Matija Gubec

četvrtak, 05.05.2005.

Dodatak iz izbornog stozera...

Cetvrtak, dvadesetpedesetdevet. Kolegij izbornog stozera je upravo zavrsen. Iznesena izvjesca s obavljenih sastanaka tijekom dana.

- Sastanak s policijom: suradnja zadovoljavajuca, postoje izvjesni problemi s financiranjem ali o tome ce se jos pregovarati. Dogovorena dugorocna suradnja.

- Sastanak s djelatnicima iz ministarstva obrazovanja: Treba ustanoviti ekspertnu skupinu koja ce pripomoci daljnjem razvoju medjusobnih odnosa. Odnosi ocijenjeni od jedan do pet, kako u kojem podrucju. Poduzet sve sto je u mojoj moci kako bi se unaprijedili odnosi izmedju mog stozera i navedenih djelatnika. Ustanovljeno da kuverte plave i bilo koje druge boje vise ne rade kako su nekada radile. (napomena...provjerit u Lipa Millu jel mozda problem u kvaliteti kuverti)

- Sastanak s predstavnicima poslodavaca: Poslodavci trazili razumjevanje posloprimaca. U suprotnom zaprijetili raskidanjem dosadasnjeg ugovora i upozorili kako bi moglo biti financijskih problema. Posloprimci uputili ostru protestnu notu, ali poslodavci nemaju sluha. Sutra nastavit pregovore.

Dan privodim kraju. U stozeru uobicajeni zamor i guzva. Na svima se primjecuje umor. Tezak dan uzeo je danak. Clanovi izbornog stozera s nestrpljenjem ocekuju kraj jos jednog napornog predizbornog dana...

- 21:12 - Transkript Vaseg misljenja (1) - Klik.....bzzzz...bzzzz.bzzzz....klik - #