utorak, 03.01.2006.

1. MJESTO ANTONIJA STUPAR (13%)

Antonija Stupar osvojila je cak 13 posto vasih glasova, tocnije 33 od sveukupnih 248 glasova. Uvjerljivo prva....Miss Ekrana, te sada i Miss Blog 2005.

Šarmantna voditeljica magazina "Auto motor i sport tv" Antonija Stupar rođena je 04.01.1982. u Zagrebu. Živjela i radila u Milanu kao model od 2001.-2003. Nakon kviza Lovator, ležerne i zabavne emisija za sve uzraste, Antonija ulazi u svijet brzine i oktana. "Auto motor i sport tv" primjeren je njenom vedrom mentalitetu i savršeno je mjesto na kojemu će Antonija pokazati mnoge kvalitete voditelja-zabavljača. Voli upoznavati nove ljude, veseli ju druženje i komunikacija. Životni joj je moto "Sutra je novi dan" a najmrskija joj je uzrečica "pamti pa vrati". Voli sportsku eleganciju, ugodnu odjeću, koja ne sputava i u kojoj se može ugodno osjećati tijekom cijelog dana. Ne bi željela promijeniti niti jedan dio svog tijela, jer se osjeća ugodno baš ovakva kakva jest.
Antonijina poruka svijetu je: "Život je jedan i iskoristi sve dobro što ti se u njemu pruža".






Intervju Ekrana s Antonijom Stupar....
Antonija Stupar, ovogodišnja Miss Ekrana, priznaje da joj laskava titula godi, a istodobno smatra da to nije presudno za njezinu televizijsku karijeru. Tvrdi da je trenutačno na televiziji zanimaju svi poslovi, željna je učenja, a kao dokaz spominje studij na privatnom fakultetu gdje će se usavršiti u televizijskom voditeljstvu.
EKRAN: Počeli ste kao zamjena za Ivanu Plechinger u emisiji "Salto". No, vaša karijera stalno napreduje jer nakon "Salta" počeli ste s "Lovatorom", a ni u ovoj sezoni, koliko čujem, niste besposleni. Radit ćete na nekom novom projektu. Kako vi to komentirate?
STUPAR: Blago rečeno - zadovoljna sam. Tim više što sam se na casting za "Salto" prijavila na nagovor prijateljice. Tad mi se činilo kako ništa nisam očekivala, a i sad bih rekla da nemam neke određene planove za budućnost. Moj je motto: što treba dogodit će se. Ne forsiram događaje, puštam da se sve odvija samo po sebi.

EKRAN: Kako komentirate to što je Mister Ekrana Tarik Filipović? Je li vam žao što nije pobijedio Boris Mirković?
STUPAR: Žao mi je, jer sam navijala za Borisa. Ipak, kad sam čula da je pobijedio Tarik, šalila sam se kako je gledateljima, odnosno glasačima, ipak najvažniji novac jer smo ove godine pobijedili Tarik - milijunaš i ja - lovatorica.

EKRAN: U kratkom ste se vremenu uspjeli svidjeti gledateljima. Čemu zahvaljujete svoj uspjeh?
STUPAR: Ne znam ni sama konkretno odgovoriti. Ali, činjenica je da sam opuštena kad me snimaju. Usto, zanima me sve što mi je novo i nastojim to što bolje naučiti.

EKRAN: Hoćete reći da vam je trogodišnji angažman modela u Milanu pomogao da budete opušteni i pred kamerama RTL TV-a?
STUPAR: Pomogao mi je utoliko što nisam opterećena što me snimaju. Ipak, moj se posao u Milanu uvelike razlikovao od ovoga na RTL TV-u. Tamo sam radila za časopise, snimala sam reklame, a ovaj posao je sasvim nešto drugo. Još ga učim i savladavam stepenicu po stepenicu.

EKRAN: Vrlo mladi ste otišli u Milano, imali ste samo devetnaest godina. Niste li se bojali onoga što vas tamo očekuje?
STUPAR: Imala sam potporu roditelja i sestre. I dan-danas sam im zahvalna što su imali povjerenja u mene i istrpili i tu moju "mušicu", pokušaj da nešto sama napravim u bijelome svijetu. Nisam se bojala onoga što me čeka vani jer sam točno znala što hoću i pošto sam otišla tamo.

EKRAN: Mnoge se djevojke vraćaju baš iz Milana razočarane, s pričama da sve što možete postići postiže se samo preko kreveta. Vaša iskustva nisu takva? Niste dobili niti jednu nemoralnu ponudu?
STUPAR: Ne. Nisam dobivala nemoralne ponude. Mislim da sve ovisi o tome što cura ima u glavi i što si postavi kao cilj. Takvo joj je i držanje. Ako u Milano dolazite raditi i spremni ste obilaziti castinge i spremni ste na to da će biti puno ne, a malo da, onda vam se i stvari kreću u tome smjeru. Ja sam došla snimati. To su svi znali, pa su se prema meni tako i odnosili. Da sam došla s nekom drugom namjerom ne znam kako bi bilo.



