< travanj, 2010 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Komentare hoćeš/nećeš?

||

blog.hr

srijeda|14.04.2010.

|Mi uživamo plešući
|

Brišem prašinu s onog slatkog login djela na blog.hr-u! :)
(just for the record – puno sam se nakihala upravo sad! ;) )

Jednostavno ne želim početi post lažnim obećanjima da je ovo zadnji put da će nastati ovoliko dugačka pauza između postova! Jer bi to bila moguće velika debela laž! (potrudit ću se da ne bude tako)

Ali
počet ću ga velikim pozdravom iz Križevaca!! :)

Gdje smo, što smo?

Znam da vam se ne čita opširna priča o svakom događaju koji smo preveslale u svojoj maloj plesnoj barci! Zato ću skratiti što je moguće više!
I sami vidite da sam zadnji put pisala prije godinu dana (sram me bilo! :( )

Kao prvo – prošle smo godine postale članice SMPTH (saveza mažoretkinja i pom-pon timova hrvatske). Da, prije od prilike godine dana! Hihihi
Prvi nastup kao članica saveza bio nam je u dragoj nam Bedekovčini!
Tamo smo po prvi puta, na kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, osvojile medalju! Velik događaj u našim malim životima!
Seniorke u kategoriji velika formacija štap osvojile su broncu! Bile smo neizmjerno sretne!
Image and video hosting by TinyPic
Ali nikad nećemo zaboraviti kad se Tihana vratila sa podjele pohvalnica svim sudionicima sa obaviješću da i mi, kao treće, idemo na Europsko!!!!!!! Nismo mogle suzdržati suze! Mi na Europsko!!! (ajme, kad se sjetim! I onog komentara od Goričanka – kaj je neko trudan pa slavite?
Kad malo bolje razmislim, nisu bile ni daleko od istine! Jer mislim da smo baš tad širokoj javnosti obznanile da smo mi jedan mali beba-tim koji raste i raste ( a i sami znate kak djeca brzo rastu))


I eto – došle mi i na Europsko u Opole u Poljsku! Kraj 8. mjeseca, početak naše zabave! Bili su nam to dani života! Okej, onih par dana koje smo tamo provele!
Image and video hosting by TinyPic
Bile smo 18!! što je za nas debitantice u svemu redom (natjecanju, europskom…) bio predobar uspjeh!!! :)
Koreografije su nam bile odlične, a ona koju smo plesale u Opole-u, za samo 2 mjeseca u Sisku osvojila je i medalju! Ovog puta srebrnog sjaja!!! (ako smijem napomenuti, to mi je bilo ostvarenje želje!!! :) <3 )

Kad smo već došle do 2. medalje, naprosto smo se navukle na taj predobar osjećaj uspjeha i eto, nastavile smo taj uspjeh!
U Opatiji krajem ožujka na natjecanje smo poslale i našu virtuozicu i balerinu Moniku, koja je dobila i svoju prvu medalju u solu sa štapom! Bronca! <3
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Juniorkama sa mini formacijom štap je nažalost malo falilo da i one pokupe svoje prve medaljice!
No na prošlotjednom natjecanju u Velikoj Gorice malo se nešto promijenilo! Juniorke su zakoračile korak dalje i uspjele osvojiti broncu! Nisu se tome nimalo nadale i, da su mogle, skakale bi do plafona od sreće!!! Da ste ih samo vidjeli! :) (ako jeste, vidjeli ste, znate koliko im je to značilo.) Monika je isto obojila svoju novu medalju! U srebro ovog puta!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

A velike seniorske formacije??

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Eeeeeeeeee, to je jedna jako duga i jako lijepa priča! Pošto sam napravila ono što sam rekla da ne smijem, dosta opširno pisala, odat ću vam samo kako ta slatka priča završava!
Sa broncom oko vrata velike formacije sa štapom i srebrom oko vrata velike formacije pom-pon!
I onim najbitnijim – odlaskom i na ovogodišnje Europsko prvenstvo u Češku!!!!

Zahvaljujemo se puno puno svima na podršci u našim koreografijama, od kojih svaku plešemo s puno ljubavi, srca i energije, te za mnogobrojne pohvale cijelom našem KžMž timu!!! :)
Iako vam se možda to čini bedasto, ali puno nam to znači!
Kak je i jedna naša seniorka lijepo rekla – puno se toga i na cesti može napraviti!
Može i ponosne smo na našu cestu i parkiralište ispred dvorane! :)

Hvala vam i za pohvala za naše koreografije i styling! Vama se jako sviđa, a mi oboje naprosto obožavamo!!

I uz naš moto, kojeg se nadamo da će se svi timovi pridržavati, još jednom puno pozdrava i pusica iz dragih nam Križevaca!!

Image and video hosting by TinyPic

„Svi pokali samo su prazne šalice!! Biti tim je ono što je najvrijednije!“

Vidi nas gle:
Image and video hosting by TinyPic

By: Alma





P.S. Velike zahvale cijelog tima za ovogodišnje kvalifikacije idu teti Tanji za frizure, teti Dijani za slikice, teti Petri za PRstvo, dečkima za plakat i fotić stvari, teti Danijeli na igli i koncu i svim mamama i drugim vjernim pratiocima koji nas prate na natjecanjima za to kaj su tam uz nas i viču sa tribina i daju nam samo još više i više poticaja za ples, i svim mamama, tatama, dečkima, bracekima, sekama i drugima koji nas bodre iz Križevaca, našem Upravnom i Nadzornom odboru, Gradu Križevcima, kao jedinom sponzoru... I svima koji se pronalazite u uspjesima našeg tima, kako što se ovih kvalifikacija tiče, tako i inaće, jer znam da nisam sve nabrojala, al ovo je ipak samo jedan blog! <3









- 22:14 - Komentari (12) - Isprintaj - #


Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.