lipota zore

srijeda, 28.11.2007.

evo me...

uopće neman inspiracije. nema veze
tila san reć da nisan više luda od želje za sekson.
nisan je provela u praksu, ne kažen da neću, ali nisan više zaluđena.
isto bi dobro došlo.....
nego, danas je dite od 5 godina reklo ditetu od 6 godina (jako ozbiljno, s rukama na kukovima) :" ti si sad veći i stariji, ali kad ja buden ima 7 godina- ja ću bit stariji!"
e to mi je bilo presmiješno.
zaprosija me prijatelj, u stvari on i ja nismo ni na nebu ni na zemlji, neki spoj između svjetova.
drugi prijatelj je bolestan, ne znamo koliko teško, ali je bolestan. svejedno ga mi i dalje zezamo. nismo prominili odnos prema njemu ni najmanje, osim šta ga puno češće viđamo jer niko od nas ne želi da on u iti jednome momentu bude sam. a možda njemu baš to triba. dok je prima infuziju zezali smo ga da se lipo najija janjca i napija vina! E! i govorili smo mu da se počešlja, da kakav je to i da mu je pidžama za pet.. i govorit ćemo mu! a isto smo mu vrtili glavon i govorili "EEEEEEEEE, kako ćemo te razbit!" on zna da ga mi volimo i da je nama stalo i nas je puno i mi ga volimo. izgleda puno bolje, smije se s nama i zeza nas. govori nan da di ćemo to s tin rusacima na leđima, da oli idemo na mosor. govori nan da smo mu demolirali dvd i da ako su bile četri vide da neka vratimo četri vide. kupili smo mu novi. dvd. govori da je sestrama zabranija da mu odlipljuju oni bili medicinski flaster s ruke, da ga to boli i da ih je natira da mu to prvo tope u alkoholu, tako da ga ne boli. pa smo mu rekli da je triba ić na depilaciju prije svega. reka je da je, da imamo pravo.
zaljubljena san 24 sata na dan, ali svako malo u nekog drugog ili u nešto drugo. i lipo mi je ovako.
čeka me velebit za vikend. nadan se da će bit sniga. i mokrih nogu i velebitskog piva :-))

28.11.2007. u 22:56 • 21 KomentaraPrint#

nedjelja, 18.11.2007.

neman pojma kako bi ja sad ispričala neku priču koju iman iskonstruiranu u svojoj glavi i koja mi se uspila dogodit u roku dva dana. uopće ne mogu bit ni detaljna ni izravna ni išta slično tome, naprosto to nije takva priča.
prvo šta mi se dogodilo je da san se u petak ljubila s jednin momčićen kojeg san prije par miseci upoznala i družila se s njin negdi na nekon vikendu van grada..... i bija mi je simpa za se zezat i to je to. međutim čovik me zgrabija i poljubija, doslovno se to tako dogodilo, zgrabija me jednostavno i poljubija. ja se nisan ni u jednome momentu pobunila i tako smo se samo ljubili. ne znan da san se u životu bolje ljubila, a pritom nikad nisan imala manji osjećaj neke emotivne povezanosti i manju potrebu da me pita broj i manju potrebu da ga ikad vidin i tako dalje i tako dalje. čovik se naprosto predobro ljubija i tu je priči kraj. međutim, ujutro se ispostavilo da tu uopće nije priči kraj. jer se meni jedna jedina stvar mota po glavi od tada,a to je neobavezni seks. u životu san se jedan put neobavezno seksala i to s tipon koji mi je prethodno bija momak i s kojin san to napravila tek kad smo prekinili,ali je svakako bilo neobavezno i jako, jako dobro. u životu mi se nije dogodilo da želin seks naprosto zato šta želin seks. i nije da ja želin čisti seks, onako da bi se to dogodilo, ja i dalje oću dobru priču koja će ipak probudit neku emociju i oću iznad svega jedno veliko brdo strasti. eto to ja oću. brdo strasti u krevetu, a da neman obavezu ako je ne želin. nije mi se u životu dogodilo da promatran bića muškog spola i mislin se koliko bi taj neko mogao ili ne bi mogao bit strastven i dobar govornik i kompatibilan mome tilu i njegovin željama i njegovon govoru. prestrašno nešto.
onda mi se dogodilo da san čovika kojeg san upoznala isto tako nekad negdi potpuno slučajno na nekome vikendu van grada iznenadila sms-on. jer uopće ga nikad nisan pitala broj, niti on mene, niti je to druženje bilo takvo. ali mi se mota po glavi već neki period vrimena i naprosto san mu samo poslala poruku jer san nekako negdi priko nekoga........ doznala njegov broj. i sad bi mu ja, šta je najgore od svega, pisala sto tona poruka na dan. neću, ali bi. i bude mi neugodno na 10 minuti pa onda sebi lipo objasnin da mi nema zašto bit. pa šta ako san ja inicijator bilo kakvog druženja? pritom ne bi s njin neobavezni seks. bi seks, ali nisan sigurna da bi bija u tolikoj mjeri neobavezan, bar s moje strane. on mi ipak budi neke skroz drugačije vibre.
i morala san to nekako negdi ispričat. ima toga još malo, ali ne mogu sad i ne mogu ode, nije ni bitno. malo san izbacila toga.
zanimljivo mi je svakako sve to skupa.
i sad se pari da san bila i izravna i detaljna ,ali nisan, virujte mi. :-))

18.11.2007. u 22:02 • 15 KomentaraPrint#

petak, 09.11.2007.

šta je to

oh, blaženi osjećaj one neizrecive
utjehe i sigurnosti uz nekoga -
kad ne moraš vagati misli
ni odmjeravati riječi.
kad ih jednostavno
izgovaraš
onako kako ti nadolaze,
znajući da će ih neka odana ruka
prikupiti i prosijati,
zadržati ono što vrijedi zadržati,
a ostatak dahom dobrote
otpuhnuti.

09.11.2007. u 09:04 • 10 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (4)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (2)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (1)
Travanj 2007 (1)
Ožujak 2007 (4)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

vrag odnija prišu

mail i msn:
braca_grimm@hotmail.com