Makarska scenA

15.06.2007., petak

Koncert u Arta za zadnji dan škole

Piše: Damage

Image Hosted by ImageShack.us

Evo kako vidite na plakatu, tri benda nastupaju za zadnji dan škole, šta će reć 21.6.2007. Dva Makarska i jedan splitski bend probat će zadovoljit Makarsku publiku za samo 10kn. Moje mišljenje je da će im to i poć za rukom. Mislim da o ovoj temi ne treba puno govorit i da je već sve rečeno. Ovo je velik događaj i o njemu će se ovih dana pričat na sve strane.

10.06.2007., nedjelja

Disco days re-visited

Piše: Damage

Danas je dan kada je svršen treći album ShooPack Blues-a, koji će svjetlo dana ugledati pod nazivom "Disco days re-visited" za nepunih tjedan dana. Na ovom albumu Bepo i Dario su se upustili u techno vode i to obavili s ljubavlju kao i prva dva albuma koja su potpuno različitog ukusa od ovoga sada. Bepo je priznao kako su se prodali jer ovaj album neće biti izdan u dva primjerka kao što je to bio slučaj sa prva dva albuma, već će se "pržit na veliko".

Tokom čitavog albuma dečki su bili napaljeni na hit 70-ih, "Daddy cool" i taj hit ćete moć ćuti u više stvari s novog albuma. Ovaj album je definitivno prijelom

Još jedna novost dolazi u paketu vjesti koje su vezane uz novi album SPB-a, a to su tri bonus trake na novom nosaču zvuka. Naime, radi se o skladbama s prva dva albuma, a to su "Ljubav do jaja" koja je nanovo snimljena i obogoaćena novim efektima, zatim skladba "Pijana ekipa" i "Pivo" u izvornom obliku koju možete downloadirati na našem blogu. Novi nosač zvuka ShooPack Bluesa, "Disco days re-visited" bit će obdaren sa 16 velikih hitova i bit će podjeljen besplatno u nekoliko mjeraka (više od 2), a ostalo nek se prži. Originali će se razlikovati od kopija jedino po potpisu članova SPB-a, Bepa i Daria.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.