Kafić "Dr. House" u sklopu KBC-a Zagreb (Rebro)

26

siječanj

2018

Neki dan smo bili u kafiću " Dr. House" koji se nalazi u neposrednoj blizini KBC-a Zagreb. Popili smo kave, coca colu i voćni čaj s limunom i medom, a sve to nakon pregleda oftalmologa koji sam morala obaviti radi daljnje medicinske obrade i eventualne imunoterapije. Nalaz je bio u granicama normale. Sam pregled nije bio toliko zahtjevan i naporan koliko čekanje ispred ordinacije, ali nisam bila jedina i imala sam ipak prednost kao osoba s invaliditetom.

Jučer sam bila gledala jednu epizodu Dr. House-a na TV-u i sjetila se tog pregleda i opuštanja u kafiću poslije. Nisam prije znala da taj kafić, tog imena postoji i nekako mi je bilo zgodno popiti čaj baš na tom mjestu. Sada, po novom, idem po drugo mišljenje kod nove liječnice koju je preporučio fizijatar iz Varaždinskih Toplica. Osjećam se kao da sam iznevjerila osoblje s neurologije iz KB Sestre milosrdnice, ali iskreno, čini mi se da mi nisu ništa posebno pomogli. Na KBC-u Zagreb izgleda imaju bolju i organiziraniju službu, te veća odobrena sredstva za liječenje.

Splitski gradonačelnik Opara se na žalost, tamo također liječi. Jučer sam na TV-u vidjela kako je izašla nova Gloria s njegovom slikom i slikom njegove supruge na naslovnici.

Trenutno čitam Kockara, F.M. Dostojevskog pa neću kupiti Gloriu. Opari i sebi želim sve najbolje.



VIII film o ratovima zvijezda : "Poslijedni jedi"

14

siječanj

2018

Novi Ratovi zvijezda su jako dobri. Gledala sam film prošle nedjelje i preporučam svim filmoljupcima i onima koji će to tek postati, kako bi rekao voditelj Opere boxa, Dražen Siriščević. Žao mi je što je to bila zadnja uloga Carrie Fisher, a mlada Daisy Ridley je izvrsna. Prošle sam godine gledala sedmi po redu film iz iste serije, a prikazivan je i na televiziji.
Nadam se da će iduće godine biti prikazan i deveti u nizu i biti jednako dobar kao i osmi.

Moram Vam reći da je u filmu bio i Učitelj Yoda. Pojavio se kako bi razjasnio neke stvari Skywalkeru.

Svima poručujem: "Neka Sila bude s Vama!"

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>