FLEKSIBILAN DNEVNI BORAVAK

26.02.2013.

Oduvijek sam si željela imati fleksibilan dnevni boravak: da ga mogu preslagivati ovisno o raspoloženju i potrebama. Za svakodnevnu upotrebu udobno sjedenje za gledanje TVa, a za tulume da se može jednostavno razmjestiti i napraviti mjesta za ples. A za poslije tuluma, da se može lako pretvoriti u ležaj za preostale goste.
I upravo takvu garnituru za sjedenje odnedavno ima i MEBLO u svojoj ponudi. Radi se o modelu Bonbon2, najnovijoj garnituri u Meblo kolekciji sjedećih garnitura koja je i dobila veliko međunarodno priznanje - A-design Award u Italiji - nagradu za dizajn! Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje za izvrsnost u dizajnu, a evaluiraju se funkcionalnost, ergonomija, prezentacija, inovacija, uporabljivost, zabavni detalji, tehnologija.

BonBon2 je garnitura sa gotovo neograničenim brojem opcija, izrazite funkcionalnosti. Na malom prostoru pruža se mnoštvo mogućnosti za slaganje elemenata od kojih je sačinjena garnitura – trosjed ili kutni sastav s lakoćom se može presložiti u garnituru za spavanje, popodnevno odmaranje, u kompoziciju za party, mogu se formirati dva odvojena seta za odmor, čitanje…na raspologanju su različite kombinacije koje odgovaraju trenutnom raspoloženju i potrebama ukućana. Osnovni elementi su sjedalo,naslon, izduženi elementi koji se poput lego kocaka slažu u različite kombinacije. Na raspologanju su i vrlo efektni i ekonomični dodaci poput elementa sa spremištem za posteljinu, podesivog naslona različitih visina, brojni jastuci i dodaci, a kombinacijom boja može se postići dodatni jedinstveni efekt- sjedala i rukonasloni mogu biti u različitim bojama, siva garniture bit će zanimljiva i dinamična uz dodatak npr crvenog sjedala ili naslona, ili samo uz odabir jastuka u kontrastnoj boji. Svi elementi garniture su u cjelosti tapecirani, obloženi čvrstom tkaninom, pa se mogu vro jednostavno rotirati, preslagivati, razdvajati i sastavljati u maštovite i kreativne kombinacije.U veljači Meblo odobrava 20 posto popusta na garnituru Bonbon2, dostupnu po cijeni od 7.996 kuna, te uz mogućnost otplate na 12 rata bez kamata. Organizirana je i dostava te montaža.

Oznake: sjedeća garnitura, bonbon2, meblo, namještaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.