AnaM

četvrtak, 23.05.2013.

Trka

Puževi su startovali, ali mališan zabušava.
Sigurno misli da će ih lako stići.


Image and video hosting by TinyPic

- 10:14 - Komentari (17) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 13.05.2013.

Susret

Susret XIX i XXI vijeka
Romantika ili brzina ??

Image and video hosting by TinyPic

- 10:16 - Komentari (10) - Isprintaj - #

četvrtak, 09.05.2013.

Večer...sinki priča

Image and video hosting by TinyPic


Noćas ju je čuo. Mislio je da je odustala od njega, ali ne, proganjala ga je. Bežao je kao neka kukavica, ali koliko god mislio da se sakrio, ona ga je nalazila.
Sinoć je izašao sa društvom. Bilo je toplo, proleće se povuklo pred letom. Izašli su na reku, splavolvi su se ljuljuškali na Dunavu.
Svakog trenutka je trebala da dodje njegova devojka. Vitka plavuša koju je jedva ubedio da će ovaj put sve biti u redu, da je voli jedino, nju, i da ona ne može ima ti suparnicu.
Onda ju je čuo, pa video, pokušao je da se sakrije, ali ona je bila tu, krenula je pravo na njega.
Napustio je društvo, pobegao… Smejali su se njegovom strahu.
Devojka je pet minuta kasnije, ljuta kao puška, otišla sa drugim momkom.
Prošle godine je bio u Grčkoj, njegova devojka je htela da navečer ide u disko, kafić, bila je vesela i volela je društvo. On se nije usudjivao da navečer izadje, ona je bila tu,
I čekala ga je.
Posvadjao se sa svojom devojkom. Neki ljudi ne shvataju kako to izgleda kad te neko proganja.
Noćas se napio, sedeo je na terasi, sam, daleko od svih, kao poslednji Mohikanac, pijuckao piće, pušio, rešen da se prepusti sudbini. Možda samo umišlja, možda ga ona više ne proganja. Bio je sasvim prosečan muškarac. Što li je pronašla unjemu??
Zadremao je. Vetrić se poigravao sa pramenom kose na čelu. U trenutku sve je zastalo, samo je Mesec blistao i posrebljavao list iznad jezera.
Duboko je spavao, nije ju čuo kako mu se prikrada. Jednog trenutka ga je osmatrala, a onda je dotakla njegov vrat, pa krenula preko obraza usana… nije osećao njen lagani dodir, nije čuo nikakv šum, spavao je…
Ona se zarila u njega, svom snagom, zovom predaka zarila se u njega, probila njegovu kožu, i posisala krv… komarica je zadovoljno odletela, njeni potomci su dobili dragocenu hranu… a on?
Samo se počešao u snu… prokleti komarci, ne mogu da živim od njih, zašto samo mene napadaju….

Image and video hosting by TinyPic

- 11:07 - Komentari (13) - Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se