Photobucket

28.04.2013., nedjelja

Dječiji A sastav

Povodom svjetskog dana plesa, naše malene mačkoretkinje
nastupile su na rukometnoj utakmici Široki:Zrinjski...
Kako su se provele, pogledajte u sljedećem slideshowu..

wavemahcerek

Dječiji Sastav - Rukometna Utakmica Široki:Zrinjski - Slideshow: Maria’s trip to Široki Brijeg (near Mostar) was created with TripAdvisor TripWow!

- 15:59 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Komentari On/Off

Širokobriješke mažoretkinje „Široki“ osnovane su 2000. godine kao mažoretkinje grada Širokog Brijega, a sad broje preko 350 članica raspoređenih u četri dobne skupine: dječiji sastav, kadeti , juniori,seniori i vrtićke hobi skupine.
Dosad su sudjelovale na VIII. državnih prvenstava gdje su osvojile preko 70 medalja.
2005. godine sudjelovale su na XV. Međunarodnom festivalu mažoretkinja u Italiji, gdje su bile pozvane kao jedine mažoretkinje iz BiH i Hrvatske.
2007. seniorke su se natjecale i na Europskom prvenstvu u Crnoj Gori gdje su osvojile 6. mjesto i bile druge u poretku gradova iz BiH.
2008. kadeti su na Državnom prvenstvu u Grudama osvojile dvije srebrene medalje u kategoriji štap i pom-pon, a na Europskom prvenstvu u Rumunjskoj osvojile su brončanu medalju u kategoriji pom-pon.
Ivona je bila zlatna na Državnom prvenstvu u kategoriji solo junior pom-pon a to je i potvrdila na Europskom, pa je ova godina jako važna za naš napredak gdje smo ukupno osvojile 9 odličja od čega dva zlatna.
Postajemo POČASNI članovi HMS-a!!
2009. organiziramo najveće Državno prvenstvo mažoretkinja u našem gradu a ujedno i najbolje gdje smo se natjecale u 14 kategorija i osvojile 14 medalja.
Neizostavan su dio svih kulturnih i sportskih događanja u Širokom Brijegu a i šire.
2009.sudjelujemo na Europskom prvenstvu u Francuskoj gdje kadeti osvajaju 3.mjesto a naša solerica Ana $eniorka, također 3.mjesto.
Kao i ostalih godina, načelnik nas poziwa na službeni prijem i dariwa nas!
Obećane su nowe čizme i uniforme, te prelazimo u SRC "ĐULIĆ" gdje imamo kraljewski tretman.
2010. na Državnom Prvenstvu osvajamo 14 medalja u svim kategorijama, od čega 4 zlata. Tim smo sa najviše osvojenih medalja. Iste godine prganiziramo i Europsko prvnstvo mažoretkinja u Š.Brijegu. Dobivamo pehar za najbolju organizaciju na najvećem Europskom prvenstvu. Pokazali smo da je Široki ipak bio dovoljno ŠIROK za sve, a načelnik za medije kaže da je XII.Europsko prvenstvo najvažniji događaj za cijeli grad i Županiju ZH u 2010.g.
2010.g. sudjelujemo i na Državnom prvenstvu u Hrvatskoj kao počasni član.
Posebno treba izdvojiti nastupe na Večernjakovim pečatima, Melodijama Mostara, utakmici Hrvatske nogometne reprezentacije,utakmici Hrvatske rukometne reprezentacije i mnoge druge nastupe i protokole kao i snimanje filma o "Mažoretkinjama Široki" za Federalnu televiziju.
Voditeljica, koreografkinja i trenerica je Marija Topić Ramljak, a trenerice B timova su: Ana Topić, Daria Topić, Ivona Rezić i Marija Šaravanja.

*********************************************************

Ovaj blog je otvoren s ciljem lakšeg informiranja članica naših Mažoretkinja, te da bi poboljšali komunikaciju s ostalim timovima, kako iz BiH, tako i iz Hrvatske a i šire.
Vodi ga i uređuje, u suradnji s ostatkom tima, Maria - RedCoach!


POČASNI ČLAN HMS-a - MAŽORETKINJE ŠIROKI
Photobucket
Mažoretkinje su način žiwota

*********************************************************

KADETI A - DRŽAVNE PRVAKINJE
Photobucket

JUNIORI A - DRŽAVNE PRVAKINJE
Photobucket

UVIJEK ORIGINALNE
Photobucket

SVE KAO JEDNA
Photobucket

MOJI ANĐELI
Photobucket

PRONAĐI RAZLIKU
Photobucket

SAVRŠENSTVA
Photobucket

OPASNO - DOBRE - NAJBOLJE
Photobucket

LJEPOTICE
Photobucket

EXTRA
Photobucket

SLUŽBENA TORTA XII.EMC
Photobucket


POTPISIVANJE UGOVORA ZA XII. EUROPSKO PRVENSTVO U ŠIROKOM BRIJEGU
Photobucket