α mickwar ω

2013 Veljača (7)
2013 Siječanj (20)
2012 Prosinac (23)

mickwar.com





mickwar.com







Muhammad Ali
"I done wrestled with an alligator, I done tussled with a whale, only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick."

Bruce Lee
“Empty your mind, be formless, shapeless - like water. Now you put water into a cup, it becomes the cup, you put water into a bottle, it becomes the bottle, you put it in a teapot, it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend.”

27.01.2013., nedjelja

Eksplozija na Trgu Bana Jelačića, Obijest???


Kao što već znate, uhićena je "šestorka" koja se "iz obijesti i dosade" odlučila malo "zabaviti" eksplozivom u centru glavnog grada Hrvatske.

I to ću reći.
Policija kao motiv navodi "obijest".
Obijest!

Mladići od lagodnoga života nisu znali što sa sobom pa su odlučili isplanirati i provesti u djelo eksploziju!
Koliko glupo je ovakvo objašnjenje?

Da li to znači da bi šest siromašnih ili pristojno bogatih "bombaša" (svi mediji stavljaju "bombaše" u navodnike, valjda zato da nam se pošalje poruka kako oni zapravo i nisu "bombaši", nego eto, malo zabave...) bilo tretirano drugačije samo zbog lošijeg imovinskog stanja?

Vjerovatno.
Nije isključeno ni da su sve tri eksplozije i događaji koji su uslijedili te događaji koji se paralelno odvijaju (kao zakon o rasprodaji) povezani u jednu veliku odvratnu, ljigavu, naoko zapetljanu igru...

Priča o "bombašima iz Vodica" je samo još jedna jeftina priča za javnost, a znamo tko sudjeluje u kreativnom procesu niskobudžetne propagande...

I to ću reći, više na:


mickwar.com

Oznake: eksplozija, bomba, Zagreb, policija, Vijesti, propaganda, mickwar


- 16:08 - Reci Nešto! (15) - Ispiši - #

Mrtva Istina α mickwar ω

© 2012 Mickwar

<< Arhiva >>