α mickwar ω

2013 Veljača (7)
2013 Siječanj (20)
2012 Prosinac (23)

mickwar.com





mickwar.com







Muhammad Ali
"I done wrestled with an alligator, I done tussled with a whale, only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick."

Bruce Lee
“Empty your mind, be formless, shapeless - like water. Now you put water into a cup, it becomes the cup, you put water into a bottle, it becomes the bottle, you put it in a teapot, it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend.”

23.12.2012., nedjelja

Ateisti! Ne Postoje...(Anti - Ateistička Pobuna)

Vjera, sumnja...
Toliko rasprava, toliko energije je potrošeno kako bi teisti uvjerili ateiste da ima Boga, a možda još i više kako bi ateisti uvjerili teiste kako ipak NEMA..., Boga.

Sve skupa izgleda poprilično smiješno.
Kao da nisu dovoljne priglupe među - religijske rasprave (čitaj vrijeđanja) gdje pripadnici raznih Crkvi i crkvica druge uvjeravaju kako je upravo njihova verzija ispravna.

Pravi vjernici svih religija (i vjerovanja), uključujući i toliko ozloglašeni Sotonizam bi trebali biti svjesni da su razlike među "bogovima" minimalne.

Tu su se još onda našli i ateisti, ljudi koji ne vjeruju u postojanje bogova.
Ateisti se uzdaju u iskustveno znanje, eksperimente, znanost i često naglašavaju negativne strane velikih svjetskih religija, što je u redu, ali često pomalo naivno.

U biti, ateisti ne postoje, to je samo još jedna religija: ateistička crkva!

Ateisti VJERUJU u nepostojanje boga, ali velika većina će na kraju ipak priznati kako je Svemir, znanstveno, morao nekako nastati.
Morala je postojati sila, akcija, DIZAJN.
Inteligentni dizajn...

Koliko kod to bilo nekome nevjerovatno, čak i jedan od najpoznatijih svjetskih ateista priznaje kako postoji mogućnost od 1.4% za postojanje Boga što je za vjernike i više nego dovoljno, a u ovom videu čak priznaje mogućnost postojanja inteligentnog stvaranja:


Svi vjeruju u nešto...

Oznake: ateisti, teisti, vjernici, muslimani, kršćani, richard dawkins, agnostici, Crkva, mickwar


- 22:01 - Reci Nešto! (5) - Ispiši - #

Mrtva Istina α mickwar ω

© 2012 Mickwar

<< Arhiva >>