α mickwar ω

2013 Veljača (7)
2013 Siječanj (20)
2012 Prosinac (23)

mickwar.com





mickwar.com







Muhammad Ali
"I done wrestled with an alligator, I done tussled with a whale, only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick."

Bruce Lee
“Empty your mind, be formless, shapeless - like water. Now you put water into a cup, it becomes the cup, you put water into a bottle, it becomes the bottle, you put it in a teapot, it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend.”

27.01.2013., nedjelja

Eksplozija na Trgu Bana Jelačića, Obijest???


Kao što već znate, uhićena je "šestorka" koja se "iz obijesti i dosade" odlučila malo "zabaviti" eksplozivom u centru glavnog grada Hrvatske.

I to ću reći.
Policija kao motiv navodi "obijest".
Obijest!

Mladići od lagodnoga života nisu znali što sa sobom pa su odlučili isplanirati i provesti u djelo eksploziju!
Koliko glupo je ovakvo objašnjenje?

Da li to znači da bi šest siromašnih ili pristojno bogatih "bombaša" (svi mediji stavljaju "bombaše" u navodnike, valjda zato da nam se pošalje poruka kako oni zapravo i nisu "bombaši", nego eto, malo zabave...) bilo tretirano drugačije samo zbog lošijeg imovinskog stanja?

Vjerovatno.
Nije isključeno ni da su sve tri eksplozije i događaji koji su uslijedili te događaji koji se paralelno odvijaju (kao zakon o rasprodaji) povezani u jednu veliku odvratnu, ljigavu, naoko zapetljanu igru...

Priča o "bombašima iz Vodica" je samo još jedna jeftina priča za javnost, a znamo tko sudjeluje u kreativnom procesu niskobudžetne propagande...

I to ću reći, više na:


mickwar.com

Oznake: eksplozija, bomba, Zagreb, policija, Vijesti, propaganda, mickwar


- 16:08 - Reci Nešto! (15) - Ispiši - #

Mrtva Istina α mickwar ω

© 2012 Mickwar

11.01.2013., petak

Eksplozije po Zagrebu, Improvizirana Bomba u Puli! (Alarm se Pali)

Eksplozija u zapadnom dijelu Zagreba, povezanost -a sa cijelom situacijom, trenutno stanje u državi, reakcije iz policije te lokalni izbori koji se bliže bili su razlozi da mi se upali nekoliko moždanih lampica.

Sad, kad je došlo do još najmanje jedne (a vjerovatno i više) detonacija u zapadnom dijelu grada Zagreba, alarm se pali.

Tu je i sudar tramvaja sa dosta ozlijeđenih - događaj koji vjerovatno nije povezan s eksplozijama.

Ne zaboravimo ni improviziranu "bombu" stavljenu pred vrata vrtića u Puli koja je od policije potvrđena kao bezopasna, ali koja je ipak izazvala određeni strah i nelagodu među građanima.

Sve ovo se događa dok još uvijek traje prilično agresivan medijski rat između "ovih" i "onih", a tu su i "oni treći".

Puno stvari se odigralo u Hrvatskoj u posljednjih nekoliko mjeseci, ništa od toga nije slučajno: presuda Generalima, presuda Sanaderu, presuda Čačiću, kombinacije oko kandidata za gradonačelnika Zagreba, presuda bivšem Kosovskom premijeru, zdravstveni odgoj, reakcije crkve, novi porezi, stroži zakoni i fiskalizacija...

Ima još puno dijelova slagalice, ali i ovo je dovoljno.

Previše je povezanih čimbenika, događaji i posebno REAKCIJE na događaje sa raznih strana su otvorena knjiga i sve što je potrebno je čitati između redova.

Nadam se da sam bar donekle u krivu i da se ne radi o neizravnom sukobu centara moći.

Oznake: eksplozije, bomba, Zagreb, podsused, pula, alarm, terorizam, sukob, strah, mickwar


- 08:27 - Reci Nešto! (8) - Ispiši - #

Mrtva Istina α mickwar ω

© 2012 Mickwar

10.01.2013., četvrtak

Eksplozija u Podsusedu - Terorizam, Kvar ili Lažnjak? (Mickwar Zna)

Da li je moguće da dođe do kvara i eksplozije na vlaku Hrvatskih željeznica?

Mickwar zna što se i zašto dogodilo na željezničkoj pruzi u Podsusedu...

Kao i obično, u sličnim slučajevima kad se želi zbuniti javnost i onemogućiti normalan protok informacija, iz policije i drugih institucija dolaze različite informacije.

Govori se o eksplozivnoj napravi, ali kasnije se spominje i eksplozija kočnica, kvar na vlaku.

Naravno, tu su i razni portali, novine i televizije koji odlično obavljaju svoj dobro plaćeni posao zbunjivanja i obmanjivanja javnosti.
Spominje se terorizam, sabotaža; u balon informacija su ubačene i političke stranke, opće nezadovoljstvo politikom, teška ekonomska situacija...

Manjak informacija i višak poluinformacija nam govori kako se nešto pokušava zataškati...

Iz policije su odmah počeli o tome kako će Hrvatska uskoro biti dio Schengenskog prostora, kako nema dovoljno zaštitnih prsluka za policiju, kako je sigurnost vrlo važna i kako će rasti prijetnja terorizmom.

Nisu predložili da se policajcima pruži mogućnost toliko potrebne dodatne edukacije, specijalizacije i upute o postupanju i suradnji sa građanima.

Sve me ovo podsjeća na onaj veliki sukob BBB-a i policije poslije kojeg su promjenjeni zakoni kako bi policija dobila veće ovlasti.

Uzrok i posljedica...

I nije previše bitno što će nam reći, (osim ako ne optuže Vas osobno za nešto, kao žrtveno janje), bitno je da je eksplozija na pruzi u Zagrebu samo povod, dobro to zapamtite.

Kad budemo znali koje korake će snage sigurnosti, vlada i dr. poduzeti kao reakciju na ovaj događaj i kakve će biti posljedice za građane Hrvatske, onda ćemo znati puno više o tome tko je, zašto, i što ustvari napravio u Podsusedu, koji je stvarni uzrok.

Ipak, ako zaboravimo sva nagađanja na trenutak:
Da li je moguće da dođe do kvara i eksplozije na vlaku Hrvatskih željeznica?

Oznake: terorizam, eksplozija, podsused, kvar, vlak, kočnice, policija, bomba, mickwar


- 08:21 - Reci Nešto! (18) - Ispiši - #

Mrtva Istina α mickwar ω

© 2012 Mickwar

<< Arhiva >>