I U VIKENDICI SE MORA DOBRO SPAVATI!

19.07.2013.

Uvijek se sjetim jednog ljetovanja kada su me rođaci vrlo ljubazno pozvali k sebi u njihovu kuću na more. Sve je bilo krasno zamišljeno, mali dalmatinski otok, dogovorili smo termin, oni su me dočekali kada sam došla i smjestili me u njihov dnevni boravak: „Evo tu je trosjed, on se razvlači, pa se ti komodaj!“. I sve je i dalje bilo super dok navečer nisam legla na taj razvučeni trosjed i propala u rupu u sredini tog nazovi madraca. Svi moji pokušaji da se naspavam u tih tjedan dana su propali i bio mi je upropašten toliko dugo očekivani godišnji odmor jer su me cijelo vrijeme bolila leđa i sklapale mi se oči.


Da se i Vama ne bi dogodilo nešto slično, MEBLO nudi rješenja za spavanje za sve vrste prostora. Za klasične spavaće sobe, tu su kreveti za razne dimenzije madraca (širine 90, 100, 120, 140, 160, 180 ili 200 cm) koji se mogu i podizati kako bi se iskoristio i sav prostor u unutrašnjosti kreveta. Ako Vam ne odgovara krevet s madracem na podizanje, tu su kreveti s velikim i prostranim podkrevetnim ladicama pogodnim za spremanje puno stvari. Posebno se biraju madraci koji se razlikuju po vrstama materijala od kojih su napravljeni i na taj način omogućuju svakome da si individualno složi optimalnu kombinaciju za zdravo i ugodno spavanje. Za spavanje u dnevnim boravcima u ponudi su trosjedi s razvlačenjem na više načina tako da se mogu prilagoditi svim prostorima, a svi u sebi imaju kvalitetne madrace s punjenjem od visokokvalitetnih materijala koji omogućuju udobno spavanje. Ne treba izostaviti i vrlo praktične sklopive krevete koji se lako mogu pospremiti iza ormara ili u neki drugi neiskorišteni kut kada se ne upotrebljavaju.

Kada još spomenemo da je u MEBLU od 18. do 24.7.2013. akcija 25% popusta na sve, tada znamo da je pravo vrijeme za kupovinu novog kreveta za more!

Oznake: ljeto, AKCIJA, popusti, namještaj

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.