Predmet želja: Dizajnerski stol i stolci - Novi visokotehnološki materijali

16.11.2012.

Tko ne bi poželio novu blagovaonu pred blagdane? Upravo zato MEBLO je u svom CALLIGARIS studiju u Maksimirskoj 112, Zagreb izložio akcijski set iz talijanskog dizajnerskog programa CALLIGARIS koji je na popustu 15%. Radi se o stolu i stolcima koji postoje u mnogo varijacija dimenzija, materijala i boja, te se na taj način mogu slagati nebrojene kombinacije. Stol Key dostupan je u 2 dimenzije ( 90x90 s mogućnosti širenja na 150 cm i 90x130 s mogućnosti širenja na 230 cm ). Gornja ploča je od kaljenog stakla i može se birati u 6 raznih boja, a noge i konstrukcija su od metala koji se može izabrati u 5 ponuđenih boja. Stolac Basil može imati noge od drveta ( izbor 3 boje ) ili metala ( 3 oblika u 7 boja ), a sjedalo je od polypropylena i radi se u 6 boja. ( Sad možete pokušati izračunati koliko je to ukupno mogućih kombinacija; ja nisam uspjela! ).

Polypropylen (oznaka PP) je vrsta termoplastičnog polimera sa širokim spektrom uporabe. Osim u izradi namještaja, koristi se za medicinsku i laboratorijsku opremu, tepihe, konope, ambalažu za hranu i piće koji se mogu ponovno upotrebljavati, te za izradu tekstila (termo donje rublje). Otporan je na vlagu i mnoge kemijske spojeve i kiseline, te je jako čvrst. Također je i termostabilan (topi se tek na 171 stupanj C). Sve to daje mu odlične karakteristike za izradu stolaca, te se je Calligaris upravo zato i odlučio svoju novu liniju dizajnerskih stolaca napraviti od PP.
I još nekoliko zanimljivih podataka: PP se može reciklirati, ne koristi se voda u tehnološkim procesima proizvodnje i grupe za zaštitu okoliša proglasile su ga niskorizičnim i pogodnim za upotrebu.
Gore navedeni akcijski set dostupan je u MEBLO Calligaris studiju u Maksimirskoj 112, Zagreb uz popust 15%! POSEBNA POGODNOST: Akcijski set - stol Key (CS/4044-WR) i stolice Basil (CS/1359) uz mogućnost plaćanja karticama Zagrebačke banke na 24 rate bez kamata! Ponuda se može realizirati u bilo kojem Meblo salonu ili slanjem upita na info@meblo.hr

Oznake: meblo, calligaris, namještaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.