Ashley Wilde

11.07.2018.

Osnovana 1950. tvrtka Ashley Wilde postala je jedna od vodećih svjetskih proizvođača dekorativnog tekstila. Kao treća generacija obiteljskog poslovanja sa jakom baštinom u industriji tekstila, Ashley Wilde predana je isporuci vrhunskog dizajna i prvoklasne usluge svojim klijentima.



Vrhunski studio i talentirani dizajneri neumorno rade kako bi proizveli zapanjujuće kolekcije za njihov portfelj brendova koji uključuju Ashley Wilde Designs, Kai, Kai Contract i Illumin8. Uvijek na čelu dizajnerskih trendova i lidera inovacije, svaki asortiman predstavlja kombinaciju stila i iznimne kvalitete.

Njihov dizajnerski tim surađuje i sa nekim od najpoznatijih imena i brandova , kako bi stvorili spektakularne kolekcije posteljine koje reprezentiraju svaki individualan brend i pokazuju raznolikost vještina njihovog talentiranog studija. Surađuju sa imenima kao što su Kylie Minogue, Emma Bridgewater, Karl Lagerfeld, Volkswagen...



Ashley Wilde tim brine da se pri proizvodnji koriste samo najkvalitetniji materijali i tkanine koje se pažljivo biraju kako bi proizveli prvoklasne proizvode. U svojoj ponudi imaju razne tkanine za tapeciranje, te zavjese, posteljinu, ručnike i jastučnice.
2009. godine primili su Queen's Award for Enterprise za izvanredna postignuća u poslovanju, a 2012. su bili i jedni od službenih dobavljača za olimpijske igre u Londonu 2012.


Ashley Wilde asortiman od sada je dostupan i u Meblo trade salonima i webshopu!

Oznake: meblo, Meblo Trade, namještaj, dizajn, ashley, ashley wilde, wilde, zavjese, jastuci, dom, uređenje, uređenje interijera, interijer

Proljeće u Meblu i okolici

30.03.2015.

Sa svakim proljećem dolaze i novi izazovi, a jedan od njih je kako se najbolje trgnuti iz zimske obamrlosti i krenuti u realizaciju svakojakih novih ideja koje nam dođu napamet s prvim ljepšim danima proljeća. Na koje sve načine možemo osvježiti prostor u kojem živimo, a da u isto vrijeme budu spremne i uskršnje dekoracije?

Kao prvu akciju, tzv. predradnju, trebalo bi napraviti veliko čišćenje prostora. Ne mislim samo na pranje i brisanje prašine, nego i na raščišćavanje prostora u smislu bacanja starih i nepotrebnih stvari koje samo zauzimaju prostor i skupljaju prašinu. Feng shui kaže da za svaku novu stvar koju unesemo u kuću, treba baciti jednu staru stvar.

Maksimalan učinak uz minimalan trošak


Dnevni boravak možemo osvježiti i bez nekih velikih ulaganja, dovoljno je promijeniti detalje poput zavjesa, tepiha, prekrivača ili ukrasnih jastučića na sjedećim garniturama ili promjene boje zidova. Poanta je u tome da je sve bez bilo kakvih građevinskih radova, što znači bez rušenja ili zidanja.


Kada su zidovi u pitanju, umjesto postojeće boje dovoljno je staviti nove tapete skroz drugih boja ili s nekim šašavim uzorkom. Uz cijenu od 99kn po roli, može se pokriti čak 5m2 zida, dok se na prozore mogu postaviti nove zavjese koje mogu propuštati već ili manju količinu svjetlosti, ovisno o vašem osobnom izboru. Cijena zavjesa se kreće od minimalnih 80 kn/kom.

Za manje prostore obično predlažem da se tapetama s uzorkom presvuče samo jedan zid, kako se ne bi dodatno zagušio prostor.
U prostorije s nižim stropom uvijek je bolje staviti svjetlije zavjese koje mogu imati vertikalne pruge čime će se stvoriti dojam viših zidova.
Umjesto kupnje novog trosjeda ili pretapeciranja staroga, biti će dovoljno da preko stare sjedeće garniture prebacite novi prekrivač stilski usklađen s novim zavjesama.

Spavaćoj ćete sobi udahnuti novi život ako krevet prekrijete prekrivačem u pastelnim tonovima, dodate koji jastučić, a prozore zaštitite zavjesama od prirodnih materijala u istom tonu.
Ovo proljeće u trendu su žute i zelene nijanse koje se vrlo lijepo mogu i međusobno kombinirati. Ako u tu sve ubacite koji touch narančaste, uspjeh je zagarnitiran! A sve potrebno za proljetno obnavljanje možete pronaći u svim Meblo salonima gdje su u tijeku i velike proljetne akcije sa super popustima!


Oznake: meblo, proljeće, zavjese, prekrivači, dizajn, oprema doma, namještaj, trosjed, dizajn interijera

Puno promjena za malo novaca!

31.10.2012.

Moj kvartovski kafić je totalno promijenio outfit! Bili su zatvoreni tjedan dana i jučer su imali ponovno otvorenje i ne možeš ih prepoznati. To je bio manje-više bez veze uređeni interijer, uglavnom moderno, tamne i sumorne boje zidova, bez nekih posebnih detalja….

A sada, totalno drugi dojam! Upitala sam vlasnika što su napravili i dobila slijedeći odgovor: „Angažirali smo arhitekticu iz MEBLA i zamolili je da s našim malim budžetom učini puno!“ I zaista je učinila. Poanta je da nije bilo nikakvih građevinskih radova, znači ništa se nije rušilo ni zidalo. Promijenjene su samo završne obrade zidova: umjesto postojeće boje na zidove su stavljene nove tapete svijetlih boja sa nekim šašavim uzorkom (MEBLO, cijena po roli cca 100 kn, 1 rola pokriva 5 m2). Na prozore su stavili nove zavjese kupljene također u MEBLU kao komadne, gotove zavjese po akcijskim cijenama cca 100 kn / komad, a na stolce su navukli nove tzv. „haljinice“ koje su skroz prekrile stare i dotrajale stolce (MEBLO, 129 kn/kom). Dojam kafića je sada totalno drugačiji nego prije, nisam mogla vjerovati da se s tako malo novih elemenata može postići tako velika promjena.


To znači da bi se takav redizajn prostora mogao primijeniti i na naš dnevni boravak doma. Uz par novih detalja pravilno usklađenih po bojama, oblicima i dimenzijama ( a tu će pomoći MEBLOVI stručni savjetnici ) i minimalni trošak i Vaš dnevni boravak ( ili neka druga prostorija!) mogu totalno promijeniti svoj outlook!

Oznake: meblo, zavjese, tapete, AKCIJA

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.