MEBLO DIJELI POKLONE ZA SVOJ ROĐENDAN (A I POPUSTE!)

29.11.2012.

Fora su te rođendanske akcije; nešto slično kao i vikend akcije. Obično kratko traju ali imaju velike popuste. U MEBLU je cijeli ovaj tjedan (do petka 30.11.) rođendanska akcija sa zaista velikim popustima. Meblo slavi rođendan i umjesto da očekuje poklone, tu se pokloni i popusti dijele. Sve grupe proizvoda su na popustu 20% što nije zanemarivo.


Ipak su to veliki iznosi kada se kupuje novi namještaj, pa se onda i tih 20% skupi na pozamašan iznos – barem još za jedne cipele. A nove cipele uvijek dobro dođu! Uz te dodatne popuste još se i dobije poklon bon za 5% popusta za iduću kupnju. Zato je korisno malo češće pregledati aktualne newslettere na internetu, uvijek se može naići na nešto zanimljivo. A i po ovom kišnom vremenu najljepše je shopingirati od doma ušuškan u dekicu na trosjedu s laptopom u krilu. Web shopovi postaju sve popularniji, sve su bolje organizirani i sve se može kupiti samo jednim klikom miša.
I zato brzo u MEBLO (virtulano ili realno) i uhvati akciju dok još traje!

Oznake: meblo, rođendan, AKCIJA

Predmet želja: Dizajnerski stol i stolci - Novi visokotehnološki materijali

16.11.2012.

Tko ne bi poželio novu blagovaonu pred blagdane? Upravo zato MEBLO je u svom CALLIGARIS studiju u Maksimirskoj 112, Zagreb izložio akcijski set iz talijanskog dizajnerskog programa CALLIGARIS koji je na popustu 15%. Radi se o stolu i stolcima koji postoje u mnogo varijacija dimenzija, materijala i boja, te se na taj način mogu slagati nebrojene kombinacije. Stol Key dostupan je u 2 dimenzije ( 90x90 s mogućnosti širenja na 150 cm i 90x130 s mogućnosti širenja na 230 cm ). Gornja ploča je od kaljenog stakla i može se birati u 6 raznih boja, a noge i konstrukcija su od metala koji se može izabrati u 5 ponuđenih boja. Stolac Basil može imati noge od drveta ( izbor 3 boje ) ili metala ( 3 oblika u 7 boja ), a sjedalo je od polypropylena i radi se u 6 boja. ( Sad možete pokušati izračunati koliko je to ukupno mogućih kombinacija; ja nisam uspjela! ).

Polypropylen (oznaka PP) je vrsta termoplastičnog polimera sa širokim spektrom uporabe. Osim u izradi namještaja, koristi se za medicinsku i laboratorijsku opremu, tepihe, konope, ambalažu za hranu i piće koji se mogu ponovno upotrebljavati, te za izradu tekstila (termo donje rublje). Otporan je na vlagu i mnoge kemijske spojeve i kiseline, te je jako čvrst. Također je i termostabilan (topi se tek na 171 stupanj C). Sve to daje mu odlične karakteristike za izradu stolaca, te se je Calligaris upravo zato i odlučio svoju novu liniju dizajnerskih stolaca napraviti od PP.
I još nekoliko zanimljivih podataka: PP se može reciklirati, ne koristi se voda u tehnološkim procesima proizvodnje i grupe za zaštitu okoliša proglasile su ga niskorizičnim i pogodnim za upotrebu.
Gore navedeni akcijski set dostupan je u MEBLO Calligaris studiju u Maksimirskoj 112, Zagreb uz popust 15%! POSEBNA POGODNOST: Akcijski set - stol Key (CS/4044-WR) i stolice Basil (CS/1359) uz mogućnost plaćanja karticama Zagrebačke banke na 24 rate bez kamata! Ponuda se može realizirati u bilo kojem Meblo salonu ili slanjem upita na info@meblo.hr

Oznake: meblo, calligaris, namještaj

Odlučili ste obnoviti svoju kuhinju, ali ne znate odakle početi? Evo nekoliko savjeta koji će Vam pomoći da stvorite bolju, funkcionalniju i moderniju kuhinju.

09.11.2012.

Pronađite ideje za svoju kuhinju
Ukoliko planirate renoviranje svoje kuhinje, sigurno ste pregledali mnogo časopisa i internet portala kako biste pronašli fotografije koje će vas inspirirati prilikom uređenja vaše kuhinje. Pogledajte i MEBLO web site, te na našem portalu pronađite mnoštvo ideja koje će vam pomoći prilikom uređenja.
Da ste se zapitali zašto obnavljate svoju kuhinju? Da li je razlog postizanje veće cijene vašeg stana ili zato što želite prostraniju, moderniju i funkcionalniju kuhinju?


S koliko novca raspolažete
Kako se cjelokupan projekt preuređenja vaše kuhinje ne bi pretvorio u noćnu moru, pažljivo napravite financijsku konstrukciju. Također su bitni planovi za budućnost. Ako planirate živjeti u toj kući ili stanu minimalno još 5 godina, planirajte novu kuhinju tako da odgovara i vašoj obitelji. Da je multifunkcionalna. Nemojte biti sebični. Novac je potrebno potrošiti na stvari koje nećete ubrzo mijenjati, a dobra kuhinja je ipak jedna dugoročna investicija.

Raspored elemenata
Prilikom uređenja kuhinje, najvažniji je raspored elemenata. Pogledajte prostor i utvrdite koji model kuhinje bi najbolje odgovarao. Nemojte se usko držati dosadašnjeg rasporeda elemenata. Budite sigurni da možete elemente još bolje rasporediti kako bi vaša kuhinja izgledala modernije i postala još funkcionalnija.Imajte na umu kako sudoper mora biti postavljen pored ili nasuprot površine za kuhanje i frižidera, a sudoper, frižider i pećnica moraju biti blizu kako bi se olakšalo kretanje po kuhinji.Kako bi vaša kuhinja izgledala veselo, dodajte mnoštvo rasvjetnih elemenata. Biti će vam od velike pomoći prilikom spremanja večere za vaše goste i prijatelje.

Radna ploča
Od kakvog god materijala bila, radna ploča vrlo je bitan element vaše kuhinje. Kao materijal za radnu ploču, najčešće se koristi laminat koji postoji u raznim bojama i uzorcima. U ozbir još možete uzeti i drvene ili kamene površine koje se vrlo često koriste u zadnje vrijeme, iako su one dosta skuplje. Kod odabira radne ploče bolje je izabrati šarene uzorke, kako se ne bi svaka prljavština na njima vidjela. Bijela i crna boja dosta su nezahvalne jer se na njima svaki trag uočava.

I ako ste nakon svih ovih naputaka ostali s upitnikom iznad glave i ne znate odakle bi počeli, možda je ipak najbolje da se obratite u MEBLO gdje će vam njihovi ljubazni arhitekti i dizajneri svojim stručnim savjetima riješiti sve dileme.

Oznake: meblo, kuhinja, dizajn

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.