mateO'

16.03.2012., petak

I opet su nas kresnuli

. čudovište
. monstrum


Baš sad.Baš 2012. godine odlučili Amerikanci postati humanitarci i spasiti jadnu dječicu iz ralja ubojice i monstruma iz Ugande svjetski poznatog Konya.
Otima,zarobljava,za vojnike osposobljava , i na kraju iz čistog hira kolje, vadi oči, reže nos ili sjecka uši ,jadnoj dječici koja tek gledaju svijet i raduju se životu .

Video klip o takozvanoj ''nevidljivoj djeci'' obišao je svijet.Svi su se zgrozili nad pričom koja je prisutna godinama pa se kobajagi sad razotkrila. Idemo se ujediniti i strpati u tamnicu zločestog Konya i spasiti nevidljivu dječicu .To je blistava ideja kriminalaca Amerikanaca koja je dočekana s tolikim entuzijazmom.Zlo mi je .

Zašto mi je zlo? Zlo mi je jer ponovno i ponovno i ponovno, dopuštamo da nam Ameri prćkaju po mozgovima i sole pamet , jer sve njihove briljantne ideje dočekamo raširenih ruku i nogu , nikad ne shvativši da nam na vlastite oči jebu znanje, i nama i i kugli zemaljskoj i nevidljivoj djeci .

Humanitarci Amerikanci,ali malo morgen. God bless lopovske planove.
Sad odjednom svi sumnjaju da li je riječ o akciji pomaganja ili o akciji ''zajebaću cijeli planet i i ostvarit bolestan profit'' . Tko god je koliko toliko razumnog karaktera skontat će da je riječ o neizrecivom bogatstvu Ugande crnim zlatom ,a to je svi mi znamo jedna i jedina relikvija Obame i njegovih sotonskih suradnika .

Dakle očito je da bolesni potezi Amerikanaca idu iz krajnosti u krajnost.
Ne postoji riječ kojom bi se moglo opisati stjecanje profita na osnovi nevine i ugrožene dječje vrste. Ne postoji kazna kojom bih kaznio Konya jer sve je preblago , čak i ona koju držim najboljom a to je ''čupanje muda'' nije mi dovoljna.
Isto tako ne postoji kazna kojom bih kaznio Amere i Obamu ,iako mislim da je najbolje da se potrpaju u plinsku komoru , ali umjesto plina pustit im da se uguše u nafti tek tad će se nagutat onoliko koliko žele , a žele do groba.

Da su talentirani i ekonomski daleko najintelektualniji nije sporno , ipak su uspjeli napraviti takvu priču da im se cijela majka Zemlja divi i klanja . Čak su i najveća Holivudska imena propričala o istoj, uključujući i ljepšu polovicu Branđeline . Ne daj bože akcije bez nje ,postala je kao kondom, braniteljica djece.

I dok nam Ameri gdje god stignu guraju u 'ass' mi i dalje ostajemo pri svojoj zaluđenosti o toj 'predivnoj' zemlji . Koja nam kroji sudbinu onako kako se Obami 'digne' .Predivnoj zemlji koja je 'kresnula' cijeli svijet lažnom akcijom dobrote ,akcijom koja je zapravo ništa doli pseće gladi za profitom i naftom




- 21:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

Najdraži citati

Posjete