Meblo kuhinje

05.09.2012.

Na prvi pogled sve nam kuhinje mogu izgledati slično. Međutim, promatramo li pažljivije, uočavamo da razliku čini pažnja koja se posvećuje detaljima. Meblove kuhinje Astra i Sphera u potpunosti su individualizirane, a plod su proizvodnje čijoj se svakoj fazi prilazi s posebnom pozornošću i vještinom. Velika pažnja pridaje se estetici oblika, upotrebi tonaliteta odabranih boja osnovica, funkcionalnosti strukturalnih linija te preciznosti detalja. Sve to kako bi se zadovoljile želje i potrebe različitih stilova života.



Meblov program kuhinja je iznimno komponibilan: to znači da svaka kuhinja može biti realizirana u svim dimenzijskim varijantama. Stoga se svaki model iz kolekcije može prilagoditi bilo kojim zahtjevima prostora. Ukoliko želite u potpunosti iskoristiti dimenzije prostorije izbjegavajući prazne prostore najbolje se odlučiti za kupnju kuhinje po mjeri. To znači da će kuhinja, poput odijela koje šiva krojačica, biti realizirana u potpunosti prema dimenzijama Vašeg prostora.



Jedan vrlo važan čimbenik procjene Vaše kuhinje je analiza ergonomičnosti: znanosti koja se bavi odnosom čovjeka sa predmetima koje koristi i prostorima u kojima živi i radi. Naime, kuhinja je prostor u kojem se događa veći dio dnevnih aktivnosti: tu se priprema hrana, kuha se i objeduje. Potreba za time da se ima sve na dohvat ruke i da se može slobodno i komotno kretati bez poteškoća, u mnogim slučajevima nije zadovoljena. Stoga u Meblu uvijek predlažemo da procjenite sve ponuđene mogućnosti različitih dimenzija elemenata i obrada, kako biste izabrali upravo onu opciju koja će se prilagoditi Vašim estetskim, ali i fizičkim potrebama.
U Meblovim salonima diljem Hrvatske u tijeku su akcijski popusti do 25% na kuhinje Astra i Sphera. Nudimo zaista sve - od jednostavnih linijskih kuhinja prikladnih za manje prostore i za apartmane do raskošnih sastava u različitim bojama i obradama sa pregršt različitih mogućnosti i kombinacija. Na osnovi mjera Vašeg prostora projektirat ćemo kuhinju te Vam kompjuterskom simulacijom vizualno približiti idejno rješenje.

Oznake: kuhinja, meblo, talijanska kuhinja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.