α mickwar ω

2013 Veljača (7)
2013 Siječanj (20)
2012 Prosinac (23)

mickwar.com
mickwar.comMuhammad Ali
"I done wrestled with an alligator, I done tussled with a whale, only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick."

Bruce Lee
“Empty your mind, be formless, shapeless - like water. Now you put water into a cup, it becomes the cup, you put water into a bottle, it becomes the bottle, you put it in a teapot, it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend.”

01.02.2013., petak

Štrudla od Straha i Mraka

U današnjoj epizodi "Robovlasničke Kuharice" pokazati ćemo vam korak po korak kako napraviti ukusnu i učinkovitu štrudlu od mraka i straha. Zapravo ne, samo ćemo vam reći potrebne sastojke, pa valjda znate napraviti štrudlu (pitu savijaču).

Potrebni sastojci:

Sedam loših vijesti (automobilske nesreće, poplave, ratovi, pedofilija, samoubojstva...)
Jedna zgodna žena koja zna čitati s papira, s velikim očima i uvjerljivim glasom.
Jedan TV prijemnik novije proizvodnje, LCD poželjan - TV pretplata podmirena.
Kredit za auto, stan ili druga vrsta duga, može i potrošački kredit, najbolje u Eurima ili Francima.
Dva kilograma oštrog brašna.

To su osnovni sastojci, prema želji možete dodati:

Izmišljene ili stvarne terorističke skupine koje mogu, ali ne moraju biti stvarna prijetnja.
Izmišljene ili stvarne viruse koje mogu, ali ne moraju biti stvarna prijetnja.
Izmišljene ili stvarne klimatske promjene koje mogu, ali ne moraju biti stvarna prijetnja.
Izmišljene ili stvarne ekonomske probleme koji mogu, ali ne moraju biti stvarna prijetnja.

Sastojke dobro dobro promiješati, sedam loših vijesti prethodno istući i skuhati na pari. Sve zajedno miješati dok se ne izgube svi tragovi pojedinačnih sastojaka, a čitava smjesa ne postane potpuno homogena i bezlična...


mickwar.comOznake: štrudla, mrak, strah, propaganda, ISTINA, hrana, Vijesti, mickwar


- 06:33 - Reci Nešto! (16) - Ispiši - #

Mrtva Istina α mickwar ω

© 2012 Mickwar

13.01.2013., nedjelja

Oprez! Dolazi Zima, Orkanske Snježne Oluje i Niske Temperature!

Ljudi panika!
Dobro se pripremite, ne izlazite iz svojih domova ako baš ne morate, dolazi nam oštra i hladna, ne biste vjerovali ZIMSKA fronta!

Oprezno u prometu, iako, ne krećite na put ako baš ne morate.
Sutra će snježna apokalipsa, znate i sami da snježne službe ne stignu uvijek dovoljno brzo reagirati u ekstremno teškim vremenskim uvjetima.

Nevjerovatna hladnoća i hladni orkanski vjetrovi su razlog za zabrinutost.
Kako reče onaj jedan smiješan tip: Svi se trebamo bojati i imamo razloga za strah, tako nekako.

Čak su se i životinje uznemirile, vukovi su viđeni na otvorenom u Lici, a poneki mrki medvjed se probudio iz zimskog sna od prevelike hladnoće, sotonske studeni.

Najbolje bi vam bilo da još danas kupite zalihe hrane i vode, dodatne pokrivače, baterijske svjetiljke i baterije, svijeće, manji agregat za slučaj nestanka struje, lož ulje, benzin, šibice, prvu pomoć, lopate za snijeg, sjekire, motike, škare za obrezivanje, dodatne boce plina, kuhalo za vodu na drva, nešto suhih drva i pripadajuću peć, pjenu za popravak izolacije, silikon s pripadajućim priborom, zračnu pušku s mecima, švicarski nož, lovački nož, kutiju s alatom, nešto suhog mesa i naravno; sutrašnje novine...

Još jednom hvala svim medijima koji su nas upozorili na snježnu katastrofu koja prijeti našoj zemlji, bravo!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mislim, upozorenja treba shvatiti ozbiljno, ali kad vidim način na koji većina medija prezentira nadolazeću hladnu frontu, zapitam se da li je stvarno istinita ona teorija o proizvodnji straha kojim se određene strukture hrane.
...
Imajte na umu meteorološka predviđanja, ali ja ću vam za razliku od gradonačelnika predložiti da se ne bojite jer nitko nema razloga za strah, ni grad, ni država, ni pojedinac, ni skupina - NITKO!

"Jedino čega se trebamo bojati je strah."

Oznake: oprez, Zima, Oluja, snijeg, panika, hladnoća, hladna fronta, strah, mickwar


- 09:18 - Reci Nešto! (17) - Ispiši - #

Mrtva Istina α mickwar ω

© 2012 Mickwar

11.01.2013., petak

Eksplozije po Zagrebu, Improvizirana Bomba u Puli! (Alarm se Pali)

Eksplozija u zapadnom dijelu Zagreba, povezanost -a sa cijelom situacijom, trenutno stanje u državi, reakcije iz policije te lokalni izbori koji se bliže bili su razlozi da mi se upali nekoliko moždanih lampica.

Sad, kad je došlo do još najmanje jedne (a vjerovatno i više) detonacija u zapadnom dijelu grada Zagreba, alarm se pali.

Tu je i sudar tramvaja sa dosta ozlijeđenih - događaj koji vjerovatno nije povezan s eksplozijama.

Ne zaboravimo ni improviziranu "bombu" stavljenu pred vrata vrtića u Puli koja je od policije potvrđena kao bezopasna, ali koja je ipak izazvala određeni strah i nelagodu među građanima.

Sve ovo se događa dok još uvijek traje prilično agresivan medijski rat između "ovih" i "onih", a tu su i "oni treći".

Puno stvari se odigralo u Hrvatskoj u posljednjih nekoliko mjeseci, ništa od toga nije slučajno: presuda Generalima, presuda Sanaderu, presuda Čačiću, kombinacije oko kandidata za gradonačelnika Zagreba, presuda bivšem Kosovskom premijeru, zdravstveni odgoj, reakcije crkve, novi porezi, stroži zakoni i fiskalizacija...

Ima još puno dijelova slagalice, ali i ovo je dovoljno.

Previše je povezanih čimbenika, događaji i posebno REAKCIJE na događaje sa raznih strana su otvorena knjiga i sve što je potrebno je čitati između redova.

Nadam se da sam bar donekle u krivu i da se ne radi o neizravnom sukobu centara moći.

Oznake: eksplozije, bomba, Zagreb, podsused, pula, alarm, terorizam, sukob, strah, mickwar


- 08:27 - Reci Nešto! (8) - Ispiši - #

Mrtva Istina α mickwar ω

© 2012 Mickwar

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se