p!nk star

petak, 08.06.2007.

¤¤¤ Paris Hilton puštena iz zatvora ¤¤¤

Paris je u zatvoru bila od nedjelje kada se dobrovoljno javila na odsluženje 23-dnevne zatvorske kazne koja joj je dosuđena zbog vožnje u pijanom stanju i zbog toga jer je upravljala vozilom za vrijeme dok joj je bila pod uvjetnom kaznom.

Glasnogovornik ureda šerifa okruga Los Angeles Steve Whitmore kazao je na današnjoj novinarskoj konferenciji kako je Paris puštena iz više razloga, a jedan od njih su medicinska mišljenja koja su odigrala ulogu u puštanju Hilton na uvjetnu slobodu tj. na odsluženje ostatka kazne u kućnom pritvoru.

Paris će ostatak kazne od 40 dana provesti u kućnom pritvoru te će na ruci nositi zatvoreničku narukvicu kojom se prati njeno kretanje. Da je ostala u zatvoru, ćeliju na "elitnom" odjelu u kojem kazne služe poznati Amerikanci, javni službenici i policajci, nastanjivala bi još barem 18 dana. Ovako joj preostaje odsluženje još 40 od prvotno dosuđenih 45 dana kazne, ali u kućnom pritvoru.

Whitmore je, pozivajući se na pravila o poštivanju privatnosti kažnjenika, kazao kako ne smije javno iznositi detalje medicinskih razloga zbog kojih je Paris puštena iz zatvora. Međutim, internet portal TMZ.com ranije je izvijestio kako Paris Hilton uglavnom odbija jesti zatvorsku hranu, zbog čega se smatra kako joj se izašlo u susret, te da bi se izbjeglo narušavanje njenog zdravlja, ponuđena joj je mogućnost "kućnog" odsluženja ostatka kazne.

U nagodbi o kućnom pritvoru Paris je ponuđeno da kazna traje "originalnih" 45 dana, a ne 23 kako joj je dosuđeno pod uvjetom da iza rešetaka pokaže primjereno ponašanje. Paris i njeni odvjetnici na to su pristali.

Zanimljivo da iako je u zatvoru provela nešto više od 72 sata, pravosuđe joj priznaje 5 zatvorskih dana. Podsjetimo, u zatvor u Lynwoodu dobrovoljno se javila u nedjelju nešto prije ponoći, a iz istog je puštena jučer ujutro po lokalnom vremenu.


Image Hosted by ImageShack.us

- 19:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #