4. koncert Ive Pogorelića i 52. Sajam cvijeća u Zagrebu

17

svibanj

2017

 photo IVOPOGORELIC_zps6g8gdfzw.jpg

Pijanist Ivo Pogorelić nastupao je ove Subote u koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" u Zagrebu. Svirao je izvrsno, no na žalost, imao je samo jedan bis, možda zato što su se ljudi žurili kući, pogledati 62. Eurosong koji je bio te večeri. Odličan portugalski predstavnik je pobijedio, a njegova sestra, skladateljica kompozicije, također se iskazala svojim glasom i šarmom. Divan bratski par.

Slijede fotografije sa Sajma cvijeća na jezeru Bundek:

 photo SC1_zps9l8nlvwo.jpg

 photo SC2_zpseedr19tv.jpg

 photo SC3_zpsd5nduext.jpg

 photo SC4_zpsezj3659u.jpg

 photo SC5_zpsc8zpgmfa.jpg

 photo SC6_zpsifczlijf.jpg

 photo SC7_zps38p3ejvf.jpg

 photo SC8_zpsdbdxqipa.jpg

 photo SC12_zpsk2szyukk.jpg

 photo SC11_zps0by1avmp.jpg

 photo SC9_zpsfroibwpe.jpg

 photo SC13_zps2qvndojj.jpg

 photo SC10_zpsq8h8thni.jpg

 photo SC14_zpswackhatw.jpg

 photo SC15_zpshwiasbv4.jpg

Pozdrav svima! :)



Sretan devedeset i četvrti rođendan!

05

svibanj

2017

Raša photo Raa_zpsuzlgnyqu.jpg

RAŠA

U zadnjoj prošlogodišnjoj emisiji Aleksandra Stankovića "Vjetar u kosi", bilo je riječi o Raši, malom istarskom gradiću, kojeg se i ja rado sjećam. Aca je govorio o rudniku u Raši, govorima Tita i Mussolinija i još ponekim povijesnim činjenicama vezanim uz taj gradić. Bila mi je to jedna od boljih njegovih emisija.

U Raši živi moja pratetka Ivanka, tako da sam i ja u djetinjstvu u nekoliko navrata boravila tamo.

Kako je teta Ivanka nedavno proslavljala svoj devedeset i četvrti rođendan, u prigodnoj čestitci poslala sam joj i jedno kraće pismo, u kojem sam evocirala uspomene na djetinjstvo i moje boravke u Raši. Tako sam se prisjetila kad mi je teta Ivanka načinila ogrlicu od poklopaca kalodonta, paste za zube i ja sam tu ogrlicu ponosno nosila šetajući ulicama Raše.


Mamama i teta Ivanka photo mama i teta Ivanka_zpssl6z2cis.jpg

Na proslavi teta Ivankinog rođendana, moja mama joj je ponudila da popije čaja, a teta Ivanka je rekla da bi ona rađe popila malo pjenušca.

Meja photo Meja1_zpsah3z6xps.jpg

Obiteljska kuća na Meji u kojoj je djetinjstvo i mladost provela draga teta Ivanka. Za mene je ovu fotografiju snimio moj blog prijatelj Zinder i neizmjerno sam mu za to zahvalna.wave To sam napisala i teti Ivanki u pismu, jer sam isprintala fotku i poslala joj da ima kao uspomenu.

Na šterni koja se nalazi ispred kuće na Meji, teta Ivanka, vješta u šivanju, pričala mi je jednom prilikom kako je hlače svoga sina prepravila sebi u suknju. sretan

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>