Metoxx | sve o televiziji na jednom mjestu

Naslovnica Najnovije vijesti Specijali Teme Preporuke Mišljenja Serije Večeras na TV-u Epizode serija O nama Kontakt


Potražite nas na novoj adresi.Sve o seriji Sila pročitajte ovdje.Film "Larin izbor: Izgubljeni princ" na videoservisu Oyo.hr

Objavljeno: ponedjeljak, 27.08.2012. 10:50 Komentari: 2 komentara do sad

Kategorija: TV
Piše: Metox Blog
Hrvatski filmski rekorder Larin izbor: Izgubljeni princ dostupan je od ponedjeljka na servisu OYO. Ljetni kino hit, koji je u dvorane diljem zemlje privukao 75.000 gledatelja i time postao treći najgledaniji hrvatski film ovog milenija, dolazi na internetski servis Nove TV. Od ponedjeljka, 27. kolovoza, svi zainteresirani mogu ga gledati putem ovog VOD servisa.

Nakon rekordnog otvaranja jednog domaćeg filma u Hrvatskoj "Izgubljeni princ" nastavio je s obaranjima rekorda i izvan granica domaćeg tržišta. Film je bio prikazan i u pulskoj Areni tijekom trajanja proteklog Pula Film Festivala za što se također tražila karta više. Da je Lara postala pravi regionalni fenomen potvrđuju i zavidni rezultati gledanosti u kinima u Bosni i Hercegovini s više od 10 500 gledatelja te 5 300 u Sloveniji što predstavlja najbolje otvaranje jednog hrvatskog filma na slovenskom tržištu.

Jedna od najpoznatijih i svakako najgledanija domaća televizijska serija posljednjih godina u Hrvatskoj, Larin izbor, presedan je na hrvatskom tržištu, budući da se radi o prvom TV projektu koji je prenesen na veliko filmsko platno. Cjelovečernji film direktno se nastavlja na događaje iz prve sezone serije, donosi odgovore na dugoočekivana pitanja, ali uvodi i nove, nikad prije viđene likove.

"Larin izbor: Izgubljeni princ" vodi gledatelje nekoliko godina u budućnost. U životima Lare i Jakova događa se novi, spektakularni obrat i postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote. Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime? Mogu li Lara i Jakov još jednom iznaći snage, pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i obitelj? Za ono što im je sveto morat će biti spremni platiti i najveću cijenu.

Film "Larin izbor: Izgubljeni princ" režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.


KOMENTARI

Do sada je na ovu temu ostavljeno 2 komentara. Dodaj svoj komentar... Ostavljeni komentari:
Dodaj svoj komentar...

OBJAVI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

metox.blog.hr


NAJNOVIJE

Najnovije vijesti o televiziji (od 1.12.2012.)
možete čitati na našoj novoj stranici, na novoj adresi, s novim dizajnom i s većim brojem vijesti...
Vijesti potražite na linku ovdje.

IZDVOJENO

Sulejman Veličanstveni - sadržaji epizoda

Budite informirani o svim televizijskim vijestima
putem naše Facebooku stranice.


INFO

Metox blog se od 1.12.2012. nalazi na novoj adresi:
Metoxx • http://metoxx.wordpress.com Staro ime i adresa:
Metox • http://metox.blog.hr
Statistički podaci: • Blog otvoren: 05.07.2009. u 10:00h (itvr.blog.hr) • Blog na novoj adresi: 11.06.2012. u 20:00h (metox.blog.hr) • Blog na novoj adresi: 01.12.2012. u 18:00h (metoxx.wordpress.com) • Ukupan broj posjeta na (ITVR & Metox blogu)
od 05.07.2009. u 10:00h:
HTML Counter
© Copyright 2009.-2012.


Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se