EKRAN: Često se uz svijet modela i manekenki vežu nezdrav život, droga i alkohol. Kakva su vaša iskustva?
STUPAR: Moj najveći porok je - crna kava. Priča ima, ima i istina u tim pričama, ali, ponavljam, to ovisi od cure do cure. Ima onih koje odlaze u svijet, a posve su izgubljene pa upadnu u društvo o kojem vi govorite, a ima i onih koje točno znaju što hoće i usredotočene su na to a ne na tulume, zabavu i poroke. Ja sam došla raditi, kao i cure s kojima sam stanovala. A kad cijeli dan radite, uvečer vam ne pada na pamet ružiti jer znate da je pred vama još jedan naporan radni dan. EKRAN: Biste li vi pustili svoje dijete u avanturu zvanu modeling u Milanu?
STUPAR: Ne znam. Vjerojatno bih jer bih u svoje dijete imala povjerenja koliko su ga moji roditelji imali u mene kad su me s devetnaest pustili samu u "bijeli svijet". Mislim da ponašanje djeteta ovisi o onome što nosi iz roditeljske kuće, o vrijednostima koje su mu usađivane od malena. Istina, ne bih mogla zamisliti svoju jedanaestogodišnju nećakinju u svijetu modela i manekena već sada jer mislim da je premlada. Osobno se ne slažem s tim da djeca, curice, prerano počinju u tom svijetu. Postoji vrijeme u kojem se nešto može učiniti kao što postoji i vrijeme kad smo za to premladi. Danas se svijet preokrenuo naopačke. Na cijeni su lažne vrijednosti, a sva mlađa djeca ne snalaze se u svijetu odraslih.

EKRAN: "Lovator" vam je donio popularnost i prepoznatljivost. Koliko vas je to promijenilo?
STUPAR: Mislim da me nije promijenilo. I dalje živim u Odri s roditeljima. Družim se s istim ljudima s kojima sam se družila i prije. Rekla bih za sebe da sam ostala ista. Ako ništa drugo, ista sam s onim ljudima s kojima sam odrastala i s kojima sam oduvijek bila bliska.

EKRAN: Teret popularnosti niste osjetili?
STUPAR: Ne. Mi se u o Odri svi poznajemo. Stoga me svi znaju od malena i ne iščuđavaju se što se pojavljujem i na ekranu. Jednom me samo jedna gospođa prepoznala u trgovini i pitala jesam li ja ona koja vodi "Lovator". Kako sam bila s mamom usput je i njoj komplimentirala govoreći da imamo iste oči.

EKRAN: Već dugo ste u sretnoj vezi s dečkom Ivanom. Kako on gleda na vašu popularnost, na vašu novu titulu Miss Ekrana?
STUPAR: Veselio se zbog mene. Bio mi je potpora i bio je siguran da ću baš ja pobijediti. Inače, shvaća da ponekad imam užasno puno posla na televiziji i ne stvara probleme zbog toga, iako njegov posao nema veze s mojim televizijskim. A što se tiče titule - uglavnom se šali i kaže da se i on napokon dokopao misice.

EKRAN: Imate li uzore u novinarskom poslu?
STUPAR: Glupo bi bilo nekoga oponašati. A mislim da sam već rekla kako mi se sviđa kako radi Daniela Trbović. Od kolegica bih mogla izdvojiti Tatjanu Jurić, najviše zato što mislim da zbilja sjajno radi, a osim toga smo i prijateljice još iz Milana gdje smo obje radile kao modeli.



- 00:48 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

2. MJESTO NIKOLINA PISEK (8,3%)

Nikolina Pisek osvojila je 8,3 posto vasih glasova, neznatno vise od trece plasiranih Severine i Lane Jurcevic...Pitate se zasto...Ja ne....



Atraktivna voditeljica Shpitze, manekenka, cura koja je operirala nos tri puta, bila u vezi s takozvanim princem za kojeg se kasnije ispostavilo da to nije...KLIK cura....

UPORNI VAN DAMME

Prošloga tjedna puknula je priča o Vama i glumcu Jeanu Claudeu van Dammeu koji se, navodno, dobrano zagrijao za Vas?
- On bi trebao doći na naš Modni Oscar u lipnju, upoznali smo se u Monte Carlu i tražio mi je broj telefona. Dala sam mu snimateljev broj, zvao ga je i uglavnom se dobro pomučio dok nije došao do mog broja. Zvao je HTV i na kraju ga je, nakon dva mjeseca, uspio dobiti. Od tada se čujemo, vidjeli smo se također nekoliko puta, normalan je i drag.
I udvara se?
- Ma dobro, mislim da smo tu fazu već prošli. Da mu je samo to bila primarna ideja, sve bi bilo davno gotovo.
Njega prati neugodna reputacija: brojne ženidbe, droga, alkohol...
— Ne znam, znam da se više puta razveo, a što se tiče svega ostalog, čini mi se vrlo miran, staložen i pristojan. Normalan je i jako pazi na manire.
Je li Vam ponudio neki posao?
- Nešto smo se bili dogovarali kad je snimao u Vancouveru, zvao me da dođem i izaberem neku ulogu ako mi se dopadne, ali ništa službeno. Imam ja ovdje svoj posao. Što ne znači da ne bih prihvatila neku dobru ponudu ako je dobijem crno na bijelo. Volim izazove.

