo zato što bi mu to pružilo i priliku da možda ponovno ugrabi mjesto i u talijanskoj reprezentaciji jer Cassano već duže vrijeme žudi navući dres Azzura.

Preuzeto sa . . . . . . . . . . index.hr
- 23:38 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.