p!nk star

srijeda, 29.08.2007.

PaRiS HilToN

Vječna neradnica ovog je ljeta u svoj dom u Malibuu dovela većinu svojih prijatelja, jer svaki vikend organizira zabave, pa paparazzi već tjednima doslovno žive na plaži, nadajući se zanimljivim uzvanicima na njezinoj terasi. Konačno su došli na svoje - bivši suprug Pamele Anderson uživao je s Hiltonicom na jednoj od zabava, a pao je i pokoji zagrljaj.

S novom, kraćom frizurom i vječnim osmijehom na licu, Paris Hilton u svom je domu dočekala posebnog uzvanika - rockera Kid Rocka.

Osim što se njezina linija odjeće rasprodala u rekordnom roku, ni s kućom nije ništa lošije prošla. U samo deset dana našla je kupca za imanje u Hollywoodu, i prodala ga za više od dva milijuna funti, te tako zaradila oko pola milijuna. Nakon glazbe, mode i književnosti, evo Paris u svijetu nekretnina...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 14:08 - Komentari (19) - Isprintaj - #

utorak, 21.08.2007.

!!NoVoStI!!

Paris Hilton se odmara u svojoj vikendici u Miamiju, i to bez frendica, ludih tuluma i drugih aktivnosti koje su je proslavile. Paparazzi su je snimili kako na bazenu čita knjigu o sebi,a vjerni obožavatelji najpoznatije neradnice primijetili su kako se Hiltonica svakih pet minuta gleda u zrcalo. Na tulumu, na sudu, na bazenu - egocentrična kao uvijek.

Privatni helikopter danas će, prema najavama iz kluba Papaya, u Novalju dovesti najpoznatiju svjetsku partijanericu i njenu "smirenu" sestru, koja je na Hvaru pokazala da zna što je ludi noćni provod, a
vidjeli smo i da se vješto koristi medijima, dovodeći djevojku u istoj odjeći kako bi zavarala fotografe.

Čini se da će piće Rich Prosecco, čiji je zaštitni znak Paris Hilton, svjetska neradnica broj jedan, u klubu Papaya u Novalji promovirati sama Paris, jer je svoj dolazak, zajedno sa sestrom Nicky, najavila za danas poslijepodne, i to privatnim helikopterom. Podsjećamo, Nicky Hilton na Hvaru je najavila da će joj se poznata sestra pridružiti u odmoru na jadranskoj obali.

Britanski tabloidi ovih dana naveliko pišu o mogućnosti da se Paris pridruži još nekim poznatim osobama u novoj sezoni tamošnjeg Celebrity Big Brothera, koji je svojedobno, zahvaljujući rasističkim incidentima, u prvi plan izbacio indijsku glumicu Shilpu Shetty. Prema pisanju The Suna, Paris je oduševljena pozivom jer joj je stalo do "ugleda u britanskoj javnosti", ali za svoj angažman traži oko 300 tisuća funti. Ukoliko joj producenti isplate traženu svotu, bit će to najveći iznos ikada isplaćen za sudjelovanje u nekom reality showu. Eto, gdje god dođe, Paris stvara povijest!

- 16:45 - Komentari (7) - Isprintaj - #