α mickwar ω

2013 Veljača (7)
2013 Siječanj (20)
2012 Prosinac (23)

mickwar.com





mickwar.com







Muhammad Ali
"I done wrestled with an alligator, I done tussled with a whale, only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick."

Bruce Lee
“Empty your mind, be formless, shapeless - like water. Now you put water into a cup, it becomes the cup, you put water into a bottle, it becomes the bottle, you put it in a teapot, it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend.”

05.02.2013., utorak

Šokantna Snimka Silovanja Nevidljive Egipatske Djevojke! (Hvala Medijima)

Kao što znate, u Egiptu je prilično nemirno jer su u tijeku borbe za prevlast između različitih skupina uz izdašnu pomoć i podršku "Zapada"...
Demokracija - diktatura - kapitalizacija - investicija - Egipat kolonija.
Na youtube-u, a nakon toga i na raznim portalima se pojavila "snimka silovanja" sa glavnog egipatskog trga "Tahrir" na kojoj se ustvari ne vidi ništa i ne može se sa sigurnošću tvrditi da je žena, djevojka ili bilo tko drugi silovan.

Ne vidi se ništa, ali onaj tko je objavio video je cijelu snimku popratio komentarima kako bi gledatelji "znali" što se ustvari događa.

Vrlo brzo su se pojavili dežurni licemjeri i "hejteri" sa priglupim, neobrazovanim, licemjernim komentarima koje neću komentirati.

Komentari koji bi bili primitivni i glupi čak i da se vidi "silovana žena" na snimci...

Tu i tamo netko napomene kako se na snimci ustvari ne vidi ništa, ali (naravno), takvi komentari se izgube u gomili mržnje i gluposti.

Hvala slobodnim medijima, posebno našim domaćim portalima koji prenose vijesti doslovno bez ikakvog kritičkog osvrta, samo poslušno, tiho, za novce.

Hvala vam jer postižete upravo suprotno od onog što vam je cilj. Podsjetilo me to na jednu našu oporbenu stranku...

mickwar.com

Oznake: tahrir, egipat, revolucija, rat, mediji, silovanje, propaganda, Vijesti, mickwar


- 12:01 - Reci Nešto! (14) - Ispiši - #

Mrtva Istina α mickwar ω

© 2012 Mickwar

<< Arhiva >>