Jesenska selidba

03.10.2012.

Nakon ljeta i sezone godišnjih odmora, polako, ali sigurno stiže nam jesen i hladnije vrijeme. Vrućine su već davno pale u zaborav, a ispred nas je godišnje doba koje donosi puno promjena u svim aspektima života. Meni najgora promjena je ona kada treba mijenjati ljetno–zimsku garderobu. A to znači iz ormara (kojih nikada nije dosta!) izvaditi svu garderobu, sve presložiti i odabrati one toplije varijante. I tada uvijek psujem svoje stare, male ormare u koje ništa ne stane.
E, da su mi oni lijepi , veliki ormari s kliznim vratima koji se naprave po točnoj mjeri prostora, pa idu skroz od poda do stopa (i nigdje se ne skuplja prašina)! I još se mogu naručiti tako da vam unutrašnjost naprave po želji (ja bih odmah odabrala puuuuno ladica u ormaru da mogu konačno na uredan način pospremiti sve one sitnice koje se inače rasipaju posvuda!).


A takvi su baš MEBLOVI ormari koji su sada na popustu 30%! S MEBLOVIM arhitektom ili dizajnerom sve dogovorite (unutarnji raspored polica, vješalica, ladica i sl., te vanjski dizajn samih kliznih vrata), onda vam dođu dečki još jednom točno izmjeriti prostor i nakon cca mjesec dana vam se dostavi i montira vaš novi ormar. Naravno da su usluge izmjere, dostave i montaže u MEBLU besplatne!

A kad se već mijenja ormar, bilo bi zgodno promijeniti i ukupni dojam sobe što je opet najzgodnije s novim tapetama (koje su u MEBLU isto na akcijskom popustu 20%!). A te iste tapete koje odaberete za zidove, mogu se aplicirati i na vrata vašeg novog ormara i tada je priča oko jesenskih promjena definitivno zaokružena na najbolji mogući način.

Oznake: ugradbeni ormari, meblo, tapete, ormari, foto tapete

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.