α mickwar ω

2013 Veljača (7)
2013 Siječanj (20)
2012 Prosinac (23)

mickwar.com





mickwar.com







Muhammad Ali
"I done wrestled with an alligator, I done tussled with a whale, only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick."

Bruce Lee
“Empty your mind, be formless, shapeless - like water. Now you put water into a cup, it becomes the cup, you put water into a bottle, it becomes the bottle, you put it in a teapot, it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend.”

30.01.2013., srijeda

Smrt Primitivizma Samoinduciranom Eutanazijom Omaške!

Stanovništvo Europske unije se veseli, počela su i spontana okupljanja građana na trgovima Njemačke, Francuske, Engleske, Italije, Španjolske i drugih zemalja.
Naime, europskim medijima se vrlo brzo proširila vijest o smrti Primitivizma u budućoj članici Europske unije, Republici Hrvatskoj.

Kao neslužbeni uzrok smrti se navodi citiram: "slučajna samoinducirana eutanazija", a kao neki od ljudi odgovornih za smrt Primitivizma se spominju jedan dvostruki špijun i dva jednostavna prevaranta.

Tko bi rekao da će se okorjeli zločinac Primitivizam odlučiti na potpomognutu smrt i otići na ovaj način, prilično brzo i bezbolno... Gotovo kao da je smrt Primitivizma u Hrvatskoj bila cilj nekim centrima moći...

Raduju se i susjedi Republike Hrvatske, nekoliko čelnika država nije skrivalo zadovoljstvo razvojem situacije istovremeno se nadajući kako će i njihove zemlje uskoro zabilježiti istu pojavu.

"Ovako temeljito samouništenje nismo vidjeli još od pada Željezne zavjese, Primitivizam u Hrvatskoj je mrtav vlastitom zaslugom i na tome smo mu beskrajno zahvalni": izjavio je potpredsjednik izvršnog odbora Hrvatskog Društva za Napredak BJ Jelačić.

Hrvati su na ulicama, u tijeku je općenarodno veselje. Prodaja cvijeća i janjetine ruši sve rekorde, a mnogobrojni turisti se slijevaju cestama Hrvatske prema obali i otocima.
Ove turističke sezone će se dostići prijeratne brojke, a sve zbog... ...Smrti Primitivizma!

mickwar.com

Oznake: smrt, primitivizam, EU, špijun, turizam, Hrvatska, mickwar


- 23:23 - Reci Nešto! (9) - Ispiši - #

Mrtva Istina α mickwar ω

© 2012 Mickwar

<< Arhiva >>