DJEČJE SOBE S POVIŠENIM KREVETIMA

11.09.2014.

Jesen je tradicionalno doba kada se obično uređuju dječje sobe. Počinje nova školska godina i svaki školarac treba dobro organiziranu sobu koja bi trebala zadovoljiti sve nove radne navike, a ujedno i motivirati učenika za rad i pisanje zadaća. Kod osmišljavanja dječje sobe vrlo je važno dobro uskladiti sve objektivne potrebe djeteta i pogoditi njegov ukus kako bi dijete rado boravilo u svojoj sobi. Dječje sobe koje Meblo ima u svojoj ponudi su sve komponibilne što znači da se mogu birati i slagati po elementima, te na taj način dobivati sastavi koji najbolje odgovaraju Vašem prostoru po dimenzijama, bojama, oblicima...


Kada se radi o projektiranju dječje sobe za dvoje ili više djece, a često se radi o relativno maloj prostoriji, obično se preporučuju kreveti na kat ili neke slične kompozicije gdje je barem jedan ležaj gore kako bi se donji prostor iskoristio za neku drugu namjenu. U slučaju sa slike, ispod gornjeg kreveta ubačen je radni stol s pomičnom pločom na izvlačenje. Na taj način je omogućeno maksimalno prirodno osvjetljenje što je vrlo bitno kod pozicioniranja radnog stola. Najbolje je da svjetlost dolazi s lijeve strane ako se radi o dešnjacima, odnosno s desne strane ako su lijevaci, kako ne bi padala sjena dok se piše.

Kada se uređuje prostor dječje sobe, preporučila bih svjetlije nijanse kako bi se što bolje iskoristilo prirodno svjetlo.
Završni touch dječjoj sobi dati će šareni detalji poput veselih tapeta za zid, te zavjesa i tepiha s maštovitim motivima koji će cijelu sobu povezati u jednu cjelinu.

Oznake: dječje sobe, jesen, meblo, namještaj, sobe, kreveti, kreveti na kat, djeca

Počele su vrućine!

09.06.2014.

Počele su vrućine, ljeto je definitivno stiglo! (konačno!)

Prvo nam je dugo bilo hladno, pa su dugo padale kiše i sad konačno sunce (a odmah smo svi počeli kukati kako je vruće!).
Mene osobno to jako veseli, odmah mi pada na pamet boravak u prirodi, neki lijepi izlet, vikend na moru, druženje s prijateljima na otvorenom... Ako netko ima vikendicu u brdima ili apartmančić na moru, odmah nam postaje najbolji prijatelj i već se smišlja plan kako pobjeći iz grada. No nije dovoljni imati neki prostor, treba ga i opremiti.


Za opreme vikendica i apartmana nije potreban neki veliki luksuz, važno je da je funkcionalno, a opet da zadovoljava i barem one osnovne estetske kriterije. MEBLO u svojoj ponudi ima razna praktična rješenja za spavanje: za klasične spavaće sobe, tu su kreveti za razne dimenzije madraca (širine 90, 100, 120, 140, 160, 180 ili 200 cm) koji se mogu i podizati kako bi se iskoristio i sav prostor u unutrašnjosti kreveta. Ako Vam ne odgovara krevet s podnicama na podizanje, tu su kreveti s velikim i prostranim podkrevetnim ladicama pogodnim za spremanje puno stvari. Posebno se biraju madraci koji se razlikuju po vrstama materijala od kojih su napravljeni i na taj način omogućuju svakome da si individualno složi optimalnu kombinaciju za zdravo i ugodno spavanje. Za spavanje u dnevnim boravcima u ponudi su trosjedi s razvlačenjem na više načina tako da se mogu prilagoditi svim prostorima, a svi u sebi imaju kvalitetne madrace s punjenjem od visokokvalitetnih materijala koji omogućuju udobno spavanje. Ne treba izostaviti i vrlo praktične sklopive krevete koji se lako mogu pospremiti iza ormara ili u neki drugi neiskorišteni kut kada se ne uptrebljavaju.

Uz rješenja za spavanje, najvažnije je urediti i vanjske prostore vrta, terasa, balkona i sl. MEBLO je i na tom području uvijek u trendu. Uz već klasični namještaj od tikovine, tu su i moderne garniture od tehnoratana koje će oplemeniti svaki otvoreni prostor. Kada još spomenemo da je u MEBLU dodatna akcija na vrtni namještaj, tada znamo da je pravo vrijeme za opremu apartmana i vikendica!

Oznake: AKCIJA, meblo, namještaj, kreveti, apartmani, madraci, podnice, vrtni namještaj, vrt, terasa

Vikend akcije u Meblu

26.10.2012.

Zgodne su te vikend akcije, zaista se može naći vrlo povoljnih stvari. Traju točno određeno vrijeme (obično je to neki kraći period) ali popusti su uvijek veliki. I u MEBLU je u tijeku slična akcija, ali tamo je ovaj put malo duža, traje od 25. listopada pa do kraja mjeseca. A popusti su veliki: do 40%, i ima raznih stvari na sniženju. Na 40% je vrtni namještaj i madraci i podnice sa zalihe, te salonski izlošci, a na 30% su kuhinje, sjedeće garniture i ugradbeni ormari. Ima jako dobrih sjedećih garnitura, ravnih trosjeda ili kutnih sastava: „my favourite“ su tzv. multiunkcionalne garniture. One se za tren oka i u jednom potezu pretvaraju iz udobnog trosjeda u kojem zavaljeni gledate tv u pravi, veliki bračni krevet. Postoje trosjedi koji se samo otklope i preokrenu i iz njih izađe pravi madrac (npr. Model CO–CO ili model JUMBO) ili kutni sastavi iz programa FEYDOM koji se jednostavno zarotiraju i na taj način dobijete dupli ležaj za vrlo kvalitetno, svakodnevno spavanje. Sve garniture se mogu birati u mnoštvu različitih boja i vrsta materijala (štofovi, mikrofibre, kože, eko kože…), te u raznim dimenzijama.


Na 20% su madraci (uz koje dobijete i besplatnu dostavu), shabby chic asortiman, dječje sobe Mab, krevete Miotto i Punkt, Calligaris asortiman, tapete Marburg i Eijffinger .

Uz stručnu uslugu Meblovih savjetnika za uređenje interijera, organiziranu dostavu i montažu Meblo asortiman dostupan je po najatraktivnijim uvjetima!
Iskoristite ovu specijalnu ponudu i opremite svoj dom povoljnije u najbližem Meblo salonu ili jednim klikom na Meblo web shop.

Oznake: meblo, akcije, sniženja, sjedeće garniture, kreveti, madraci, popusti

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.