<body> Moje ime je Anarhija. <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
design: mrkve

< lipanj, 2010 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Srpanj 2010 (1)
Lipanj 2010 (1)
Travanj 2010 (3)
Ožujak 2010 (1)
Veljača 2010 (1)
Prosinac 2009 (1)
Studeni 2009 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Summer time in the city. ♥

"Yo soy Adela. Me gustan los girasoles, el color rosa, el vodka, la mota y el sexo oral."
— Martha Higareda, Ninas mal

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
— Marilyn Monroe

R. ♥

Rafaela.



Proljeće ♥ fotografija ♥ pisanje ♥ moda ♥ Gossip Girl ♥ Snow Patrol ♥ Alicia Keys ♥ Ex-yu rock (EKV, Azra, Prljavci, Haustor) ♥ Coelho ♥ izlasci ♥ ekipa [P., I. volim vas] ♥ single lady ♥ putovanja ♥ Montmartre ♥ suuuunce ♥ Aerosmith ♥ Marija Braut ♥ tumblr ♥ Cobra Starship ♥ flower power ♥ i sva ostala umjetnička i unique sranja (:

You've been hypnotized,
The city's your playground.
I watch you take a bite,
At 5am roaming in the streets,
Drunk all night.

Well, you're a hot mess and I'm falling for you.


Problem children. ♥

Valentina.
Amelia (sused moj).


srijeda, 16.06.2010.
School's out for summer.



Ja sam komplicirana. Duboko komplicirana osoba. Možda se izvana činim još i normalnom, recimo samopouzdanom ali ja i moji najbliži vrlo dobro znamo da nije tako. Imam faze, prečesto. Ponekad sam na vrhu svijeta, a ponekad jednostavno želim umrijeti. A ljubav, ljubav me prestravljuje kao nešto što bi se meni moglo dogoditi. Jer - ne događa se. Ne meni. I ne smeta mi to toliko, ali boli me kada još jednom iskušam vezu s nekime tko odgovara većini mojih standarda - i ne uspije. Uvijek je to tako isforsirano, uvijek ja moram napraviti prvi korak. Možda je to nešto u mojoj podsvjesti što me tjera na to, a možda jednostavno još nisam upoznala dovoljno dobrog tipa. No, ono što znam jest da mene plaši sam pojam veze. Za mene je to kao da te netko zaveže za drvo i ne da ti da se mrdaš. Emocionalno sam nespremna, što ću priznati u svakom trenutku - a i to je razlog mnogim svađama između mene i stvarno super dečkiju kojima je, wow, stalo do moje komplicirane i duboko sjebane osobe. Pa, što kanim sada? Uzeti nekoliko dana za opuštanje kada škola završi i sve posložiti, to je ono što meni treba.

Pa, da. Škola je gotova za dva dana, s time da ja imam samo još jedan dan nastave. A u petak idemo u grad i baš nas briga za školu i sve pizdarije. Shopping, sjedenje po kafićima i smijanje. Kiša nam neće pokvariti dan, nipošto. Ne dam joj. I još si ne mogu zamisliti kraj škole i sve što ide s njime. Bit će čudno buditi se ujutro i ne razmišljati o fizici koju je rekla da će te danas pitati, ili kemiji koju moraš odgovarati za višu ocjenu. Bit će to raj, već vidim. Čak i ako ljeto bude bilo kišno i odlasci na more budu neizvedivi (a pola frendica rasijanih po Hrvatskoj i bližoj okolici) - bit će drugih varijanta. A i sve je bolje nego škola.


"Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover."


Imam ljetnu reading-listu, ljetnu playlistu i popis stvari koje želim i moram učiniti ovo ljeto. Moram napraviti nešto od svojeg života jer ne mogu ovako. Ljenčarim pred kompom po cijele dane, a to nije dobro. Niti zdravo, jel. Morala bih do Rima, to mi je zaista velika želja a u Kompasu imaju genijalne cijene. I naravno, tu je Zadar u koji idem više puta po ljeti i dobijem barem pet kila više jer me ušopavaju. Osim toga imam i svakodnevne izlaske do grada ili samo u ulicu gdje chillamo i smijemo se. Stvari će vjerojatno biti drukčije, ali ne razmišljam o tome. Moje zanimacije uključuju zabavu i uživanje, i samo to. Problemi... njih ostavljam za neki drugi dan i za neki drugi sat.

Stvari kojima sam opsjednuta zadnjih dana uključuju galadarling - fenomenalnu lifestyle i fashion blogericu, weheartit - inspirejšn fotke koje su zaslužne za mnogo mojih postova i raznoraznih pričica, i naravno - tumblr koji je bogomdan kada vam se ne daju pisati ovako dugački postevi već samo nekoliko rečenica. A od stvari koje ne mogu linkati, tu su - maratonski razgovori s I. preko telefona, hladan tuš nakon dolaska doma, kava na terasi s bakom, dobra knjiga (držite fige da uspijem nabaviti Zafonovu Sjenom vjetra!) i fotoaparat zvan Đurica kojeg uvijek imam u džepu/torbi.

Sve što vam mogu poželjeti sada, na kraju, jest dobar uspjeh u školi i fenomenalno ljetno. ;)

Love y'a all,
L.

***

slika: x
citat: Mark Twain, preuzeto s Goodreadsa



<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.