Meblo Trade makeover

21.09.2016.

Napravili smo kompletni makover stana u Splitu. Pogledajte kako je stan izgledao prije, te kako izgleda sada. Sviđaju vam se promjene?


Stan prije renovacijeStan nakon renovacije


U renovaciji su korišteni slijedeći proizvodi iz Meblo trade asortimana:  • Kuhinja Astra Line

  • Stolice Calligaris Air

  • Polufotelja MIDJ Sonny

  • Stol Miotto Ivrea

  • Kompozicija dnevne sobe MAB Tender

  • Stakleni stol za računalo Pezzani Clear

  • Stolica Calligaris Parisiene

  • Garnitura Watch

  • Stolić Miniforms Curvo

  • Dječja soba Alples Planet
Za bilo kakve dodatne informacije kontaktirajte nas na info@meblo.hr ili na tel: 098/301 636.

Oznake: makeover, meblo, Meblo Trade, dnevni boravak, kuhinja, dječja soba, interijer, dizajn, dizajn interijera

Jesenski shopping

15.09.2012.

Da, stigla je jesen. A s prvom jesenskom kišom, koja je dala do znanja da je dugo toplo ljeto definitivo iza nas, stiže i potreba za jesenskim shoppingom. Razmišlja se o novim čizmama i, naravno, o novoj dječjoj sobi za novog školarca. A tada nastaje problem: što odabrati, kako najbolje organizirati prostor…


Takve i slične nedoumice muče većinu ljudi koji imaju potrebu za kupovinom novog namještaja. I tu sada uskače MEBLO – oni imaju sve i znaju kako Vam pomoći pri odabiru. Meblove dječje sobe su mladenačke, šarene, vesele i, što je najvažnije, sve su komponibilne. To znači da se svi elementi soba ( kreveti, ormari, radni stolovi…) mogu kupovati pojedinačno i birati u bojama i dimenzijama koje odgovaraju potrebama određenog prostora. Meblovi arhitekti i dizajneri interijera rado će Vam pomoći savjetom i projektnim prijedlogom. Vaš tlocrt ubaciti će u comp i za par trenutaka imati ćete 3D prikaz Vaše nove sobe i cijene izabranih artikala. U ponudi su dječje sobe iz talijanskog programa MAB i slovenskih programa ILES i ALPLES, a do kraja 9. mjeseca u tijeku je i akcija s popustima do 20% na sve narudžbe dječjih soba.

A kako lijepa dječja soba ništa ne znači bez dobrog madraca, valja napomenuti da se uz kupnju dječje sobe u Meblu, madrac dobije u pola cijene!

Uz namještaj, tu je još i mogućnost odabira raznih asesoara, npr. zavjesa, tapeta, prekrivača i tepiha. Meblov arhitekt ili dizajner savjetovati će Vam kako ih najbolje uklopiti i na taj način još dodatno oplemeniti prostor.

I kad nakon toga Vašem mališanu dođu novi školski prijatelji na igranje, i kada uđu u Vašu novu dječju sobu, nemojte se začuditi uzviku: „Vau, koja fora soba!“.

A Vaš će mali princ ili priceza s ponosom odgovoriti: „Naravno, starci su mi je kupili u MEBLU!“.

Oznake: dječja soba, meblo, soba

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.