- 00:42 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.01.2006.

3. MJESTO SEVERINA (8%)

Severina je zasjela na trece mjesto, rekli bismo u krilo Lani Jurcevic...A kako i ne bi kada je Severina upravo ta osoba koja je zasluzna za lansiranje Lanine karijere pjesmom @Rodjena da budem prva@, eh pa na nase razocaranje to niste u ovoj anketi niti jedna niti druga.

3. MJESTO
SEVERINA



Severina je zena koja je do 32. godine iskusila i lose i dobre strane zvijezde. Glumica, pjevacica, manekenka.....vrsni medijski manipulator, sposobna, inteligentna zena koja u svakoj situaciji zna iskoristiti sve svoje adute na nacin koji ce biti uocen od javnosti. Negativni publicitet pretvoriti u pozitivan, to moze samo jedna osoba....Predstavljam vam SEVERINU....Bilo bi besmisleno trositi rijeci, kada vec sve znate...
Vise informacija naci cete na sluzbenoj stranici - www.severina.com -



- 15:17 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

3. MJESTO LANA JURCEVIC (8%)

Nakon duge i ne tako neizvjesne ankete, konacno smo dobili pobjednice. Krenimo dakle od 3. mjesta. Na neslavnom 3. mjestu sa istim postotkom glasova, 8%, su Lana Jurcevic i Severina. Napravit cemo presjek njihove karijere i staviti par slika..Uzivajte...:) Do slijedece ankete.

3. MJESTO
LANA JURCEVIC


Lana Jurčević rođena je 07.11.1984 u Zagrebu. Cijeli njen život bio je obilježen glazbom, bilo da se radilo o pjevanju ili plesu, ali ritam i melodija uvijek su živjeli u njoj. Kako je Lana iz glazbene obitelji, zvukovi klavira i pjesme bili su uvijek prisutni u njezinoj kući. U zadnjem razredu gimnazije, planovi su postajali sve ozbiljniji. Polako se ostvarivala suradnja sa poznatim hrvatskim menagerom Edwinom Softićem koji je svoj zanat i iskustvo sticao godinama i prije Lane, uspostavivši i surađujući sa mnogim imenima poput Tajči, Danijele, Severine, Vesne Pisarović... Milana Vlaović, također autorica sa iskustvom i hitovima iza sebe upoznaje Lanu i svi zajedno odlučuju pokrenuti taj projekt.




U nekoliko mjeseci album se uspješno snimio i sve je bilo spremno za prezentaciju pjesama i same Lane. Promocijom svog prvog albuma, u kristalnoj dvorani poznatog zagrebačkog hotela, Lana se u punom svjetlu predstavila medijima koji su to sve popratili i eminentnim ljudima iz tog svijeta. Mnogi su planovi pred njom, od glazbe za koju kaže da je njezina prva ljubav do svog obrazovanja, zbog kojeg je i upisala Fakultet političkih znanosti, smjer novinarstvo. Njezini najveci hitovi su kako je svima poznato: Odlazis, Otkad te nema, Na pola.... Trenutacno se nalazi u vezi s poduzetnikom Ivanom Todoricem s kojim je donedavno , tri godine, uspjesno skrivala vezu sve dok casopis Story nije objavio ekskluzivne fotografije njih dvoje na Bolskoj plazi.


- 14:57 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>


PREPORUKE: (kategorije muzika, knjige....ili )
mjesec lipanj 2007
mjesec svibanj 2007
mjesec travanj 2007



RECEPTI NA MOM VEGE BLOGU:


18.05.2005. MAJONEZA OD SOJE
09.05.2005. KROKETI OD BLITVE
03.03.2005. KROKETI OD HELJDE
06.01.2005. BANANE U UMAKU OD JOGURTA
10.12.2004. AMERIČKI BROWNIES
05.12.2004. DOLCELINE ZVJEZDICE
27.11.2004. ZAPEČENI GRAH
24.11.2004. ŠPINAT S TVRDIM SIROM
18.11.2004. RIŽA S KIKIRIKIJEM
16.11.2004. NAPOLITANSKI KOLAČ OD SIRA
13.11.2004. SIRUP OD BAZGE
12.11.2004. KOMPOT[/B]