Alpha & Omega

utorak, 02.08.2005.

Kompjutorski sistem područja pada registrira precizno sve tokove na Zemlji i u područjima duša


Ono što se svakoga trenutka izvršava u Zemlji i na njoj, što se razgrađuje i izgrađuje, kao i svaki pokret i uzbuđenje duše i čovjeka - isto tako u finotvarnome i u grubotvarnome carstava prirode - registrira se u zviježđima. Tok mnogih detalja koji su često samo najfinije nijanse promjena, koje mi ljudi uopće ne zapažamo niti možemo shvatiti biva zabilježen u kozmosu.

Promijeni li se, primjerice, intenzivnim sunčevim zračenjem koža čovjeka, tada se mijenja i vibracija stanica i ne kao zadnje, atomska vibracija tijela. Ova najfinija odstupanja bivaju odmah obuhvaćena kompjutorskim sistemom svemira – ili kompjutorskim sistemom razina čišćenja ili kompjutorskim sistemom materijalnoga univerzuma ili obama.

Kauzalni kompjutor ne uzima u obzir samo objektivne činjenice nego i moralno-etičke, dakle unutarnje komponente. Jedan primjer: Izlaže li se jedan čovjek nesvjesno povišenom sunčevom zračenju, na primjer, na poslu ili kao dijete u igri, tada je moguće da time uvjetovana promjena kože bude registrirana samo u materijalnome kozmosu, ako ne postoji opterečujući razlog.

Ali ako čovjek prima svjesno povišeno ultraljubičasto zračenje sunca, jer primjerice, svojom tamnom puti želi izazivati ljudsko, tad će se ova promjena kože odraziti u oba makrokozmosa. Kao prvo, bit će obuhvaćene misli u zviježđima razina čišćenja, kao drugo, promjena kože u zviježđima materijalnoga kozmosa.

Svakom promjenom, makar samo u ritmu disanja mi već uspostavljamo komunikaciju s onim područjima kozmosa u kojima smo registrirani. Čovjek i kozmos tvore cjelinu; stoga je i najmanja nijansa pohranjena i postaje odmah aktivna kad se mi promijenimo. Slični tokovi održavaju se i između carstava prirode i kompjutora pada. Jaki udari vjetra, na primjer, mijenjaju mnogo toga u prirodi. Trpi li priroda štete, tad nastupaju te promjene u oba kompjutora pada. Uništavaju li se biljke i drveće tad se životna snaga povlači. Taj proces nalazi odgovarajući odjek i u božanskome bitku.



Jah

- 23:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>