Alpha & Omega

subota, 06.08.2005.

Vi ste na Zemlji da biste postali božanski


Vi ste dakle na Zemlji da biste postali božanski. Svaki od vas nalazi se u životnoj školi Zemlja da bi učio spoznati sebe i očistiti grešno tako da se ono izbriše u duši i u kompjutorskom sistemu razina čišćenja. Time se u duši negativna energija pretvara u pozitivnu - duša i čovjek grade ponovno komunikaciju s jezgrom bitnosti duše, s vječnim bitkom. Nakon fizičke smrti može se tad očišćena duša vratiti u vječnu domovinu odakle je izašla kao biće svjetla.

Put u vječni bitak odvija se zakonitim tokovima. Svaka duša i svaki čovjek posjeduje slobodnu volju. Prema slobodnoj odluci da se i nadalje opterećuje ili da se čisti od griješnog, duša ili ide uvijek iznova u razine čišćenja i u sljedeća utjelovljenja, ili se vraća natrag u vječnu domovinu.

Vječni, Bog, preko Mojsija dao je ljudima Deset zapovijedi. Isus iz Nazareta poučavao vas je Govor na Gori. Deset zapovijedi i Govor na Gori su zakonitosti vječnoga makrokozmosa, odlomci iz vječnoga zakona. Ova životna pravila vrijede za ljude svih vjerskih pravaca. Ona su nam dana da ih primjenjujemo u svakodnevnom životu kako bi naša duša ponovno pronašla svoju božansku baštinu i vratila se svome polazištu.

Jedino na tome putu ostvarenja i ispunjenja Božjih zapovijedi duša postaje svjetlija, čovjek sretniji, zdraviji i mudar. Put povratka i naseljavanja u izvor istinskoga bitka djeluje da duša i čovjek pronađu istinu i da čovjek postane istinoljubiv.

To treba biti cilj svake duše i svakoga čovjeka.



Jah

- 18:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>