Alpha & Omega

subota, 06.08.2005.

Vi ste na Zemlji da biste postali božanski


Vi ste dakle na Zemlji da biste postali božanski. Svaki od vas nalazi se u životnoj školi Zemlja da bi učio spoznati sebe i očistiti grešno tako da se ono izbriše u duši i u kompjutorskom sistemu razina čišćenja. Time se u duši negativna energija pretvara u pozitivnu - duša i čovjek grade ponovno komunikaciju s jezgrom bitnosti duše, s vječnim bitkom. Nakon fizičke smrti može se tad očišćena duša vratiti u vječnu domovinu odakle je izašla kao biće svjetla.

Put u vječni bitak odvija se zakonitim tokovima. Svaka duša i svaki čovjek posjeduje slobodnu volju. Prema slobodnoj odluci da se i nadalje opterećuje ili da se čisti od griješnog, duša ili ide uvijek iznova u razine čišćenja i u sljedeća utjelovljenja, ili se vraća natrag u vječnu domovinu.

Vječni, Bog, preko Mojsija dao je ljudima Deset zapovijedi. Isus iz Nazareta poučavao vas je Govor na Gori. Deset zapovijedi i Govor na Gori su zakonitosti vječnoga makrokozmosa, odlomci iz vječnoga zakona. Ova životna pravila vrijede za ljude svih vjerskih pravaca. Ona su nam dana da ih primjenjujemo u svakodnevnom životu kako bi naša duša ponovno pronašla svoju božansku baštinu i vratila se svome polazištu.

Jedino na tome putu ostvarenja i ispunjenja Božjih zapovijedi duša postaje svjetlija, čovjek sretniji, zdraviji i mudar. Put povratka i naseljavanja u izvor istinskoga bitka djeluje da duša i čovjek pronađu istinu i da čovjek postane istinoljubiv.

To treba biti cilj svake duše i svakoga čovjeka.



Jah

- 18:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 03.08.2005.

Ništa se ne gubi


Ovo pregolemo knjigovodstvo Božje je pravednost Vječnoga. Ništa se ne gubi - sve je popisano. Svaka trun prašine, svako zrno pijeska, svaki atom, svaki osjećaj i svaka naklonost, svaki dašak vjetra i svaka zraka sunca, svaka zraka mjeseca i svaka zraka zviježđa, svaki spermij i svako jajašce, svaka stanica ljudskoga tijela je registrirana.

Svaki spermij, koji kod sjedinjenja muškarca i žene traži put do jajašca i potiče diobu stanica, već je vođen od materijalnog kozmosa; njegov put biva odmah zabilježen. Nastane li tada fizičko tijelo, ono se registrira u materijalnome kozmosu od prve diobe stanica. Proces rasta biva vođen od kozmosa a istovremeno, vibracija i svaki pokret nastajućeg tijela u utrobi majke, ponovno građen u svemiru. Makrokozmosi pada registriraju umiranje i nastajanje svakoga čovjeka, svake biljke i svake životinje i prate kako umiranje tako i nastajanje.

Svaka generacija ima druga životna pravila i druge oblike života, i u ophođenju s ljudima i carstvima prirode; oni su u svim podrobnostima zabilježeni i obuhvaćeni. Medicinska, privredna i znanstvena saznanja jednog naroda i što on čini iz toga, svako čuvstvo, svaki osjećaj, svaka riječ i svaki postupak - makrokozmosi pada registriraju sve.

Moćni kompjutorski sistem pohranjuje svako saznanje koje se prvo prihvaća kao genijalno a zatim opet odbacuje kao iluzija. On snima i briše i dodjeljuje uzroke onim ljudima koji su svojim medicinskim, znanstvenim ili gospodarskim metodama su manipulirali ljudima ili prirodom, dakle stvorili uzroke.

Svaki životni oblik - bila to i najmanja mikroba koja se sasvim postupno izgrađuje i stupa u akciju - registrirana je u svim kretnjama svoga života od materijalnoga kozmosa i praćena od vječnoga bitka. Materijalni makrokozmos opaža svaki proces raspadanja i prema agregatnom stanju koje je nastupilo, pohranjuje. Materijalni makrokozmos kontrolira sve procese raspadanja u Zemlji i na njoj, u vodi i u zraku - bili to i najmanji životni oblici koji se ne mogu opaziti fizičkim očima - u svim njihovim stadijima i registrira u svakoj odgovarajućoj poziciji.



Jah

- 23:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 02.08.2005.

Kompjutorski sistem područja pada registrira precizno sve tokove na Zemlji i u područjima duša


Ono što se svakoga trenutka izvršava u Zemlji i na njoj, što se razgrađuje i izgrađuje, kao i svaki pokret i uzbuđenje duše i čovjeka - isto tako u finotvarnome i u grubotvarnome carstava prirode - registrira se u zviježđima. Tok mnogih detalja koji su često samo najfinije nijanse promjena, koje mi ljudi uopće ne zapažamo niti možemo shvatiti biva zabilježen u kozmosu.

Promijeni li se, primjerice, intenzivnim sunčevim zračenjem koža čovjeka, tada se mijenja i vibracija stanica i ne kao zadnje, atomska vibracija tijela. Ova najfinija odstupanja bivaju odmah obuhvaćena kompjutorskim sistemom svemira – ili kompjutorskim sistemom razina čišćenja ili kompjutorskim sistemom materijalnoga univerzuma ili obama.

Kauzalni kompjutor ne uzima u obzir samo objektivne činjenice nego i moralno-etičke, dakle unutarnje komponente. Jedan primjer: Izlaže li se jedan čovjek nesvjesno povišenom sunčevom zračenju, na primjer, na poslu ili kao dijete u igri, tada je moguće da time uvjetovana promjena kože bude registrirana samo u materijalnome kozmosu, ako ne postoji opterečujući razlog.

Ali ako čovjek prima svjesno povišeno ultraljubičasto zračenje sunca, jer primjerice, svojom tamnom puti želi izazivati ljudsko, tad će se ova promjena kože odraziti u oba makrokozmosa. Kao prvo, bit će obuhvaćene misli u zviježđima razina čišćenja, kao drugo, promjena kože u zviježđima materijalnoga kozmosa.

Svakom promjenom, makar samo u ritmu disanja mi već uspostavljamo komunikaciju s onim područjima kozmosa u kojima smo registrirani. Čovjek i kozmos tvore cjelinu; stoga je i najmanja nijansa pohranjena i postaje odmah aktivna kad se mi promijenimo. Slični tokovi održavaju se i između carstava prirode i kompjutora pada. Jaki udari vjetra, na primjer, mijenjaju mnogo toga u prirodi. Trpi li priroda štete, tad nastupaju te promjene u oba kompjutora pada. Uništavaju li se biljke i drveće tad se životna snaga povlači. Taj proces nalazi odgovarajući odjek i u božanskome bitku.



Jah

- 23:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>