SAY YES

četvrtak, 20.01.2011.

Godišnja skupština TK Petrinja

Jučer je održana redovna skupština našeg Kluba te ujedno i izborna skupština te je tako došlo do određenih promjena u upravnom odboru Kluba.

Pa tako novi predsjednik Kluba u naredne 2.godine izabran je prof. Milan Orlić - dugogodišnji prijatelj sporta i biciklizma.
podpredsjednik Kluba je Zdenko Fiala koji je na tom mjestu zamjenio svog brata Slavena koji je zbog poslovnih i obiteljskih obveza odstupio s spomenute dužnosti a Zdenko je isto tako veliki sportski entuzijast koji će vjerujemo za boljitak Kluba uspješno zamjeniti svog brata.
Za tajnika Kluba izabrana je moja malenkost Marko Franjić te one obveze koje sam obnašao kao predsjednik Kluba sad ću obnašat pod mjestom tajnika :)
Uglavnom skupština je bila vrlo konstruktivna gdje se polemiziralo od svih mogućih poteškoća našeg malog sporta u gradu Petrinji pa do problematike o dodjeli prostora u kojem bi održavali treninge. Podnesena su i izvješća o radu u Kluba u prošloj godini te financijsko izvješće koje je na moje opće zadovoljstvo prošlo bez poteškoća :).
Donešena je odluka i o visini godišnje članarine Kluba iz razloga što trenutno nismo u mogućnosti imati organizirane treninge pa da se članarina naplaćuje mjesečno stoga kao i prošle godine visina godišnje članarine za 2011 godinu je 150 kuna, dok ćemo visinu cijene licence saznati na godišnjoj skupštini Triatlon saveza koja bi se trebala održati krajem veljače.
Isto tako sinoć je uz osobe koje zastupaju Klub izabran i novi Nadzorni odbor a to su : Antonio Žugaj, Maja Rudelić Zadrović i Boris Pešut.
Nadamo se da ovo novo vodstvo Kluba nežće zakazati u sljedeće 2. godine i da će dostojno braniti i zastupati boje Kluba.

pozzz

TK Petrinja

P.S

U nedjelju s početkom u 10:15 održat će se grupni trkački trening inače brdskog tipa. Trči se na Piramidu a start je u 10.15 na mjestu gdje starta i naša PE-NA-L liga, Vidimo se... uz napomenu da bez obzira kakve su vremenske prilike (kiša, snijeg i sl.) ... trening se svakako neće odgađat.
- 17:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno.